עבור לתוכן

מחפש תוכנה לצריבת סרטים לנגן DVD רגיל! שכמה שיותר סרטים יכנסו ובאכות סבירה...

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם..

יש לי במחשב כמה תוכניות שהקלטתי מהטלויזיה בעזרת כרטיס TV

ועכשיו אני רוצה להעביר אותם לדיסק DVD שאחי בחול יוכל לראות אותם בטלויזיה שלו עם הנגן DVD הרגיל שיש לו בסלון.

כל סרט בממוצע שוקל כ 350MB ויש לי משהו כמו 12 סרטים איך אני דוחף אותם לדיסק DVD ככל שאפשר מבלי לפגוע באיכות (או לפחות שהאיכות תהיה סבירה).

יש תוכנה כזו?

יצא לכם פעם לעשות את זה?

תודה לעונים..

פורסם

מחשבון פשוט זה אמור להכנס לדיסק DVD רגיל, אם לאחיך יש נגן DVD קורא DIVX אז לא אמורה להיות בעיה ואתה צורב את הקבצים כדיסק DATA רגיל.

אם לאחיך אין קורא DIVX,כאן זה קצת יותר בעייתי וצריך להתחיל לבצע קידוד מחדש לקבצים ע"מ שיתאימו לפורמט של VCD/SVCD.

פורסם

כאמור, אם הנגן שלו תומך divx, אין בעיה שתצרוב את כולם כ-data.

אחרת תצטרך תוכנת המרה (כמו זו שניתנה מעליי), אבל שים לב שבמקרה כזה לא ממש משנה מה היה הנפח המקורי של הקבצים, אלא האורך שלהם. באיכות נורמלית, DVD (רגיל, לא דו-שכבתי) יכול להכיל בערך שעתיים של וידאו. אני מניח שאפשר לוותר טיפה על האיכות ולדחוס אפילו שלוש-ארבע שעות.

פורסם
  • מחבר

:xyxthumbs:

ואיך אני ידע אם האיכות יורת בתוכנה הזו?

פורסם

קודם כל, המרה של פורמטים תמיד פוגעת באיכות (אבל יכול להיות שהפגיעה תהיה מינורית ולא ישימו לב אליה).

חוץ מזה, סביר להניח שאתה יכול לבחור את האיכות בתוכנה. אתה יכול גם לנסות עם כמה איכויות שונות (אם אתה לא רוצה לבזבז דיסקים, צרוב ל-image ותשתמש בתוכנה כגון daemon tools כדי לבדוק אותו אח"כ) ולראות מה טוב לך.

בכל מקרה, תברר עם אחיך אם ה-DVD שלו לא במקרה קורא divx, ואז כל הסיפור הזה לא נחוץ.

פורסם
  • מחבר

:xyxthumbs:

טנקס

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים