פורסם 2009 בספטמבר 2816 שנים צודק, אני כבר מסתכל עליו באור הרבה יותר חיובי מאשר בוא נאמר, על דביל שנכנס לפורום ביום כיפור להטיף לאנשים מוסר?...אוי, מה זה? שוב נתקע לי קצת חזיר בין השיניים, כדאי שאלך לשטוף את זה עם קצת שוקו, ביי בינתיים. אהבתי בנוגע למפגש, אני חושב שאני כבר בגיהנום, איפה נפגשים ספציפית?
פורסם 2009 בספטמבר 2816 שנים מחבר *בלי תגובות מטומטמות (אם יש ספק- אין ספק!) ** ברצינות התכוונתי לקודם- ערסים צעצוע נא לא להגיב... אתה סתם מושך אש. תן לי לחכות פה כמה אנשים: "אני שומע מטאל בפוללללללללל ווליוווווום!!!!!!!!!!!!! אני אוכל חזירים כמה שבא לי!!!!!!!! אני צועק בכל השכונה כמה שבא לי!!!!!!!" דיי חלאס הבנו! לא צריך להגיד את זה לכל העולם ואחותו. אתה סתם גורר לעברך אש, גם מבחינת עין רעה וגם משתמשים בפורום שהסתכלו עליך אחרת אחרי שהסתיים הצום. ילדים, זה דוגמא ל-לא! אהבתי בנוגע למפגש, אני חושב שאני כבר בגיהנום, איפה נפגשים ספציפית? מה נסגר איתך? ההתכנסות לקראת 6... כדי שיהייה אפשר לסחוב כיבוד מבית הכנסת הקרוב...
פורסם 2009 בספטמבר 2816 שנים תקרא לזה איך שאתה רוצה.. הטפה/הצעה ידידותית.. אבל אם כבר מישהו כאן דביל אז זה אתה. אמ...נראה לי שדווקא אתה.
פורסם 2009 בספטמבר 2816 שנים לא יודע מה איתכם אבל בשבילי זה סתם עוד יום בלי לימודים.והזדמנות לצאת החוצה עם אוכל כדי לגרות דוסים כנקמה על כל ימי השישי שהם שרו ועיצבנו אותי.
פורסם 2009 בספטמבר 2816 שנים צודק, אני כבר מסתכל עליו באור הרבה יותר חיובי מאשר בוא נאמר, על דבילשנכנס לפורום ביום כיפור להטיף לאנשים מוסר?...אוי, מה זה? שוב נתקע לי קצת חזירבין השיניים, כדאי שאלך לשטוף את זה עם קצת שוקו, ביי בינתיים.אתה אדם מגעיל.אני לא שומר כיפור אך אני מכבד את הסובבים אותי שכן שומרים כיפור.
פורסם 2009 בספטמבר 2816 שנים אתה פשוט ממשיך עם הטימטום ולא מרפה, אל תטיף לי מוסר כשאתה כותב פה בפורום בדיוק כמוני. אתה לא שומר כיפור, שב בשקט. לא יודע מה איתכם אבל בשבילי זה סתם עוד יום בלי לימודים. והזדמנות לצאת החוצה עם אוכל כדי לגרות דוסים כנקמה על כל ימי השישי שהם שרו ועיצבנו אותי. אתה אדם דגול, כן יירבו כמוך
פורסם 2009 בספטמבר 2816 שנים אתה פשוט ממשיך עם הטימטום ולא מרפה, אל תטיף לי מוסר כשאתה כותב פה בפורום בדיוק כמוני. אתה לא שומר כיפור, שב בשקט. תפתור את הבעיות שלך עם עצמך, זה לא מעניין את אף אחד בפורום ואני מסכים, אתה באמת בן אדם מגעיל. בעצם תיקון... גועל נפש.
פורסם 2009 בספטמבר 2816 שנים אני לא מתיימר לעניין אף אחד, בטח ובטח לא להתחבב על חבורת זבי חוטם עם רגשי שליחות מטעם המשטרה לשמירת אתיקת ההתנהגות בצום. מי שיש לו בעיה זה בצורה די גלויה אתה וחבריך לבבל"ת, שיהיה צום קל
פורסם 2009 בספטמבר 2816 שנים למה הוא מגעיל? הוא יכול לאכול מה שהוא רוצה ומתי שהוא רוצה.ולמה שנכבד את הדוסים עם כל הכפיה הדתית שיש בארץ הזאת?באמת שלא אכפת לי מה הם חושבים עלי.
פורסם 2009 בספטמבר 2816 שנים לא רק שהטרד הזה פוגע ברגשות של אנשים, הוא גם הולך למקומות לא ממש טובים.ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.