פורסם 2009 בדצמבר 715 שנים היישמתי לב שכאשר אני לוחץ על הכפתור השמאלי בצד שמאל , וביחד איתו על אחד מהאפשרויות (איקס עיגול, משולש, ריבוע) אז נהיית האפשרות מסומנת על המסך למטה בצד ימין.מישהו יודע מה כל אחד מהארבע אפשרויות בסימון אומר? (אמרו לי שאחד מהם זה לעשות לחץ...)
פורסם 2009 בדצמבר 915 שנים אהלן, התקנתי את המשחק ברגע שהוא יצא. הכל היה סבבה ועובד. הפסקתי את המשחק לטובת COD החדש עכשיו אני נכנס וההגדרות מופיעות לי כך: הרזו' הטבעית של המסך היא 1680x1050p וכך גם המשחק היה מוגדר בעבר. איך אני מסדר את זה? תוריד את האיכות של הגרפיקה ואז "יפתחו" רזולוציות נוספות.
פורסם 2009 בדצמבר 1515 שנים תוריד את האיכות של הגרפיקה ואז "יפתחו" רזולוציות נוספות.אז איך לפני זה,כל ההגדרות היו על מקסימום?כי מה שהצעת עובד.[br]פורסם בתאריך: 9.12.2009 בשעה 21:17:30אז איך לפני זה,כל ההגדרות היו על מקסימום?כי מה שהצעת עובד.???
פורסם 2009 בדצמבר 1515 שנים היישמתי לב שכאשר אני לוחץ על הכפתור השמאלי בצד שמאל , וביחד איתו על אחד מהאפשרויות (איקס עיגול, משולש, ריבוע) אז נהיית האפשרות מסומנת על המסך למטה בצד ימין.מישהו יודע מה כל אחד מהארבע אפשרויות בסימון אומר? (אמרו לי שאחד מהם זה לעשות לחץ...)בבקשה , תשובה... מישהו???
פורסם 2009 בדצמבר 1615 שנים אני יודע שזה קובע מהלכים ותאקטיקות - אבל השאלה שלי היא : איזה תאקטיקות ומהלכים עושה כל כפתור??!! למשל מה עושה L2+X
פורסם 2009 בדצמבר 1615 שנים תלוי מה אתה מגדיר באפשרויות של המערך,ובכל קבוצה הסימול של הטקטיקות משתנה .
פורסם 2009 בדצמבר 1715 שנים תלוי מה אתה מגדיר באפשרויות של המערך,ובכל קבוצה הסימול של הטקטיקות משתנה .לא הבנתי, אתה יכול לפרט בבקשה?
פורסם 2009 בדצמבר 1715 שנים בתפריט בו אתה יכול לעשות חילופים אפשרויות מערך וכו' אתה גם יכול להגדיר את הטקטיקה שכל סימון יתן לך זאתאומרת אתה יכול להגדיר שבמקום שX יגרום לקבוצה שלך להפעיל לחץ על כל מי שמחזיק את הכדור הוא יעשה שהמגן הימני שלך יעלה לרחבה של היריב (שימושי מאוד אם אתה הולך מהאגף השמאלי )
פורסם 2009 בדצמבר 3115 שנים יש מצב שמישהוט מארגן לי פאץ של תלבושות ושמות וקבוצות שיעבוד לי בוינדוס 7?כי התקנתי כמה אבל הם רק הרסו את המשחק ולא עבדו כמו שצריך בגלל הוינדוס....
פורסם 2010 בינואר 815 שנים איך בועטים מסובבות(בננה) ?למשל סרטון שלי בפיפא:http://www.youtube.com/watch?v=6BXIjFX2opEזה אפשרי בכלל?
פורסם 2010 בינואר 815 שנים עם החצים. אם אתה רוצה לסובב מצד ימין של החומה (בועט ברגל ימין), תכוון לצד ימין של השער ותכוון ימינה בזמן הבעיטה.אם אתה רוצה בעיטה חזקה, תלחץ גם קדימה וגם ימינה בזמן הבעיטה, אם אתה רוצה בעיטה מדוייקת יותר, אבל חלשה יותר, תלחץ רק ימינה בשביל הסיבוב.זה תלוי גם בנתונים של השחקן. לא כל שחקן יכול לסובב ככה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.