פורסם 2009 בספטמבר 2816 שנים אני רוצה לקנות כמה משחקים אבל אני לא ממש מכיר משחקים ויודע על משחקים .אז אם אפשר לתת לי משחקי XBOX 360 משחקים כבדים , (משחקי אקשן =יריות - אסטרטיגיה , משחקי ספורט = כדור רגל ו מכוניות .)אגב אני רוצה לקבל המלצות על קניית BF 1943 כדי לקנות או לא ?אגב יש לי XBOX 360 ELITE אז הכול יכול לעבוד עליו .מה המשחקים שאתם ממליצים לי לקנות ?
פורסם 2009 בספטמבר 2816 שנים משחקי חובהgears of wars 1/2halo 3/odstmess effectracingburnout paradisedirt 2forza 3 - coming soonsporti guess what ever u likePES09 soon will come out PES2010NBA if u likeu got other great games toolike batmandevil may cry 4fallout 3fable 2dead space
פורסם 2009 בספטמבר 2816 שנים אני רוצה לקנות כמה משחקים אבל אני לא ממש מכיר משחקים ויודע על משחקים .אז אם אפשר לתת לי משחקי XBOX 360 משחקים כבדים , (משחקי אקשן =יריות - אסטרטיגיה , משחקי ספורט = כדור רגל ו מכוניות .)אגב אני רוצה לקבל המלצות על קניית BF 1943 כדי לקנות או לא ?אגב יש לי XBOX 360 ELITE אז הכול יכול לעבוד עליו .מה המשחקים שאתם ממליצים לי לקנות ?לדגם של הקונסולה אין השפעה על הכוח שלה,כול ה360 באותה רמת עוצמה,אני מציע לך להיכנס לGAMESPOT ולראות משחקים לפי הציונים שלהם,ואם יש דמואים בLIVE תנסה אותם,זאת השיטה הכי טובה לדעתי.
פורסם 2009 בספטמבר 2816 שנים מחבר תודה בכל מקרה ל Office_Depot על המאמצ .אני צריך עוד משחקי מלחמה ויריות חדשיים שיצאו לאקסבוקס .F1 משחק של מרוצים , יש משחק כזה לאקסבוקס ?
פורסם 2009 באוקטובר 216 שנים מחבר אני מבקש סליחה על הדאבל פוסט . אבל קניתי את משחק NEED FOR SPEED SHIFT אני צריך עוד שלושה משחקים . יריות , ואסטרטגיה .
פורסם 2009 באוקטובר 316 שנים אני מבקש סליחה על הדאבל פוסט . אבל קניתי את משחק NEED FOR SPEED SHIFT אני צריך עוד שלושה משחקים . יריות , ואסטרטגיה . למה אחי למה...היית מחכה עוד קצת לFORZA 3.
פורסם 2009 באוקטובר 416 שנים מחבר אני מבקש סליחה על הדאבל פוסט .מישהו יכול לומר לי על משחק אסטראטגיה יפה לאקסבוקס 360 ?
פורסם 2009 באוקטובר 416 שנים HALO WARS מהנה ביותר והממשק אסטרטגיה שלו הותאם בצורה מעולה לשליטה בלי עכבר.
פורסם 2012 ביולי 1713 שנים אני ממליץ לך על המשחקים: red dead redemption 2,just cause 2אני ממליץ לך תנסה לא יודע אם תאהב gta iv או liberty cityהודעות לפרטי חופשי: mufuzi100@gmail.com
פורסם 2012 ביולי 1813 שנים mufuzi100שים לב לתאריך ,זה דיון מ2009 ולכן לא רלוונטי ולא מקפיצים דיונים כאלו סתם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.