עבור לתוכן

עוד מישהו נתקל בשיחות "עוקץ" ממספר 050-505-1042??

Featured Replies

פורסם

אתמול והיום פשוט לא הפסיקו להספים אותי בשיחות מהמספר הזה.

לשעצמו זה לא מיוחד, אני נתקל בתופעה כמה פעמים בודדות בחודש ועד עכשיו זה לא ממש הפריע לי, אבל זה כבר מוגזם, במשך 24 שעות קיבלתי 42 שיחות ועוד החראות האלה משאירים הודעות בתא הקולי.

כשאני מקבל את השיחה נאמר לי בקול של מגיש חדשות כזה שיש לי איזושהיא הודעה במאגר שלהם ואם אני רוצה לקבל אותה אני צריך להקיש 1 או אם אני רוצה למחוק אז 2. אני מכיר את העוקץ הזה על כל סוגיו המגוונים אז כמובן שאני לא נופל בפח. אבל זה כבר מעצבן, הם לוקחים הפסקה של כמה שעות ואז ב10 דקות פשוט מפציצים אותי בשיחות!!

אני יודע שלהתלונן למשטרה או לגוף אחר זה חסר טעם. אבל אם למישהו יש הצעות איך לטפל בבעיה הזאת אני אשמח לשמוע.

פורסם

לאנשים האלה חסר חיים [לא אתה]

פורסם

בוא תפרט על העוקץ למי שלא מכיר

פורסם

תתקשר לחברת הסלולר שאתה מנוי אליה ותבקש לסנן שיחות מהמספר הנ"ל..

פורסם

אני יודע שיש שיחות עוקץ ממספר טלפון שמתחיל ב 073 וכו' והם נותנים לטלפון שלך לצלצל חצי צילצול ואז מנתקים וכאשר אתה חוזר לברר מי התקשר הם מחיבים אותך על שיחת הטלפון ימבה כסף ,

הייתה לי אישית שיחה של ניסיון פישיג ממספר טלפון של 073 או שזה היה 077 ( מספר שלה היה ניתן לחייג אליו במקרה הספציפי הזה ) , התקשרה בחורה ואמרה שהיא מחברת האשראי ומעוניינת לברר פרטים , אני כמובן אמרתי שאם היא מחברת האשראי אז היא יודעת לבד את הפרטים ובקיצור אמרתי לה ללכת ולה****ן אבל למען הסדר הטוב ניסיתי אחרי הניתוק להתקשר ולראות מהיכן הוציאו את השיחה הזו ולא היה ניתן , הייתה הודעה שהמספר איננו זמין או משהו כזה .

ניסיונות ההונאה אינן פוסחות על שום אמצעי תקשורת .

פורסם
  • מחבר

בוא תפרט על העוקץ למי שלא מכיר

מתקשרים אליך ממספר שאתה לא מכיר, ב90% מהמקרים עונה לך הקלטה כלשהיא שמבקשת שתעשה איזשהיא פעולה, לרוב ללחוץ על 1, על מנת לקבל הודעה/מיליון דולר/ כל דבר שנחשב כהטבה או כל דבר שיפעיל את הסקרנות כמו הודעה ממשהו או משהו בסגנון.

אם אתה לוחץ על 1 אז קורים כל מיני דברים שאתה לא מעוניין בהם. (לא יודע בדיוק מה, השמועות זה בין לגנוב לך את הקו או לפצל את הקו שלך אליהם או גובים ממך כסף על זה שלחצת 1.)

בכל מקרה אף פעם אל תלחצו או תעשו מה שמבקשים ממכם, ואם במזל נפל עליכם מענה אנושי אז תשחקו איתם ב21 שאלות ובסוף אם בא לכם תמיד יש מקום של כבוד לאיזה קללה עסיסית...

פורסם

אף פעם לא שמעתי על דבר כזה... תודה רבה על ההזהרה :o

פורסם

גם לי היה משהו דומה .

אבל לא מהמספר הזה .

אם אני לא טועה אמרו לי שזיכיתי בפרס ושאני צריך ללחוץ 1 בשביל לדבר אם הנציג.

