פורסם 2009 בספטמבר 2816 שנים שלום .אז ככה שלחתי SMS בשביל לקבל קוד לשרת הזה (עומס עלק) .ולקחתי את החבילה של ה7 שקל לשבוע שלם .http://www.fileflyer.com/he/smsmoreinfo_rec.aspxעכשיו כל שבוע זה יחייב אותי ב7 שקל ?ראיתי שיש שם אפשרות ביטול חבילה .הביטול עולה כסף ?ואם אני מבטל את החבילה אני יכול עדיין להוריד דברים בשבוע הזה ?תודה.
פורסם 2009 בספטמבר 2816 שנים מחבר חבילת flyweek .לקחתי אותה בגלל שהיא יותר זולה ולא באמת היה לי את הצורך ב20 גיגה .אבל לא שמתי לב בהתחלה מה רשום.אז זה מנוי שמתחדש לבד?
פורסם 2009 בספטמבר 2816 שנים חבילת flyweek .לקחתי אותה בגלל שהיא יותר זולה ולא באמת היה לי את הצורך ב20 גיגה .אבל לא שמתי לב בהתחלה מה רשום.אז זה מנוי שמתחדש לבד?רשום לך שזה מנוי שמתחדש-שים לב-כדאי לך לבטל כמה שיותר מהר!
פורסם 2009 בספטמבר 2816 שנים ציטוט מהאתר:"5.האם ניתן לבטל את החיוב המתחדש? כן! שלחו את הקוד "stop 71" או "בטל 71"למספר 4004."נ.ב: צריך לבדוק שאין אותיות קטנות כלשהן, כי לא ברור לי למה מישהו ייקח את החבילה ב-10 ש"ח, כשאתה יכול לקחת את החבילה ב-7 ש"ח, ולבטל לאחר מכן.
פורסם 2009 בספטמבר 2816 שנים מחבר ^^^^^^^^זה בדיוק מה שאני חשבתי .בגלל זה אני שואל פה אפ מישהו יודע כמה זה עולה לבטל .ואיך אני יכול לברר את זה.
פורסם 2009 בספטמבר 2816 שנים לשלוח להם מיל..הם בטוח טרחו להחביא את "האותיות" הקטנות ולכן תצטרך לדרוש תשובה ספציפית יותר..
פורסם 2009 בספטמבר 2816 שנים מחבר הם יענו לזה ?מישהו יכול לרשום לי מה לשאול אותם ואיך ?יש לי בעיה בכתיבה באנגלית (בקריאה אין לי) .אם הם יענו אני יעדכן פה .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.