פורסם 2009 בספטמבר 3016 שנים היי, אני יודע שהיו הרבה נושאים בקשר למסך הזה אבל יש לי עוד כמה שאלות... 1) האם אפשר לעשות שכאשר אני הופך את המסך (PIVOT) 90 מעלות אז התצוגה תשתנה אוט' גם 90 מעלות? כי שניסיתי הייתי חייב לשנות את זה מהדייבר של הכרטיס מסך, זה ממש מציק. 2) אפשר קישור לדרייבר של המסך בגרסא A01? (הדרייבר שמגיע עם הדיסק אני לא יודע בכלל איך מתקינים את זה.. זה פותח לי דף PDF עם הדף הוראות וזהו ) 3) מה האפשרויות הנתונות בדרייבר? 4) מה הדגרות התצוגה שאתם ממליצים לי לשים? (בינתיים הורדתי לבהירות 45 וקונטרסט 55) 5) היה לי מקודם 226BW והמסך הזה פי 2 או אפילו 3 יותר חם ממנו (כאשר נוגעים בחלק האחורי), זה נורמלי? תודה רבה.
פורסם 2009 בספטמבר 3016 שנים 1) תשתמש בתוכנה IROTATE2) יש לך ויסטה, לא מעניין אותך דרייברים בדיסקים3) אין אפשרויות נתונות, זה סתם בשביל שהמחשב יקרא בשם של המסך...4) אני עובד על 40/65 ו20/655) בהמשך המסך יתחמם פחות... מניסיון
פורסם 2009 באוקטובר 616 שנים מחבר המסך ממשיך להיות חם (הרבה יותר חם מה226BW)אתם בטוחים של נורמלי?קצת מפחיד.
פורסם 2009 באוקטובר 816 שנים האם יש דרך שהרקע ישתנה אוטומטית כאשר אני מסובב את המסך? (איזה הגדרה לIRotate או משהו)
פורסם 2009 באוקטובר 816 שנים לא, מאחר שאין לך משקולת במסך (או ציר חשמלי), המסך לא יודע שהוא מסתובב...
פורסם 2009 באוקטובר 816 שנים הבנת הנקרא לא הצד החזק שלך אה? אם המסך לא יודע כשהוא מסתובב, אז מאיפה התוכנה תקבל את המידע שהוא הסתובב? תשתמש בIROTATE בצורה ידנית וזהו.
פורסם 2009 באוקטובר 816 שנים אוקי אתה לא ממש מבין אותיאני משתמש בIRotate וזה סבבה מצוייןאבל אני רוצה גם משהו שיחליף לי את הרקע כל פעם שאני מסובב את המסך (בעזרת הIRotate!)
פורסם 2009 באוקטובר 816 שנים העלתי בקשה לאופציה הנ"ל בפורום תמיכה של החברה שכתבה את התוכנה, נקווה שיהיה שם מישהו נחמד שיסכים לעשות את זהבכל מיקרה אני יעדכן כשאני יקבל תגובות
פורסם 2009 באוקטובר 916 שנים המסך הזה הוא לא IPHONE אין חיישן accelerometer לכן לא ניתן לעשות PIVOT אוטו'
פורסם 2009 באוקטובר 916 שנים המסך הזה הוא לא IPHONE אין חיישן accelerometer לכן לא ניתן לעשות PIVOT אוטו'כן רק שאף אחד פה לא דיבר על אוטומטיתבכל מיקרה תגובה של איזה מנהל בחברה שכתבה את IRotate אומרת שהם לא מתכוונים לכלול את הפונ' הנ"ל בתוכנה - חבל =/
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.