עבור לתוכן

תוכן נמחק

Featured Replies

פורסם

תוכן נמחק

פורסם

אתה מחפש משהו מקצועי, או משהו חובבני יותר שפונה לשוק הביתי?

תוכנות שמיועדות לשוק המקצועי הגבוה עולות הרבה יותר מהתקציב שלך.

תוכנות חצי מקצועיות/חובבניות לא חסר. יש את Premiere elements, יש את Corel VideoStudio וגם אחרות שכרגע לא עולות בדעתי.

אמנם לא בטוח שיענה על הדרישות שלך, אבל על פניו גם Movie Maker שמגיע מובנה עם Windows עונה על הצרכים שציינת.

פורסם
  • מחבר

תוכן נמחק

פורסם

יכול להיות שניתן לעשות את זה גם ב-Movie Maker (בגרסה החדשה), לדעתי הרבה סרטונים ב-YouTube נערכים בעזרתו.

בכל מקרה כל אחת משתי התוכנות שציינתי בהחלט תעשה מה שאתה מחפש ואף יותר מכך אם תרצה להתקדם קצת הלאה. Premiere Elements למרות שהיא הגרסה ה"מוחלשת" של Premiere היא תוכנה די עוצמתית לשוק הביתי/חצי-חובבני.

פורסם
  • מחבר

תוכן נמחק

פורסם

כנראה הגרסה שניסית. לדעתי תבדוק את Elements. יש גרסת ניסיון הורדה. תאפשר לך לעבוד עם התוכנה חודש (אולי יש מגבלות מסוימות שאני לא מודע אליהן עכשיו) כך שתוכל להתרשם ממנה באופן די ממצה.

פורסם

על איזה גירסה חדשה אתה מדבר?

על הגרסא הזאת:

http://download.live.com/moviemaker

היא עובדת רק בויסטה/WIN7 ודווקא סביר להניח שלא ניסית, אם לא הורדת את זה במיוחד...

פורסם
  • מחבר

תוכן נמחק

פורסם

הורדתי ל30 יום את ה premier cs4. אני אנסה אותו הוא נראה מאוד מרשים וכבד....

ניסיתי לחפש מדריכים איך לעבוד איתו, אני לא מוצא כלום. אשמח אם תוכלו לעזור לי במציאת מדריך לשימוש בתוכנה...

אתה יכול לנסות את ה premiere elements כמו שכבר הומלץ כאן קודם. הוא עדיין די חזק והרבה יותר אינטואיטיבי לשימוש.

פורסם

הורדתי ל30 יום את ה premier cs4. אני אנסה אותו הוא נראה מאוד מרשים וכבד....

אם אין לך רקע או ניסיון מסוים בתחום אתה קופץ פה כנראה למים קצת עמוקים מדי. Premiere היא תוכנת עריכת ווידיאו מקצועית וככזאת מיועדת למי שיש לו רקע וידע מקצועי מסוים בתחום. היא מאוד עוצמתית אבל עלולה להיות מורכבת מדי למשתמש המתחיל שרוצה לבצע עריכת ווידיאו בסיסית כמו שאתה מחפש. עבור הצרכים שלך קיימות תוכנות פשוטות יותר להתמצאות ראשונית שמיועדות לשוק הביתי/חובבני+ ואפילו חצי מקצועי. עדיף להתחיל איתן, ללמוד את התחום לאט לאט ואז במידת הצורך לעבור הלאה. מה עוד ש-Premiere (כמו כל תוכנה מקצועית לעריכת ווידיאו) חורגת משמעותית מהתקציב שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים