עבור לתוכן

שאלה:מה ההבדלים בין 2 לוחות האם ?

Featured Replies

פורסם

שלום,

ישנם 2 לוחות אם של Gigabyte:

1. GA-MA785GM-UD2H

2. GA-MA785GM-US2H

מה ההבדלים בניהם ?

כי המפרט שאני הולך לקנות הוא:

1. AMD Phenom 2 X3 720 Black Edition Triple Core AM3 Tray, יחידות 1

2. GA-MA785GM-UD2H , יחידות 1

3. מאוור Scythe Shuriken Rev B, יחידות 1

4. OCZ 4GB Kit DDR2 800Mhz Value, יחידות 1

5. WD 1TB 32MB Sata2 Green WD10EADS, יחידות 1

6. ANTEC NSK2480 HTPC Black or Silver , יחידות 1

7. כרטיס טלוויזיה Hauppauge WinTV PVR 150 MCE Kit, יחידות 1

http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_ComparisonSheet.aspx?ProductID=3118,3017

במספר חנויות אומרים לי שאין את הדגם UD2H אלא רק את US2H.

הם יכולים להזמין לי אותו מחו"ל וזה יקח 3 שבועות.

האם להזמין במקום את US2H ?

אם זה עקרוני הדגם, אני יכול לחכות את הזמן הזה.

מה אומרים ?

פורסם

לפי האתר של GIGABYTE, הUS2H תומך ACC, שאם אתה קונה פנום 2 משולש ליבה זו בהחלט פונקציה עקרונית.

למיטב הבנתי, רק לוחות עם ACC מאפשרים פתיחה של הליבה הרביעית (בהנחה שהיא תקינה כמובן).

פורסם
  • מחבר

לפי האתר של GIGABYTE, הUS2H תומך ACC, שאם אתה קונה פנום 2 משולש ליבה זו בהחלט פונקציה עקרונית.

למיטב הבנתי, רק לוחות עם ACC מאפשרים פתיחה של הליבה הרביעית (בהנחה שהיא תקינה כמובן).

תודה על התשובה.

לפי הבנתי הקבלים של US2H הם מאיכות פחות טובה, ובכלל החומרים שמהם עשוי לוח האם איכותיים יותר, והמתחים יציבים יותר.

עד כמה זה חושב?

וכמו כן אין לי כוונה להתעסק בנושא של פתיחת הליבה הרביעית.

מה זה ACC ?

פורסם

YZ101

חקרתי את הנושא לעומק וכל לוחות ה785G SB710 של GB(גם הUD וגם הUS) תומכים בAOD ACC ויאפשרו פתיחת ליבות

ההבדל היחיד בין הUS2H לUD2H הוא השימוש בקבלים יותר איכותיים בUD2H , לא משהו שלדעתי שווה הפרש של 50 ש''ח ויותר

כי הרי יש 3 שנים אחריות וגם אחרי זה אפשר להלחים קבלים חדשים במחיר של 2-3 ש''ח לקבל

אני כרגע עם הUS2H ואני מרוצה מאוד

ACC - פיצ'ר שעוזר לך לפתוח ליבה

ולדעתי כדאי לך לנסות לפתוח את הליבה - אם לא יעבוד תחזיר לDEFAULT ואם כן אז הרווחת

פורסם
  • מחבר

YZ101

חקרתי את הנושא לעומק וכל לוחות ה785G SB710 של GB(גם הUD וגם הUS) תומכים בAOD ACC ויאפשרו פתיחת ליבות

ההבדל היחיד בין הUS2H לUD2H הוא השימוש בקבלים יותר איכותיים בUD2H , לא משהו שלדעתי שווה הפרש של 50 ש''ח ויותר

כי הרי יש 3 שנים אחריות וגם אחרי זה אפשר להלחים קבלים חדשים במחיר של 2-3 ש''ח לקבל

אני כרגע עם הUS2H ואני מרוצה מאוד

ACC - פיצ'ר שעוזר לך לפתוח ליבה

ולדעתי כדאי לך לנסות לפתוח את הליבה - אם לא יעבוד תחזיר לDEFAULT ואם כן אז הרווחת

המון תודה על העזרה והתחקיר.

נראה לי שאני אקנה את ה-US2H, באמת יש אחריות של 3 שנים ....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים