פורסם 2009 בספטמבר 2816 שנים שלום,לאחרונה התחלתי להגיב הרבה בפורומים,למרות שאני קורא הדוק של הכתבות,לרוב אני לא מגיב בפורום.בכול אופן יש תופעה משונה למשתמש שלי,ההודעות שלי כול הזמן על אפס-למה?כמו כן לגבי הדרגות בפורום,יש למישהוא link להסבר על הדרגות בפורום HWzone.תודה לעוזרים
פורסם 2009 בספטמבר 2816 שנים מונה ההודעות מתייחס רק להודעות שנכתבו מחוץ לפורום כללי/אקטואליה.שיטת הדירוג מתייחסת רק למספר ההודעות והיא למעשה חסרת חשיבות, מעיין קישוט גרפי.
פורסם 2009 בספטמבר 2816 שנים בערך כמו במציאות כוכב אחד- אפס 5 כוכבים - גיבור ירוק זה מנהל הפורום אפור מנהל אבל לא בפורום הזה אמ.. שחורים זה מומחים למנייהם וזהו הכוכבים הצהובים זה סתם. וכמובן להיזהר מהכחולים/אדומים
פורסם 2009 בספטמבר 2816 שנים מחבר מונה ההודעות מתייחס רק להודעות שנכתבו מחוץ לפורום כללי/אקטואליה. שיטת הדירוג מתייחסת רק למספר ההודעות והיא למעשה חסרת חשיבות, מעיין קישוט גרפי. הבנתי תודה על התשובה המהירה ניתן לנעול [br]פורסם בתאריך: 28.09.2009 בשעה 13:39:04 בערך כמו במציאות כוכב אחד- אפס 5 כוכבים - גיבור ירוק זה מנהל הפורום אפור מנהל אבל לא בפורום הזה אמ.. שחורים זה מומחים למנייהם וזהו הכוכבים הצהובים זה סתם. וכמובן להיזהר מהכחולים/אדומים :lol מה זה כחולים ואדומים יש אפשרות לדרג הודעות
פורסם 2009 בספטמבר 2816 שנים בערך כמו במציאות כוכב אחד- אפס 5 כוכבים - גיבור ירוק זה מנהל הפורום אפור מנהל אבל לא בפורום הזה אמ.. שחורים זה מומחים למנייהם וזהו הכוכבים הצהובים זה סתם. וכמובן להיזהר מהכחולים/אדומים כן אה? המ.צ. המניאקים האלה, הם בכל מקום
פורסם 2009 בספטמבר 2816 שנים האדומים זה המנהלים הראשיים של האתרוהכחולים (אין הרבה רק שניים) עם כובע של משטרה , אתה כבר תראה.זה אומר שהוא אמור לשמור על הסדר בפורוםקללות/ספאם/שטויות/בעיות/ הם אחראים.fighterוזה הייה בצחוק דגנרטמה אתה מתנפח כמו ספוג?
פורסם 2009 בספטמבר 2816 שנים תגובות בפורום אקטואליה ותרבות ופורום כללי לא נכללות בספירה. ולאור העובדה שרק שם הגבת המונה עומד עדיין על אפס.ובקשר ל"דרגות":http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=301391.0ד"א- אין טעם להספים כדי לעלות "דרגות". אין לזה באמת משמעות.
פורסם 2009 בספטמבר 2816 שנים מחבר תגובות בפורום אקטואליה ותרבות ופורום כללי לא נכללות בספירה. ולאור העובדה שרק שם הגבת המונה עומד עדיין על אפס. ובקשר ל"דרגות": http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=301391.0 ד"א- אין טעם להספים כדי לעלות "דרגות". אין לזה באמת משמעות. תודה על התגובות ניתן לנעול
פורסם 2009 בספטמבר 2816 שנים דרגות התלויות במונה ההודעות:הכוכבים הרגילים - , ניתנים לכל משתמש ע"פ מונה ההודעות שלו. המונה סופר את ההודעות של המשתמש ברחבי הפורומים. שימו לב שהודעות בפורומים לא-תוכניים (פורומים 'אקטואליה ותרבות' ו'כללי') אינן נספרות במונה ההודעות.בנוסף לכוכבים, ישנו דירוג חביב שניתן בד בבד עם הכוכבים, גם הוא לפי מונה ההודעות.הכוכבים והדירוג ניתנים באופן כזה:ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.