פורסם 2009 בספטמבר 3016 שנים http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1100אני מחפש את 4670 או 9600GT בשביל המחשב הפשוט שלי כדי לשחק מבמשחקים שיוצאים על הגדרות בינוניות, גבוהות לא מעניין אותי. בשביל השאר יש לי PS3 וPS2.נתקלתי בגירסה של FORSA של 9800GT רק ב480, בשונה משאר הכרטיסים שעולים מינימום 550. אין לי בעיה להוסיף עוד 100 שקל כדי לקחת את זה ושזה יחזיק לי טוב יותר ליותר זמן מהכרטיסים הנ"ל. למה זה כזה זול? אם אני לא טועה הם החברה הראשית שמייצרת לNVIDIA את הכרטיסים, אז להם הם פחות מוכרים ואין סיקורים על הכרטיסים שלהם ברשת(יש להם אתר).
פורסם 2009 בספטמבר 3016 שנים הרבה מזה זה המותגים, בדיוק כמו שפאליט מאוד זולים למרות שהכרטיסים שלהם ניחנים ביכולות אוברקלוק טובות וקירורים פנטסיים מעבר למחיר הנמוך.
פורסם 2009 בספטמבר 3016 שנים מחבר הרבה מזה זה המותגים, בדיוק כמו שפאליט מאוד זולים למרות שהכרטיסים שלהם ניחנים ביכולות אוברקלוק טובות וקירורים פנטסיים מעבר למחיר הנמוך.אז כדאי לי לקחת את הכרטיס הזה?המחיר הזול של פאליט הוא לא מהסיבה שהאחריות עליו היא רק שנתיים?
פורסם 2009 בספטמבר 3016 שנים שנתיים יכול להיות אחד הגורמים לזה אבל דבר ראשון הוא המיתוגבדיוק אותה סיבה שבגד אחד עולה ככה בחנות אחד ובגד אחר עולה ככה בחנות אחרת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.