עבור לתוכן

כמה שאלות על EBAY

Featured Replies

פורסם

היי אנשים

לאחרונה התחלתי לעשות קצת שופינג באיביי ויש לי כמה שאלות שלא הצלחתי למצוא עליהן תשובה:

תתיחסו לכל השאלות כאילו מחיר המוצר הוא מתחת ל50 דולר

1. האם על פריטי לבוש (חולצה , כובע, צעיף) משלמים משהו למכס בנוסף למחיר ששילמתי באיביי?

2. האם מוצרי אלקטרוניים כמו אוזניות בלוטוט דורשים תקן תקשורת וצריכים לשלם עלשיו בנוסף למחיר באיביי?

3. האם דברים שנשלחים אליי בדואר ישראל בכלל עוברים במכס או שרק דברים שנשלחים דרך חברת שילוח עוברים מכס?

4. האם משקפי שמש דורשים "תו תקן" ישראלי?

5. אני יודע שמחיר מוצא מעל 50 דולר יעלה לי מכס. אם המוצר עולה לי למשל 40 דולר והמשלוח עוד 20 דולר- אני משלם מכס?

יש לי עוד שאלות אבל נראה לאן זה מתפתח.

תודה אנשים!

פורסם

1-4: שום מכס / מעמ מכיוון שהמחיר כולל משלוח קטן מ 50 דולר. לא נדרש שום תקן מיוחד וכל חבילה מעל 50 דולר מיועדת לבידוק במכס (רק כמה באמת נבדקים בפועל).

5. מע"מ משלמים קבוע בשיעור של 15.5 אחוז מהמחיר הכולל (כלומר 60). מכס כבר תלוי בסוג המוצר, יש לך טבלה כאן: http://62.219.95.10/misimmeruk/taxesconc.aspx

פורסם
  • מחבר

אתה אומר את זה מניסיון אחי?

פורסם

כן, הזמנתי מספיק מוצרים מחו"ל.. ולא מזמן קניתי גם כמה בגדים מאיביי.

בנוגע לתקנים, באשר ל BT אני בטוח ב 100 אחוזים, עד לא מזמן היה צריך לקבל אישור בדבר מוצרים בעלי יכולות אלחוטיות, אבל כבר לא יותר. באשר למשקפיים, אני לא מכיר שום תקן אבל אני די בטוח שהכל יעבור חלק.

פורסם

כן, הזמנתי מספיק מוצרים מחו"ל.. ולא מזמן קניתי גם כמה בגדים מאיביי.

בנוגע לתקנים, באשר ל BT אני בטוח ב 100 אחוזים, עד לא מזמן היה צריך לקבל אישור בדבר מוצרים בעלי יכולות אלחוטיות, אבל כבר לא יותר. באשר למשקפיים, אני לא מכיר שום תקן אבל אני די בטוח שהכל יעבור חלק.

בעיקר מתוך סקרנות (ואולי גם חשיבה על זה כאופציה), מאיפה קנית בגדים?

Ebay? או אתרים אחרים..?

תודה.

פורסם

.. ולא מזמן קניתי גם כמה בגדים מאיביי.

פורסם
  • מחבר

סבבה אחי,

יש לי עוד 3 שאלות

1. עם שעונים גם הכל תקין ואין בעיה?

2. אם למשל קניתי סוני 3 מחול. מה אני משלם עליו? האם תהיה בעיה עם הספק החשמלי שלו? (אמקו לי שכל מוצר חשמלי דורש תקן ישראלי )

3. יש לי דרך לעקוב אחרי המוצר , איפה הוא נמצא ומתי הוא מגיע לדואר לפי המספר משלוח?

פורסם

1. אני מניח שכן... למה שתהיה בעיה מסויימת?

2. תצטרך לקנות מתאם מתח פשוט שמתאים למתח בארץ, לא סיפור בכלל ובעלות נמוכה.

3. יש לך דרך, לפי מספר ההזמנה והחברה שעושה את המשלוח.

פורסם

מצטער להיכנס ככה עם שאלה משלי, אני חושב שהשאלה אולי תעניין גם את פותח הדיון.

אם המוצר עולה מעל 50$ , צריך לשלם גם מע"מ וגם מכס?

פורסם

תקרא את התשובה של -LosNir-

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים