פורסם 2009 בספטמבר 2916 שנים לא כל כך ת'אמת...טוב מישהו הולך לשאול מה או שזה יהיה אני?זה קשור לגזר איכשהו?
פורסם 2009 בספטמבר 2916 שנים מחבר fighter, לא..חוץ מזה שאין למה לשדרג, השדרוג ל-SMF 2 יהיה רק בגירסה הסופית.
פורסם 2009 בספטמבר 2916 שנים לא FXP ולא שידרוג פורום?המממרגע אז הולכת להיות בימים הקרובים מלחמה עם אירן והם יזרקו אטום ואז כמעט כל ישראל תימחק?ואז אני אצטרך להסתובב בholy wasteland יחד עם הכלב שלי ולעשות קווסטים הזויים?
פורסם 2009 בספטמבר 2916 שנים לא יודע מה איתכם... אני לא מוכן נפשית.....סתם, על מה מדובר, אני מתחיל להסתקרן... :s05:
פורסם 2009 בספטמבר 2916 שנים לא FXP ולא שידרוג פורום? המממ רגע אז הולכת להיות בימים הקרובים מלחמה עם אירן והם יזרקו אטום ואז כמעט כל ישראל תימחק? ואז אני אצטרך להסתובב בholy wasteland יחד עם הכלב שלי ולעשות קווסטים הזויים?
פורסם 2009 בספטמבר 2916 שנים fighter, לא..חוץ מזה שאין למה לשדרג, השדרוג ל-SMF 2 יהיה רק בגירסה הסופית. :'( למה לא vBulletin !!! כל כך נוח
פורסם 2009 בספטמבר 2916 שנים רגע מה עם הבחור ההוא שהיה לו מלא כסף וכל הזמן היה קונה דברים מטורפים ועשה בבית שלו חדר עם מכונת עשן?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.