עבור לתוכן

תוכניות לאחר הצבא... (התייעצות)

Featured Replies

פורסם

בעוד 140 יום אני מסיים את השירות המזדיין שלי בצה"ל

והתוכנית האולטימטיבית היא טיול בעולם כולו כל מיני מקומות וכד'.. לאיזה שנה\שנתיים

אבל אני משער שזה לא באמת יקרה אז יש לי תוכניות לאוסטרליה-ניו זילנד טיול...

מי שמכיר אותי ומי שלא יש לי גם אזרחות אמריקאית אז אולי אפשר גם לטוס לשם לעבוד קצת ומשם להמשיך..

אני יודע שהטיולים שאני מתכנן הם בסביבות ה80-100 אלף ש"ח

אבל העיניין הוא שאני רוצה גם לעבוד

זאת אומרת שבכל מקרה שאני אבקר אם אני אצטרך פשוט למצוא איזה עבודה עלובה לעבוד כמה חודשים\שבועות וככה להמשיך בטיול.

יש מצב שתוכנית כזאת תעבוד או שכדאי לטייל עם כסף מהתחלה?

בנוסף אמא שלי לוחצת עלי שאני יעשה פסיכומטרי אבל עדין לא החלטתי אם אני אלמד בארץ או בארה"ב.

אם מישהו יכול לתת לי קצת אינפורמציה על פסיכומטרי, כמה עולה (הבנתי שיש גם ואוצ'ר מהצבא)

האם פסיכומטרי תופס גם בחו"ל?

כמה זמן הקורס המלא?

ועוד אינפורמציה שחשוב שאני אדע אז בכיף תוסיפו

האם שווה לעשות פסיכומטרי עכשיו גם אם זה טיול של הרבה זמן?

בעיקר אני מחפש עזרה מחבר'ה שכבר עברו את זה או מכירים מישהו שעשה משהו כמו שאני מתכנן...

פורסם

מה שלא תעשה בבקשה אל תתפוס לי את המשרה של התמיכה הטכנית יש לי עוד שנה עד שאני אשתחרר

פורסם

תקשיב לי הכי טוב שתחשוב בכיוון של לימודים, הטיול לא יברח

פורסם

פסיכומטרי שאפשר לעשות דרך הצבא בזמנו עלה 500 שקל וזה היה קורס של פעם בשבוע

בהשוואה לקורסים שעולים 5000 שקל באזרחות זהו כמובן לא הקורס הכי טוב שיש, אבל היתרון שלו שאתה עושה אותו בזמן השירות בדרך כלל.

אני די בטוח שהפסיכומטרי לא שווה כלום בחול (אני יודע שיש להם את המבחנים משלהם שם).

מכיוון שאתה ממש לא סגור על נושא הלימודים, הייתי אומר שהכי טוב זה לעזוב בצד את הפסיכומטרי עד לחזרה מטיול שכנראה אז תדע כבר בוודעות מה אתה רוצה

מהחיים שלך.

אני גם רוצה לשאול, למה שתרצה לטייל בעולם ושהדאגה שלך תהיה למצוא איזה עבודה עלובה כל פעם כדי לפרנס את עצמך שם. לא יותר טוב לעבוד בארץ לחסוך מספיק כסף ואז להנות באמת מהטיול כל רגע בלי הדאגה של לחפש עבודה?

אני שמעתי על אחד שהיה בחו"ל וחלק מהזמן עבד שם ברפת, לי זה נשמע טיפשי לנסוע לחו"ל ולעבוד בחרא. לפי דעתי העבודות העלובות הללו רק הורסות את הטיול.

פורסם

פסיכומטרי לא הייתי עושה עכשיו, אני אישית שמתי לב שככל שאנשים יותר קרובים למועד שהם באמת צריכים אותו ויותר סגורים על מה הם הולכים ללמוד הציון שלהם יותר גבוה

אם תעשה עכשיו תיהיה לא כנראה פחות מוטיבציה מאשר אם תעשה עוד שנתיים שבאמת תרצה ללמוד

בקשר לעבודה אני הייתי עובד פה\בארהב איפה שאתה יכול לעשות כמה שיותר כסף כמה שיותר מהר וטס שאני מרגיש שיש לי מספיק

יש לי כמה חברים שטיילו ועבדו באמצע, הם די נהנו וזה גם נתן להם להכיר מקומות טוב יותר ולהמשיך את הטיול כמה שהם רוצים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים