עבור לתוכן

חומת אש לחלונות 7 - 64 ביט

Featured Replies

פורסם

שלום לכם ומועדים לשמחה.

התקנתי במחשב שלי גרסת 64 ביט של חלונות 7, ולאחר מכן ניסיתי להתקין עליה את חומת האש של 'סנבלט' ('קריו' בעבר) שאליה אני רגיל, אלא שזה לא מצא חן בעיני מערכת ההפעלה, מאחר וזו חומת אש בארכיטקטורת 32 ביט.

במהלך חיפוש ברשת, מצאתי את החלופות שלהלן (כולן אמורות להתאים למערכת 64 ביט):

* 'קומודו'

* 'לאווה-סופט'

* זון אלרם

* קספרסקי

* PC tools firewall plus

במה כדאי לבחור (ומדוע)? האם יש עוד 'חומות' (פרט לזו המובנית בחלונות) שוות שאני לא מודע לקיומן?

תודה!

פורסם

אני אישית עובד עם Eset Smat Security... די מרוצה ממנה, שקטה, מתעדכנת הרבה, ולא עושה צרות.

פורסם

בגלל שאתה מדגיש את ה64ביט..אמליץ לך את הדבר הבא

היות ואני למוד ניסיון ועצבים מESET וקספרסקי ...

תחילה היה לי את הESET SMART SECURITY על VISTA64 ..שהייתי דיי מבסוט ממנו אבל עם הזמן גיליתי בו באג מעצבן למדי של סוג של דליפת זיכרון עם החומרה של הכרטיס רשת שלי...באג דיי נדיר (לפי הפורום באתר ESET) בכל אופן לקח לא מעט לגלות שזו הבעיה ככה שאם אתה מתקין ESET SS קח את זה בחשבון ותהיה עם היד על הדופק לגבי דליפת זיכרון (הבעיה היא לא בצריכה בפרוסס) , למרות שמאוד אהבתי אותו ועבדתי איתו מעל שנה במחשב הישן . (הבאג הזה נכון רק לגבי גרסאות 64 ביט ,גם לWIN7).

ממש לאחרונה עברתי לקספרסקי ע"ג WIN7 ... פה כבר היה לי באג מוכר וידוע בגרסה 2010 של ה INTERNET SECUIRTY שלהם ,שפשוט אחרי כמה ימים היה חוסם הורדות מHTTP וסטריימינג מYOUTUBE ..ורק הפעלה מחדש פותרת את זה.. אז ויתרתי על התענוג ועברתי ל

NORTON INTERNET SEUCRITY 2010

שאני חייב לציין שנכון לרגע זה הוא עושה עבודה ממש טובה עם 0 באגים ואני איתו כבר שלוש שבועות .

פורסם
  • מחבר

מידע מעניין, nafroman.

איך בא לידי ביטוי הבאג שגילית בתוכנה של eset?

מה גרם לך לחשוד?

פורסם

תאמת אם לא הייתי עושה DUAL BOOT סביר שלא הייתי עולה על זה

אבל אז שראיתי שאותה תופעה מתרחשת גם בWIN7 64 אז ידעתי שזה או שהזיכרון שלי דפוק מה שהוא לא..כי הרצתי בדיקה.

מכאן כבר הבנתי דיי בקלילות שזה איזשהי תוכנה שאני מפעיל בשניהן והיו בדיוק 3 תוכנות כאלה בהתחלה

אז חפרתי קצת בפורומים עד שמצאתי תיעוד של הבאג המדובר בפורום של ESET .

פורסם
  • מחבר

החכמתי. תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים