עבור לתוכן

מעוניין לרכוש Wii - מחפש את כל המידע עליו...

Featured Replies

פורסם

ראשית - מחיר - ראיתי בזאפ מחיר הכי זול 1200 שקל ?

קורא צרובים ??? מה זה אומר ?

קוריאני ???

צ'יפ ???

היכן אתם ממליצים לקנות בקרים ? מחירים ?

מיעוד לילדים בני 6 - 10...

אם משהו לא חוקי בתשובות אנא שלחו לפרטי...

פורסם

מחיר תחפור בחנויות ותגלה

קוראני -אל תתקרב לזה כי נהוג להכניס לשם פריצת תוכנה שהשפה תיהיה באנגלית

אבל כל מיני דברים יכולים לגרום לבריק (קלקול) של הקונסולה בפירצה הזאת

ובלי פירצה אז אתה רוצה שהילדים ילמדו קוראנית ?

ציפ -אסור לדבר על זה בפורום תחפש בגוגל ובחנויות מידע על זה

וקורא צרובים כנל

מתאים מאוד לילדים בגיל הזה אם אתה קונה להם משחקים מתאימים

אביזרים תלוי מה דברים קטנים מומלץ לקנות בחול בארצות מסוימות

אבל דברים גדולים מומלץ לקנות בארץ אם אין לך מישהו שנוסע לחול ויכול לעשות את המשלוח בחינם

פורסם

כל מה שקשור לצ'יפים/צריבות/פריצות - אין לזה מקום על גבי הפורום. לגבי שאר הדברים תוכל לקבל תשובה ולכן אני משאיר את הדיון פתוח.

פורסם

יש כרגע 4 איזורים (שאני מודע להם(לwii קוריאה, יפן, אמריקה ואירופה. לרוב הם נקראים לפי שיטת השידור PAL/NTSC אבל אני חושב שגם היפני וגם הקוראני הם NTSC-J (אין לי מושג מה משתמשים בקוריאה). אם אתה רוצה קונסולה עדיף האמריקאית או האירופית בעיקר כי יש תמיכה באנגלית. אנשים שקונים הרבה משחקים מקוריים לרוב מעדיפים את הקונסולה האמריקאית כי הדולר גם נמוך וגם המחירים של המשחקים האמריקאים זולים לפעמים ב20-40% (תמכור ושער מטבע). האירופי עובד בשיטת PAL כמו בארץ וב220 וולט (האמריקאי ב110) אין לו חוץ מזה הרבה יתרונות גדולים חוץ מאולי שרתי אונליין שזה לא משהו מהותי כי גם ככה האונלין חלש . בSSBB אף פעם לא הצלחתי להשיג RANDOM match עם הקונסולה האמריקאית שלי אבל אם "חברים" בארץ לא היה בעיה. אגב כלל הקונסולות נעולות איזורית ו 99.9% מהמשחקים שנמכרים בארץ הם אירופים (PAL ) ואם מישהו יקנה לילדים שלך משחק במתנה בארץ הוא יעבוד רק על קונסולה אירופית. אנשים עם קונסולת NTSC לרוב קונים מחנות בקנדה ובebay . אילו שיש להם קונסולה אירופית לרוב קונים משחקים בחנויות באנגליה ו EBAY האירופי (UK לרוב) .

בסך הכל קונסולה טובה מאוד לילדים כי רוב המשחקים הטובים שלה הם לא אלימים כמו המשחקים לקונסולות האחרות . יש משחקים אלימים במיוחד אבל לא הרבה בזמן שבקונסולות האחרות רוב המשחקים הטובים הם לרוב לגיל 17+ . יש לקונסולה שליטה אינטואטיבית (תלוי במשחק) ודי קל ללמוד לשחק. אני עכשיו מלמד את הבת שלי בת השנה וחצי לשחק בwii play בעיקר משחק מירוץ הפרות כי הוא ממש קל. אשתי ניסתה ללמד אותה לפני כמה חודשים לשחק בwii spots במשחק טניס אבל אולי עכשיו היא תהיה יותר טובה בזה.

פורסם
  • מחבר

^^^

תודה - אשמח למידע נוסף...

אז הממולץ PAL... ולא קוריאני...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים