עבור לתוכן

אני משתגע בבקשה כנסו להגיב! PS3 או XBOX חייב תגובות

Featured Replies

פורסם

יש לי כסף בארנק שמיועד לקונסולה ואני לא יודע איזה

לא יודע מה לקחת בבקשה תנו המצלות במיוחד מי שהשתמש בשתייהם!

פורסם

מאוד מאוד פשוט אחי, באמת.

אני בעל גאה של פלייסטיישן ואני יכול לענות לך על השאלה הזאת בקלות והתשובה תלויה בתקציב שלך.

קח אותי לדוגמא, אני גיליתי שמתאים לי יותר אקסבוקס למרות שאני מת על הסוני.

למה? לא מסוגל לעמוד תקציבית עם כל המשחקים האלה שיוצאים ושאני רוצה לשחק בהם.

היום כל משחק חדש שיוצא לסוני עולה בסיבות ה-200-250 ש"ח וזה אם אתה מגדיל ראש ומזמין מחו"ל, בארץ זה בכלל משכנת"א.

היו לי כמה משחקים שהצלחתי להשיג אותם במבצע שם מבצע פה באינטרנט ולשלם עליהם 100-150 ש"ח שלדעתי זה כסף לכל דבר.

הבעיה שצריך לחכות לתקופות מסויימות כמו נגיד הקרסמיס שיש בסוף שנה באמריקה וגם אז זה מבאס, לדוגמה קניתי לפני שנה בערך יורו 2008 והיום אני רוצה לקנות פיפא.. אז מה לעשות? לזרוק לפח את היורו? לא חרם על ה-60 דולר ששילמתי על זה אז באמריקה? בעיה ;\.

לעומת זאת, יש לי פלייסטיישן 2 מוסב בבסיס שאני משרת בו, בשניה הורדתי פיפא 10, בשניה צרבתי ובלי כסף אני משחק שם ומצידי לצרוב 200 דיסיקים כאלה העלות אפסית!

תשאל את עצמך את השאלה הבאה והפשוטה ביותר, האם תיהיה מסוגל לעמוד תקציבית בכמות המשחקים שתרצה לשחק בשנה? במידה וכן התשובה פשוטה מאוד הפלייסטיישן לוקח ללא ספק. אם לא, קח את האקסבוקס אחרת תוותר על הרבה משחקים טובים וחבל כי בסופו של דבר לא קונים מכשיר כ"כ יקר כדי לשחק בכמה משחקים בודדים.

עשה את השיקול שלך.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה אחי עזרת לי הרבה

יש לי שאלה אליך

הגרפיקה של שתייהם למשל בFIFA 10 נגיד ובTEKKEN 6 שיצא ונגיד בGTA IV היא אותה גרפיקה על HD 32" נגיד?

יש איזה קונסולה שאיכות שלה יותר טובה מהשניה?

והשאלה אם בשתייהם המשחק ירוץ על 60FPS בכל המשחק או שאחת הקונסולות יהיה לה FPS 45 סתם דומגא ..

ד"א השלטים של הXBOX אל חוטיים ועם רטט?

פורסם

כן הגראפיקה בשנייהם זהה. היו כמה משחקים בודדים שעל הPS3 זה ניראה פחות טוב,כמו VEGAS 2.

פורסם

Eli100 רוב המשחקי PS3-360 רצים ב720P יש רק קצת שרצים ב1080P

בעניין הפרימים לשניה זה תלוי במשחק עצמו ובגלל זה קוראים ביקורות

בעניין הפריצות שדיברו פה לPS3 לא קיים לפחות לא בצורה רחבה וב360 אם תעשה את זה מאוד יכול להיות שתקבל באן לLIVE

וזה שרות מאוד חשוב

חוץ מזה 2 הקונסולות פונות הרבה למשחקי מולטי מקוון כי הרבה מאוד מהכותרים הנחשבים קצרים בסינגל

אבל יש להם מצב מולטי מקוון משובח ככה שקח את זה בחשבון

המולטי של הPS3 בחינם והוא מגיע אם כל מה שצריך בקופסה (כרטיס רשת אלחוטי \כונן בלו רי \ארד דיסק בכל גרסה )

לאומת זאת ה360 לא מגיע אם דברים מסוימים אבל גרסת העלית מגיעה אם אוזניות ומיקרופון

אם מעניין אותך רק סינגל בלי רשת ובלי כלום ואין לך תוכניות לקנות מחשב חזק אז אני ממליץ לך על הXBOX360 ארקיד

מסיבות מובנות ...

אבל אם יש לך תוכניות לשחק מולטי מקוון אני ממליץ לך על הPS3 SLIM

זה הכל בקופסה וגם ככה אתה יכול לחרוש במולטי כמה חודשים על כל משחק (אם תבחר משחקים אם מולטי חזק )

פורסם

Eli100 רוב המשחקי PS3-360 רצים ב720P יש רק קצת שרצים ב1080P

בעניין הפרימים לשניה זה תלוי במשחק עצמו ובגלל זה קוראים ביקורות

בעניין הפריצות שדיברו פה לPS3 לא קיים לפחות לא בצורה רחבה וב360 אם תעשה את זה מאוד יכול להיות שתקבל באן לLIVE

וזה שרות מאוד חשוב

חוץ מזה 2 הקונסולות פונות הרבה למשחקי מולטי מקוון כי הרבה מאוד מהכותרים הנחשבים קצרים בסינגל

אבל יש להם מצב מולטי מקוון משובח ככה שקח את זה בחשבון

המולטי של הPS3 בחינם והוא מגיע אם כל מה שצריך בקופסה (כרטיס רשת אלחוטי \כונן בלו רי \ארד דיסק בכל גרסה )

לאומת זאת ה360 לא מגיע אם דברים מסוימים אבל גרסת העלית מגיעה אם אוזניות ומיקרופון

אם מעניין אותך רק סינגל בלי רשת ובלי כלום ואין לך תוכניות לקנות מחשב חזק אז אני ממליץ לך על הXBOX360 ארקיד

מסיבות מובנות ...

אבל אם יש לך תוכניות לשחק מולטי מקוון אני ממליץ לך על הPS3 SLIM

זה הכל בקופסה וגם ככה אתה יכול לחרוש במולטי כמה חודשים על כל משחק (אם תבחר משחקים אם מולטי חזק )

קרירין. אפשר לקנות רק את המשחקים שאתה מתכנן לשחק במולטי הרבה ולהוריד את אלה שאתה יודע שלא תיגע במולטי. או שבכלל אין מולטי.

ככה לא תקבל באן בחיים. אבל אני לא יפרט יותר למה יש מנהלים עם פטיל קצר...

פורסם

MassiveAmmo זה לא כל כך משנה גם ככה לרוב המשחקים הנחשבים סינגל קצר

הרבה מהם פחות מ10 שעות סינגל ובלי משהו רציני שידחוף אותך לסיבוב שני ויותר

ולא אציבמנט זה לא סיבה נורמלית מבחינתי לחרוש על משחק

מי שקונה היום 360\PS3 צריך לתת חשיבות גדולה למשחקי רשת

פורסם

נו ומה אמרתי עכשיו? רוב המשחקים קצרים וגם המולטי שלהם נמאס מהר אז אותם לא קונים.

קונים משחקים שהם במיוחד לMULTI...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים