פורסם 2003 בספטמבר 822 שנים אני צריך מידע על נושאים כמו הלגרמות או על טכנולוגית הקסדה של טייסים בצבאטכנולוגיה בה הטייס רואה על הקסדה שלו נתוניםאני מבקש רק מידע טכני ועדיף אם אפשר קישורים להסברים בעברית
פורסם 2003 בספטמבר 822 שנים 1. כותרת לא אינפורמטיבית2. המילה דחוף לא אמורה להיות בכותרת אלא אם כן מישהו גוסס ושכחת מה הטלפון של מד"א3. גם הסימן קריאה לא אמור להיות שםבקישור תשנה את הכותרת למשהו נורמלי כמו "מחפש מידע על הולוגרמות" ואז יהיה יותר סיכוי שיענו לך ולא ינעלו את הת'רד
פורסם 2003 בספטמבר 822 שנים מחבר אם אין לך מה להגיד אז אל תגידאין לך מה להוסיף להודעה אז חבל על האותיות והחשמל ואפילו האוויר שאתה מבזבז כאשר אתה מתאמץ לכתוב לי תלונהאז בבקשב שיענו רק מי שיש לו מה לתרום
פורסם 2003 בספטמבר 822 שנים Decktor צודק במאה אחוז - אין כאן שום דבר דחוף או בהול; זו לא קטנוניות אלא א' ב' של תרבות דיון - אני מבקש שתשנה את הכותרת.מידע על קסדות טייסים תוכל למצוא כאן, באתר של חברת אלביט.קישור נוסף: http://www.airforce-technology.com/contractors/cockpit/index.htmlאו בקיצור: זה מה שמניב חיפוש קצרצר ב Google
פורסם 2003 בספטמבר 822 שנים זה לא קטנוניות זה חוקי הפורוםותאמין לי שאם תחליף לכותרת שאמרתי לך אז יש יותר סיכוי שמי שמבין בנושא שאתה מחפש עליו יכנס לעזורואני עדיין לא רואה כאן שום דבר דחוףציטוט מחוקי הפורום:מספר כללים שיש להקפיד עליהם בעת הוספת הודעה חדשה בפורום זה: דאג לכתוב כותרת עניינית; כותרת המכילה את תוכן השאלה שלך באופן מתומצת וללא סימני קריאה ושאלה מיותרים נעימה יותר לעין ותמשוך יותר צפיות ותגובות מאשר כותרת עם סימני קריאה מרובים. שמור על שפה נאותה ועזור לנו לשמור על רמתו הגבוהה של הפורום, הן בפן המקצועי והן בפן התרבותי.
פורסם 2003 בספטמבר 922 שנים מחבר אולי משהו יכול לעזור לי למצוא מידע טכני על טכנולוגיות מתקדמות בתחום התצוגה או המצלמותתודה מראש
פורסם 2003 בספטמבר 922 שנים מה זה 'טכנולוגיות מתקדמות בתחום התצוגה או המצלמות'? אי אפשר להיות יותר כללי מזהאיזה מידע אתה מחפש בדיוק? על מסכי מחשב? על מצלמות וידאו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.