פורסם 2009 באוקטובר 116 שנים תלוי איזה כבל יש לך.בכבל הקומפוננט יש יציאה אופטית איפה שהחיבור נכנס ל xbox, משם אפשר להוציא Dolby 5.1.אפשר גם לחבר את היציאה של שני הערוצים האנלוגים אל הרסיבר כדי לקבל סטריאו.בכבל HDMI בדרך כלל אין יציאה אופטית אבל יש דגם מיוחד שיש לו שהוא די נדיר.ברסיבר חדשים יותר יש חיבור HDMI שאפשר לחבר את הכבל לשם ואז יש שמע Dolby.תן קצת יותר פרטים על הרסיבר ואיך אתה רוצה לחבר אותו.
פורסם 2009 באוקטובר 116 שנים מחבר הרסיבר הוא:http://www.yamaha.com/yec/products/productdetail.html?CNTID=200244&CTID=5000300&ATRID=1010&DETYP=ATTRIBUTEhttp://www.usersmanualguide.com/yamaha_audio/av_receivers/rx-v595אני שומע בסטיראו בלבד.אין לי מושג איפה לחבר ואיזה כבל להשתמש.תודה!(אגב הוא למכירה למי שמעונין...)
פורסם 2009 באוקטובר 116 שנים אז בוא נצא מתוך הנחה שאתה משתמש בכבל הקומפוננט שמגיע יחד עם ה xbox. זה חיבור עם 3 יצאות HD לתמונה, 2 יציאות שמע ויציאת SD.לפי מה שהבנתי יש לך כניסה אופטית ברסיבר, שהיא הכי מומלצת.תחבר כבל אופטי בין ה xbox (החיבור נמצא בכניסה של הכבל אל ה xbox), לבין הכניסה האופטית של הרסיבר.אם אתה לא ממש רוצה להשקיע אז כמו שהזכרתי, אתה יכול לקחת מהכבל קומפוננט את היציאות שמע לחבר אל ה audio in של הרסיבר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.