עבור לתוכן

בעייה בהתקנת משחק..{מדל אוף הונור}

Featured Replies

פורסם

התקנתי את המשחק ואבא שלי מחק אותו בצורה לא טובה..ז"א פשוט עשה delete לספרייה

ועכשיו שאני בא להתקין אותו אני מקבל מסך של "תחזוקה של מוהאא"..ושם יש אפשרות למחוק לתקן ולהתקין עוד פעם אף אחת מהאופציות לא עובדת...ז"א תיקון לא מתקן מחיקה לא מוחק כי אין מה למחוק...והתקנה מחדש..מתקינה לי רק כמה קבצים וגם זה בתוך הספרייה של הווינדוס משום מה וזה עושה בלאגן וזה לא עובד בכלל...נראה לי שיש שאריות של המשחק ברגיסטרי...איך אני עושה שפשוט תהייה לי התקנה חדשה...אני משתגע

הדיסקים תקינים דרך אגב

תודה רבה מראש

פורסם

גם לי הייתה את הבעיה הזאת זה עובר עם הפירמוט הבא שלך אבל זה ממש לא פיתרון בשבילך אחרי הכל אתה לא תפרמט בשביל משחק לכן המציאו את ה RESTORE SYSTEM יש באפשריות של הWINDOWS את הריסטור סיסטם שזה מחזיר כל מה שהיה מהנקודה שאתה בוחר, מתי זה קרה לפני כמה ימים?

אם זה קרה לפני יומיים אני חושב שאתה יכול לחזור יומיים אחורה אבל אם זה קרה לפני יותר משבוע אתה לא יכול לסדר את זה :-\

פורסם

יש שתי אפשרויות.

1) הפירמוט. כמו שאמרו מעליי זה לא ממש כדאי

2) אתה יכול לעבור על הרג'יסטרי בעצמך ולנקות את כל הקבצים שקשורים (לפי מראית עין) למשחק עצמו. זאת פעולה ארוכה ומייגעת אבל עובדת.

חוץ מזה, אני לא מבין למה אחרי שניסיתי להתקין את המשחק שוב (בתיקיה אחרת) המשחק לא עבד... זה אמור לפעול ככה בלי בעיות

פורסם

כנס לרגיסטרי, חפש Medal או mohaa ומחק כל דבר שקשור למשחק. לא אמורה להיות בעיה אחרי מחיקה כזאת

פורסם
  • מחבר

עשיתי חיפוש ברגיסטרי מחקתי כל דבר שקשור למוהאא ועדיין זה לא עבד

אולי מישהו יודע על איזה תוכנה טובה שמנקה את הרגיסטרי מערכים לא פעילים

EranMor-אני יסביר לך למה זה לא עובד זה כמו מן איזה תוכנת אחזקה שעולה שלדעתי במקרה שמחקת איזה קובץ או משהו אז אתה יכול להתקין אותו בחזרה..זה פשוט לא שואל אותך כלום ודוחף את כל הקבצים לתוך הספרייה של ווינדוס..ממש דפוק אני לא מבין איך הם עשו את זה ככה

פורסם

תמחק כניסות של 2015.

ואם זה עדיין לא עובד, מה הבעיה להתקין ישירות מהCD?(תכנס לCD ותעלה את SETUP.EXE)

פורסם

תוכנת אחזקה? למה הכוונה? בחיים לא שמעתי על תוכנה שלא מאפשרת התקנה של תוכנות אחרות ובטח לא על אחת שדוחפת קבצים לתיקית המערכת.

אם אפשר והיא לא נחוצה אז תמחק אותה, ניראה לי שהיא רק עושה לך בעיות

פורסם
  • מחבר

מחקתי את כל מה שהיה ברגיסטרי שהיה קשור למוהאא..גם הורדתי רגיסטרי קלינר גם לא עזר

ברגע שאתה עושה setup מהדיסק עולה לך המסך הזה של maintenance

ופשוט מונע ממך לעשות התקנה רגילה שבא הוא שואל אותך איפה אתה רוצה להתקין וכל הבולשיט הרגיל הוא פשוט מחליט שבא לו להתקין חלק מהקבצים... אני חוזר חלק מהקבצים לתוך הספרייה של הווינדוס וזהו..

eranmor-אני לא התקנתי אותה :)...זה פשוט ככה ..בושה למי שעשה את זה שם ב -EA

ובקיצור בסוף החלטתי לפרמט גם ככה לא פרמטתי הרבה זמן

תודה רבה לכם על הניסיון לעזור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים