פורסם 2009 באוקטובר 316 שנים עדכנתי את המחשב שלי לאחרונה והמחשב התקין תוכנה שאני לא מעוניין בה.העדכון המדובר הוא עדכון לאופיס OFFICE 2007.שם העדכון הוא Office Genuine Advantage Notifications (KB949810)רציתי לדעת אם ניתן למחוק את העידכון הנ"ל מהמחשב?תודה לעוזרים!
פורסם 2009 באוקטובר 416 שנים אתה יכול לשחזר את המערכת לנקודה מוקדמת יותר לפני העידכון.התחל->תוכניות->עזרים->כלי מערכת->שחזור מערכת
פורסם 2009 באוקטובר 416 שנים מחבר אתה יכול לשחזר את המערכת לנקודה מוקדמת יותר לפני העידכון.התחל->תוכניות->עזרים->כלי מערכת->שחזור מערכתאם אעשה שיחזור מערכת זה ימחוק לי את כל הקבצים שנשמרו על המחשב מאותו תקופה ואילך?האם יש השפעה של שחזור מערכת על איטיות או בעיות במערכת ההפעלה וכד'?תודה!
פורסם 2009 באוקטובר 416 שנים control panel - add or remove programs - show updatesshow updates אמור להופיע למעלה.
פורסם 2009 באוקטובר 416 שנים מיקרוסופט אולי טיפשים אבל לא כל כך. הם לא נותנים להוריד זה עדכון !תראה כאן אולי תמצא משהו שעובד.........http://www.google.com/search?hl=en&newwindow=1&q=kb949810+removal&aq=f&oq=&aqi=
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.