פורסם 2009 בספטמבר 2916 שנים אוקי אז כה כה חבר שלי נכנס לאיזה קישור בפייסבוק ומאז קופצת לו תוכנה בשם security tool שבכלל לא מותקנת אצלו על המחשב כשאני מנסה שהיא לא תפעל עם הוינדוס דרך התוכנה היא מבקשת שאני אקנה אותה ודרך ה MSCONFIG התוכנה בכלל לא נמצאת גם בהוספה הסרה היא לא נמצאת כי היא פשוט לא מותקנת על המחשב אבל עדין קופצתהדברים שניסיתי 1 הפעלתי נוד 32 לא מצא כלום2 הפעלתי ADWRE וגם לא מצא כלום 3 הפעלתי malwarebyte גם לא מצא כלום 4 ניסיתי למחוק את ה temporary file אבל הוא לא נמחק 5 הורדתי תוכנה כדי למחוק את ה temporary file וגם לא נמחקו הקבצים כל מידע יעזור תודה מראש אליאור
פורסם 2009 בספטמבר 2916 שנים ניסית את קומבופיקס במצב בטוח?http://download.bleepingcomputer.com/sUBs/ComboFix.exe
פורסם 2009 בספטמבר 2916 שנים אני לא מכיר את הקומבופיקס הזה .. (אבל תנסה אם הבחור ממליץ כנראה שהוא מכיר)תנסה גם יש תוכנה בשם UNHACKME אם אנני טועה זה השם שלה..תגגלאני לא זוכר אם היא חינמית או לאבכל אופן הייתה לקרוב משפחה פעם בעיה דומה..והיא היחידה שעזרה לי לפתור לו אותה.
פורסם 2009 בספטמבר 2916 שנים קןמבופיקס זה משהו חזק מאוד שכמה חברה נחמדים תכנתו שפשוט רוצח דברים כמו מה שציינת אבל יש סיכוי שגם זה לא יעזור, אבל תנסה אין מה להפסידאתה מפעיל את זה וזה כבר לבד עושה דברים שתוכנת סריקה רגילה לא יודעת
פורסם 2009 בספטמבר 2916 שנים מחבר היא לא חינמית זה די בעיה ולקומבופיקס יש בעיה עם וינדוס7 נראה לי כי אני מנסה להתקין ומקבל שגיאה windows cannot find nircmdb8
פורסם 2009 בספטמבר 2916 שנים בגדול מה שהUNHACKME עושה זה לטפל בROOTKITS .בהנחה שזה מה שיש לך..כי זה הזן היותר סמוי ועקשן של זדונות .אמ תנסה להריץ בגוגל ROOTKIT REMOVAL או CLEAN יש שם כמה תוכנות חינמיות/קוד פתוחשעושות דברים דומים..אני לא בטוח שבאותה רמה כמו UNHACKME אבל שווה לנסות .בהצלחה....תעדכן אם פתרת ואיך פתרת.
פורסם 2009 בספטמבר 2916 שנים אה וינדוס 7?!מה כבר יצא וירוס גם לזהאלוהים ישמור האנשים האלה לא נחים לרגעאולי זה וירוס מסריח של virtumondeבמקרה הזה תשיג את adaware plus ולעדכן אותה, אני חושב שיש להם גרסת ניסיוןואז אחרי העידכון לעשות full scan, אם זה וירטומונדה אז זה יגבר עליו
פורסם 2009 בספטמבר 2916 שנים מחבר טוב אז ככה כל תוכנה שהורדתי גם הקומבופיקס וגם ה UNHACKME המחשב פשוט לא מפעיל אותם אני מקבל שגיאה שהקובץ פגום וכן ניסיתי להפעיל גם במצב בטוחאת ADWRE PLUS פשוט היה לי במחשב לא הייתי צריך להתקין בכל מצב האופציה האחרונה היא אנטי וירוס שעובד בבוט מישהו מכיר משהו טוב?או אופציה אחרת?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.