עבור לתוכן

עוד מישהו נתקל בשיחות "עוקץ" ממספר 050-505-1042??

Featured Replies

פורסם

החיובים לידיעתי הם מהסלולרי , נכון לידיעתי יש פירסומות והודעות מוקלטות , אבל אם לא לחצת על אישורים וכו' אני חושב שבסך הכל החיובים לא יהיו בשמיים , על כל מקרה תעקוב אחרי החשבון טלפון ותגיד .

לגבי גובה החיוב ישנם מיספרים כמו בערוץ הרוסי שאתה משלם בסביבות 13 שח' לדקה המספרים האלו מצויים בדרך כלל בארצות חוץ כמו באנגליה וכו' , בעיקרון זה כבר "עוקץ" אם הם גורמים לך לשלם על שמיעת פירסומות , כמה הם לוקחים לך ? אני לא יודע , זה יכול להיות בין עלות רגילה ל 13 שח' לדקה , אבל כמו שאמרתי רצוי מאוד לא להיכנס לתפריטים שלהם , אם לא שמעת בהודעות "לחץ על מספר כך וכך לאישור וכו' " ואם לא עקבת אחרי ההוראות שלהם , אני חושב שזה לא נורא כל כך .

לפני כמה זמן זה היה ? ומה היה אופי ההתקשרות ?

פורסם

בדיוק כמו שאמרת,צלצל מספר שמתחיל ב072 או 073 אני לא זוכר בדיוק ממש לאיזה רבע שנייה וניתק,ואז חזרתי אליו כמה שעות לאחר מכן וענה תשדיר מוקלט של פרסומת למחסני חשמל אם אני זוכר נכון במקרה אחד,ובמקרים אחרים היו תשדירי פרסומת מוקלטות של דברים אחרים...לא לחצתי על שום מספר ולא נכנסתי לשום תפריט.

איך ששמעתי שזה תשדיר פרסומת ניתקתי.

מי שעושה את העוקץ הוא לא באמת ממחסני חשמל נכון? כי אחרת זה לא הגיוני שהם יבצעו מעשים פליליים בתור רשת גדולה וידועה יחסית,אבל מצד שני הפרסומת היא למחסני חשמל ככה שכל העסק נשמע לי קצת מוזר.

פורסם

לא זה העוקץ הקטנצ'יק , כלומר אתה משלם כדי לשמוע פירסומות , כמה ? אני לא יודע .( אני די בטוח שזו בעלות סלולארית רגילה )

יתכן שהם משתמשים בהודעות מוקלטות של חנויות ידועות כדי למשוך את האוזן

יכול להיות שזה בהחלט הודעה מטעם מחסני חשמל שהועברה דרך קבלן פירסום שרוצה לחסוך עלויות ולהרוויח ( עלות רגילה של שיחות )

קרוב לודאי שזה לא העוקץ המסוכן שיכולים לגנוב לך את השיחות וכו' ( עלי ידי לחיצה על כפתורים לפי הדרכתם ) ( או מסירת פרטים - כמו שרצו לעשות לי - שזה פישינג , אתה יודע , כן ? ! )

פורסם

1) אם תלחצו על 1, *, # או כל דבר אחר בזמן שיחה לא תעשו שום עקוב אחרי לאף אחד ואף אחד לא יוכל לעשות שיחות על חשבונכם. לפחות לא עד שתחייגו איזה עשרה מספרים ברצף ובסופם פעמיים Send וגם אז זו רק שיחה אחת.

2) 073 זו הקידומת של ברק ושיחה אליה לא תעלה כסף מעבר לשיחה סלולרית רגילה.

3) הדרך היחידה להיות מחויב על חו"ל, גם מהסלולרי, היא לעשות זאת דרך אחד המפעילים (012 וכו') או המפעיל ברירת המחדל שלך (00). אגב, בזמן החתימה על החוזה הסלולרי צריך לחתום במפורש כשמעוניינים בשיחות לחו"ל.

פורסם

לא זה העוקץ הקטנצ'יק , כלומר אתה משלם כדי לשמוע פירסומות , כמה ? אני לא יודע .( אני די בטוח שזו בעלות סלולארית רגילה )

יתכן שהם משתמשים בהודעות מוקלטות של חנויות ידועות כדי למשוך את האוזן

יכול להיות שזה בהחלט הודעה מטעם מחסני חשמל שהועברה דרך קבלן פירסום שרוצה לחסוך עלויות ולהרוויח ( עלות רגילה של שיחות )

קרוב לודאי שזה לא העוקץ המסוכן שיכולים לגנוב לך את השיחות וכו' ( עלי ידי לחיצה על כפתורים לפי הדרכתם ) ( או מסירת פרטים - כמו שרצו לעשות לי - שזה פישינג , אתה יודע , כן ? ! )

אוקיי,תודה! הרגעת אותי :)

פורסם

שימו לב למקרה שקרה לי בימים האחרונים...

לפני מספר שבועות התחלתי לקבל כל מיני הודעות SMS סתמיות ממספרים שאני לא מכיר. בהתחלה לא התייחסתי לזה.

שהגיע לי החשבון, ראיתי שיש לי חיוב של עשורת שקלים על אינטרנט ותוכן מתקדם...

משיחה עם המוקד שלהם, הבנתי שבעצם ה SMSים האלה שקיבלתי חייבו אותי ב 7 ש"ח על כל SMS.

לשירות הזה אני לא נרשמתי מין הסתם...

תזהרו ותעקבו אחרי החשבון שלכם...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים