פורסם 2009 באוקטובר 516 שנים בWII לא צריך בינלאומי לפחות לא באירופי כן צריך לזיף ארץ כי אין ישראל לבחירה בכלל אבל לא כתובת לפחות ככה אני קונה בDS אין קנית תכנים חוץ מהDSI
פורסם 2009 באוקטובר 516 שנים הקניות בניידות זהות מבערך אותה תקופה אפילו.העניין - בשניהם "משקרים" לגבי הכתובת וצריך ויזה בPSN (האמת - גם שם - לא צריך בינלאומית - רק 16 ספרות למיטב זכרוני).אז כל טענה שלך בנושא הזה - פשוט מגוכחת.ליביו
פורסם 2009 באוקטובר 1116 שנים מה אתם לא מבינים שהוא חייל והוא מזמין תמכשיר כדי להעביר תזמן כי הוא סוגר מלא, זה בדיוק מה שאני עושה אני חייל קרבי ואני כימעט ולא רואה בית 21\28 אז PSP יכול לצאת משתלם מאוד גם אני הזמנתי PSP בשבוע שעבר ממליץ לקחת את אותו הדבר באתר שלהם זה עד 3 תשלומים בטלפון עד 12 תשלומים אינה הקישור http://www.ofekpc.com/product.asp?productid=3054
פורסם 2009 באוקטובר 1116 שנים זה לא משתלם לחייל שסוגר הרבה כי אתה לא יכול לקחת אתך הרבה "משחקים" ... וחוץ מזה זמן הבטריה קצר תראה לאחי יש DS LITE והוא מצוין לצבא -גם לו יוצא לסגור די הרבה
פורסם 2009 באוקטובר 1216 שנים וואלה מה אני אגיד לך קריריןאחלה חיילים יש בבסיס של אח שלך אם עדיין לא דפקו לו את המכשיר
פורסם 2009 באוקטובר 1216 שנים לא דפקו לו את המכשיר כי הוא ביחידה קטנה ולא פלוגה או משהו אבל כן הוא והחברים שלו הצליחו לשרוט את המסך מגע בדי הרבה שריטות אין לי מושג למה המסך מגע עדיין מתפקד טוב מאוד למרות השריטות אבל תראה את זה ככה אורך חיים של מכשיר כזה בצבע משמעותית יותר קטן בהרבה מאוד מקרים מאורך חיים של מכשיר כזה באזרחות אבל לפחות בצבא אתה צריך לטחון רק 3 שנים ואפשר לבזבז על שטויות בכל מקרה לPSP אין צדפה ככה שזה בכלל סיפור לשמור אליו בצבא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.