פורסם 2009 בספטמבר 3016 שנים לדעתי חייבים לעשות משהו בקשר לעיצוב של הפורום. הוא ממש ממש לא מתאים לרקע שמאחורי S: לא קריטי בכלל זה פשוט מציק.. ואני יודע שרק לאנשים מאוד מאוד מאוד מאוד עשירים יש מסך רחב בבית , אז אוליי כדאי בכל זאת לסדר את הפורום שיתאים למסכי 16:9\10 . תודה רבה ובאמת העיצוב נחמד מאוד (דורש קצת התרגלות לטעמי) אבל כל הכבוד !
פורסם 2009 בספטמבר 3016 שנים כן האתר נראה טוב רק למסכי 19 אינצ'... וגם הקטע האפור הזה לא משהו בכלל מביא דיכאון לבן במקום זה היה נראה נהדר...
פורסם 2009 בספטמבר 3016 שנים מזה האפור הזה אני אהבתי את הצבעים הקודמים יותר הוא היה הרבה יותר יפה ומושך, ומיוחד\ שונה עכשיו זה נראה כמו כל אתר אחר וזה חבל.. לפחות תחזירו את הצבעים החיים? מצטער אבל העיצוב הזה כבר לא כזה "חדיש" ומזכיר אתרים מהדור הקודם..
פורסם 2009 בספטמבר 3016 שנים גם לפי דעתי העיצוב הקודם היה יותר טוב... HW הקלאסי, אבל את מי זה מעניין מה אנחנו חושבים?
פורסם 2009 בספטמבר 3016 שנים עיצוב זה עיניין של הרגל, לרוב בהתחלה אתה לא אוהב אותו ואחרי שאתה מתרגל אליו הוא נראה מצוייןבכל מקרה מה שאני לא אוהב זה שהstylish כבר לא עובד וחזרתי לגלוש בפורום "צר" אם מישהו יכול לרשום משהו לstylish שיתן את זה זה יהיה נפלאבכל מקרה טוב שיש שינויים ושיפורים זה אומרים שהאתר חייתתחדשו
פורסם 2009 בספטמבר 3016 שנים העיצוב החדש מאוד דומה לעיצוב של נענע 10נחמדהרקע האפור לא משהואוצריך לשנות דחוף את הפורום
פורסם 2009 בספטמבר 3016 שנים אלוהים ישמור, מה עשו לעיצוב היפה שהיה פה, איפ המעבד החמוד שהיה תקוע בלוגו?!מה עשו לכפתורים!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.