עבור לתוכן

מדריך -איך לחבר "WII קלסיק קונטרולר" וPS2 גימפאד להפעלת משחקי GC בWII

Featured Replies

פורסם

טוב אז ככה למי שלא יודע הWII תואם אחורנית לגימקיוב הקונסולה הקודמת של נינטנדו

כדי שאפשר יהיה לשחק במשחקי גימקיוב בWII היה צריך כרטיס זיכרון גימקיוב לשמירות

ועד לא מזמן גימפאד גימקיוב

את הגימפאד לא חיבים אם המוצרים יחסית חדשים אבל לפני זה אני ידבר על ה"קלסיק קונטרולר "

הקלסיק קונטרולר

6a00d83452033569e20120a4f4bace970b-800wi

הוא גימפאד של נינטנדו לWII שמתחבר ל"תחת" של השלט WII ולוקח מימנו חשמל

הגימפאד הזה נועד לתת תשובה לחלק ממשחקי ההורדה בתשלום שנינטנדו מוציאה וגם לחלק ממשחקי הWII שיותר נוחים ככה

יש לו כמה חסרונות

1-אין לו רטט

2-הוא לא נותן לשחק במשחקי גימקיוב

3-החיבור לשלט WII מעצבן ובמשחקים שתומכים בכמה סוגי שליטה לדוגמה מאריו קארט וSSBB הוא לוקח בעצם יחידת שליטה של שחקן מה שעלות תועלת מוריד מערכו

יש לו יתרונות מול הגימפאד של הגימקיוב כמו לדוגמה כפתורי גב נוחים יותר ואנלוגית ימנית טובה בהרבה

ובדגם החדש "קלסיק קונטרולר פרו" הוא גם מאוד נוח אבל עדיין יש לו חסרונות

בכל מקרה נעבוד לגימפאד PS2 ואני מאמין שהמוצרים החדשים תומכים גם בגימפאד PS1

גימפאד PS2

146856-main_Full.jpg

הרוב מכירים גימפאד די סטנדרטי יחסית להיום

כפתורי גב נוחים יותר מהכפתורים בגימפאד גימקיוב למשחקים מסוימים ואנלוגית ימנית טובה בהרבה

דומה לגימפאד הקלסי רק שיש לו רטט ויש חוט ארוך יחסית רק מה איך הוא יתחבר לWII אתם שואלים ?

תכירו את המוצר הבא -

Classic Linker 2

cn-wii-cllk2-big.jpg

עכשיו ראיתי שברשת יש עוד כמה מוצרים דומים יש כאלו רק לחיבור גימפאד PS2 לWII\גימקיוב

ויש כאלו שמאפשרים לחבר גם את ה"גימפאד הקלסי " ככה שאם אתם רוצים לקנות מוצר כזה תבדקו מה מתאים לכם

בגדול המוצר הזה הרבה יותר זול לקנות מחול כולל משלוח מאשר לקנות גימפאד גימקיוב איכותי (אני לא מדבר על זבל גנרי שמתפרק בידים )

ובגלל שיש משחקי WII שלא תומכים בגימפאד גימקיוב אבל כן תומכים בגימפאד הקלסי זה נותן פיתרון רחב יותר בשילוב אם גימפאד קלסי

רק צריך להבין שאולי יהיה צורך לקנות גם חוט מעריך לגימפאד גימקיוב אם משתמשים בשלט הקלסי לחיבור

זה לא משנה לגימפאד PS2 כי להם חוט מספיק ארוך

בכל מקרה להרבה אנשים יש גימפאד PS1\PS2\או גימפאד קלסי בבית ככה שזה פתרון טוב מבחינת עלות תועלת לקנות אחד מהמוצרים האלו

בכל מקרה החיבור די פשוט והולך ככה -

(רק גימפאד אחד תקף כל פעם אם מחברים 2 )

classiclinker21.jpg

רק תבינו שהגימפאדים הם לא אחד לאחד ככה שיש שינוים מסוימים אבל ברוב המשחקים לא צריך להיות בעיה אם זה

עכשיו המוצר שאני הזמנתי עדיין בהזמנה שלו ויקח זמן עד שיגיע

אני הזמנתי 3 מוצרים בעצם את הClassic Linker 2 בנוסף חוט מאריך לשלטי גימקיוב ואת השלט הקלסי המפלצתי של Hori

שניראה ככה -

pa.145127.1.jpg

יקח זמן עד שהכל יגיע ורק אז אני יכתוב ביקורת משלי אבל למי שמעוניין יש כבר ביקורת על הClassic Linker הראשון

ואתם מוזמנים לקרוא פה -

http://www.wiitalk.co.uk/news/1157/classic-linker-review/

אני פשוט אוהב את הרעיון שאני יוכל לשחק SSBB ב4 שחקנים מקומי סוף סוף

וכמובן לשחק משחקי גימקיוב אם גימפאד מפלצתי ובמקרה הצורך לחבר אותו כשלט קלסי למשחקים כמו MH3 או המשחק מכות המתקרב של קאפקום

בכל מקרה ביקורת שלי שהצעצועים יגיעו -זה רק מדריך ואני מקווה שזה עזר לפחות לחלק מימכם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים