פורסם 2003 בספטמבר 822 שנים מתוך האתר הרשמי של EPOX:Model: EP-8RDA+BIOS: 8RDA3827.BIN (5700)Date: 08/27/2003Fixed:1) Add "Auto_Precharge_Selectable" option to patch some DDR unstable issue. (i.e. A-DATA DDR400 / TwinMOS DDR 400)2) Add support MagicScreen utility function.3) Reduce code size for aggressive ROMSIP table. Enabled CPU Interface item.4) Solved CPU warning temperature/Shutdown temperature function fail.5) Show help message for VDD Voltage Regulator item. 6) Update awdflash.exe utility version of 8.23F to 8.24V.7) Remove some items:-OS Select For DRAM > 64MB-Typematic Rate Setting-Typematic Rate (Chars/Sec)-Typematic Delay (Msec)מישהו יכול להסביר לי את סעיף 1 ? לא הבנתי בדיוק מה זה אומר. (נוספה האפשרות של "בחירת טעינת-קדם אוטומטית(?!)" בנוגע לזכרונות לא יציבים - מה זה אומר?)ובכל מקרה מישהו התקין את הביוס הזה? שיפורים? הבדלים? משהו?
פורסם 2003 בספטמבר 822 שנים בקשר לסעיף 1, הבנתי רק את החלק השני:האופציה הזאת פותרת כמה בעיות יציבות עם כמה זיכרונות DDR.
פורסם 2003 בספטמבר 822 שנים מחבר עשית אותי אהבל אהה?את זה בטח שהבנתי - אני לא חמור. תודה.אבל מה זה ה"אופציה" הזו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.