פורסם 2009 בספטמבר 2916 שנים לא משנה מאיזה סיבה יש מקרר קטן כזה.. שאני חייב לעשות לו קצר ככה שישרף משהו בפנים ויהיה יותר מדי יקר לתקן או לא משנה רק שלא יעבוד לדי הרבה זמןאבל הקטע שאני רוצה שהקצר יגרם עם הזמן (תקופה של כמה ימים) ולא שאני מגיע מכניס איזה סיכה לכבל חשמל ואז מחזיר לחשמל ובוםמשהו שיראה כאילו נגרם פיתום בלי גורם צד ג'
פורסם 2009 בספטמבר 2916 שנים מה שעולה הרבה כסף במקרר זה המדחס ומערכת הגז. גם אם תגרום לקצר אתה בסה"כ תקפיץ את הפיוז אליו המקרר מחובר, הרבה לפני שתגרום לנזק רציני למשהו מעבר לחיווט.
פורסם 2009 בספטמבר 2916 שנים רק אני חושב שצריך לנעול את הדיון הזה כי ברור שהפותח מעוניין לרמות את הביטוח?
פורסם 2009 בספטמבר 2916 שנים איכשהו לא נראה לי...יותר נראה לי שהוא ילדון בן-15 שמנסה לסחוט מיני-בר חדש לחדר מההורים שלו.הסיבה שאני לא עונה לבחור הינה סכנת הנפשות הכרוכה בהתעסקות בקרביים של מקרר עבור ילד שאני די בטוח שהוא עדיין בחתיבת הביניים...
פורסם 2009 בספטמבר 2916 שנים הפורום לא נועד להודעות מסוג זה. מציע לך לא להתעסק בחשמל, זה מסוכן!חוקי הפורום:הודעות סתמיות וחסרות תוכן (לרבות הודעות המצטטות הודעה אחרת ללא תוספת תוכן), או כל סוג של ספאם, לא מקובלים. דאגו לפתוח דיונים ולפרסם הודעות בעלות תוכן ומטרה. אנא הימנעו מפרסום הודעות ללא כל תועלת לדיון. למשל, ציטוט הודעה קיימת ללא שום תוספת תוכן, לא תורמים דבר לדיון, ולכן נחשבים להודעת ספאם. אם יש לכם דעה דומה לזו של אדם אחר, הרחיבו אותה. ואם אין לכם איך, הימנעו מלהגיב. זכרו: מעט הודעות איכותיות עדיפות על הרבה הודעות ספאם. כמו כן, ת'ראדים ללא מטרה, שנועדים רק כדי לומר משהו כמו "קנו לי מחשב חדש!" אסורים בהחלט. מטרת הפורום היא דיונים, ולא הצהרות.אין המקום פה לטרדים הזויים, SPAM וכדומה. משתמשים שלא יפנימו את העיקרון יורחקו מפורום כללי.ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.