אמרו לי שאם לוחצים 1 אז אין מה לעשות כי זה נחשב שאני יתקשרתי אליהם .

פורסם

מה זה כבר עושה שאתה לוחץ 1 ?

שומע איזו הודעה מוקלטת ???

פורסם

^^^כשיתקשרו אליך תלחץ 1 ותבדוק.

יכולים אחרי זה להטריד אותך , לנסות למכור כל מיני דברים .

או להשתמש במספר שלך (יעשו שיחות מהמספר שלך ואתה תשלם את זה)

פורסם

^לרוב זה פשוט עקוב אחריי ..

בקיצור-הם עושים עליך שיחות חינם.

פורסם

לחצתי אחד

ואיזה ספר התעקש לאחל לי ולבני ביתי שנה טובה

אני לא חושב שזה משהו קטלני

זה לא עקוב אחריי או שאר השטויות שאפשר לעשות...

שמישהו שיש לו מושג יתקן אותי ?

פורסם

לא שמעתי על כזה דבר מעולם..

רק קרה לי שהתקשרו אליי מלא פעמים ביום ושעניתי שמעתי קולות של אנשים מדברים..

עד שהתקשרתי למספר הזה..ונפלתי על הבנאדם ביציאות שהוא חירבן מפחד..

בקיצור...מאז לא התקשרו יותר (:

תודה על ההארה ..

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

טוב אז אתמול זה קרה גם לי !!!

המענה אמר לאישור שיחת גוביינא הקש אחת ואני כמו ילד טוב לחצתי אחת ואז השיחה התנתקה.

ניסיתי לחזור למספר הזה והוא היה תפוס

ביררתי אתמול והיום מול פלאפון ונאמר לי שהמספר הזה מייצג תמיד שיחות גוביינא לא משנה ממי וזה רק בארץ אין כאלה מחול.

אכן יש חיוב על ההסכמה לשיחה שלא אמור ללכת לפלאפון.

קודם כל הם אמרו לי שאם יהיו הרבה פונים כמוני אז הם יבדקו את זה כעבירה פלילית אז קדימה כולכם מוזמנים לפנות ל *166 1 לעיברית ואז 4 ו 4 לתמיכה טכנית

דבר שני אפשר לעקוב אחרי החשבון טלפון ולראות לאיזה ספק החיוב הזה הלך ולהתלונן שם או להגיש תלונה

פורסם

אני יודע שיש שיחות עוקץ ממספר טלפון שמתחיל ב 073 וכו' והם נותנים לטלפון שלך לצלצל חצי צילצול ואז מנתקים וכאשר אתה חוזר לברר מי התקשר הם מחיבים אותך על שיחת הטלפון ימבה כסף ,

הייתה לי אישית שיחה של ניסיון פישיג ממספר טלפון של 073 או שזה היה 077 ( מספר שלה היה ניתן לחייג אליו במקרה הספציפי הזה ) , התקשרה בחורה ואמרה שהיא מחברת האשראי ומעוניינת לברר פרטים , אני כמובן אמרתי שאם היא מחברת האשראי אז היא יודעת לבד את הפרטים ובקיצור אמרתי לה ללכת ולה****ן אבל למען הסדר הטוב ניסיתי אחרי הניתוק להתקשר ולראות מהיכן הוציאו את השיחה הזו ולא היה ניתן , הייתה הודעה שהמספר איננו זמין או משהו כזה .

ניסיונות ההונאה אינן פוסחות על שום אמצעי תקשורת .

זה קרה לי כמה פעמים,ואני כמו אדיוט חזרתי למספרים האלו,אבל כל פעם זה היה איזה תשדיר מוקלט של משהו בסגנון של מחסני חשמל או מבצעים של חנויות וכאלה.

אתה בטוח שזה עוקץ ומחייבים את המספר ממנו חזרתי אליהם בהרבה כסף?.

לא בדקתי אם חייבו אותי או לא...(חזרתי מהטלפון הקווי של הבית)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים