עבור לתוכן

כמה משחקים אתם קונים בבמוצע בשנה? (לא מורידים!)

כמה משחקים אתם קונים בבמוצע בשנה? (לא מורידים!) 154 הצבעות

1. 1. כמה משחקים אתם קונים בבמוצע בשנה? (לא מורידים!)

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

כמה משחקים אתם קונים בבמוצע בשנה? (לא מורידים!)

ושאלה נוספת אתכם רוכשים אותם בארץ או בחול?

פורסם

3-5 , קונה רק מחו"ל.

(משחקים לPS3 אגב, לא למחשב)

פורסם

0.

פורסם

6-8, בד"כ 1-2 בישראל למחשב, ו6 באירופה לPS3

למה באירופה? כי PAL

פורסם

^ אתה רציני? זה ממש לא משנה בPS3 מאיזה איזור המשחק .. אין למכשיר הגנה איזורית במשחקים :nixweiss:

פורסם

לא רק זה - מכיוון שכרגע אפשר לקנות DLC רק מארה"ב עם כרטיס ויזה ישראלי - עדיף אפילו מכל בחינה לקנות אמריקאי.

לגבי 13-15 - פיסים על דיסק ועוד 2-3 אונליין בPSN.

ליביו

פורסם

אני קונה כמה משחקי WIIWARE בשנה -אלו משחקי הורדה יחסית זולים לWII

חוץ מזה קניתי את GTA4 למחשב בהשקה שלו ומאוד יכול להיות שאני יקנה את מונסטר אונטר 3 לWII שהוא יצא בגרסה מערבית

עוד חצי שנה -שנה יכול להיות שאני יקנה PS3 אבל במקרה כזה אני יחפש להשכיר משחקים או לקנות משומשים

גם את הקונסולה אני ינסה למצוא משומשת במצב ומחיר טוב כי זה תיהיה רכישה רק לבלעדים של סוני

פורסם

6-8 וכולם ל-PS3

בעיקרון אני קונה מחו"ל אבל משחקים שמיובאים ע"י ישפאר כדוגמת R2 ואנצ'רטד אני קונה בארץ כי יש לי שם הנחה

פורסם

^ כמעט כל המשחקים לPS3 בארץ מיובאים ע"י ישפאר .. וגם אם נניח שיש לך 50% הנחה זה עדיין אותו מחיר כמו לקנות מחו"ל :silly:

פורסם

1-2, רק בסטים.

פורסם

3-5 אבל אולי יותר זה משתנה בין שנה לשנה. כשאני חושב על זה אני יכול להגיע ל10+ לפעמים.

אני קונה בארץ משחקי השקה לPC אבל אני כנראה יעבור לsteam כי הכונן DVD שלי לא אוהב דיסקי DL מסיבה מוזרה. משחקים לקונסולות אני קונה רק בחו"ל.

אני אף פעם לא קונה יד שניה לPC אבל לקונסולות אני מחפש יד שניה. בPC יש cd-key לכל משחק ואני לא לוקח סיכון שמישהו כבר השתמש בו. לקונסולות הרשיון בא על הדיסק אז אין ממש בעיה של רשיון .

פורסם

^ אתה רציני? זה ממש לא משנה בPS3 מאיזה איזור המשחק .. אין למכשיר הגנה איזורית במשחקים :nixweiss:

לא אם אתה מריץ את הPS3 שלך על מסך רגיל (קופסא, CRT), לא כל המשחקים בשידור שהוא לא PAL תומכים ברזולוציה של מסכי PAL.

להזכירך, PAL זה 576I, והשאר זה 480I.

PAL זה 50FPS-50HZ, והשאר זה 60FPS-60HZ

הרץ חיפוש בגוגל כדי לקרוא על עוד מקרים, כל עוד יש לך מסך שהוא לא מסך קופפסא אתה מסודר, אבל אם לא אני ממליץ לא לקחת סיכונים ולרכוש PAL.

פורסם

אתה משחק בPS3 על טלוויזיה כזאת ישנה ?

מה הטעם בכלל ? תשחק במחשב אם גימפאד וזהו

פורסם

לא אם אתה מריץ את הPS3 שלך על מסך רגיל (קופסא, CRT), לא כל המשחקים בשידור שהוא לא PAL תומכים ברזולוציה של מסכי PAL.

להזכירך, PAL זה 576I, והשאר זה 480I.

PAL זה 50FPS-50HZ, והשאר זה 60FPS-60HZ

הרץ חיפוש בגוגל כדי לקרוא על עוד מקרים, כל עוד יש לך מסך שהוא לא מסך קופפסא אתה מסודר, אבל אם לא אני ממליץ לא לקחת סיכונים ולרכוש PAL.

משתטף בצערך... אם יש לך מסך LCD למחשב,תעבור אליו...

פורסם

9-12

מחו"ל

רק בשביל ה PS3

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים