עבור לתוכן

כיצד מגדירים מצלמת רשת שתשדר לרשת ?

Featured Replies

פורסם

יש לי ראוטר 824 של נט גיר.

מעוני שמצלמת הרשת שחברתי תשדר לרשת את התמונה.

התוכנה של המצלמה רושמת שצריך לפתוח ורט 85.

איך עושים זאת

תודה

פורסם

את לא צריך לפתוח כלום כי שום דבר לא סגור. מה שיש לעשות זה להפנות את הפורט ליעד הנחוץ.

האם מדובר במצלמת רשת לכל דבר או מצלמה פשוטה שמחוברת למחשב?

פורסם
  • מחבר

זו מצלמת רשת פשוטה שמחובר ל USB

איך עושים בדיוק את תהליך ההפניה הזו של הפורט אל היעד שלו?

פורסם

אם זאת מלצמה רגילה ויש במחשב שהיא מחוברת אליו תוכנה לשרת מצלמות אתה פשוט אמור להפנות את הפורט הדרוש מהתנתב לאותו מחשב.

יש לך מדריכים לעשות את זה פה או בחוברת של הנתב שלך. התהליך מאוד פשוט ולוקח לא יותר משלוש דקות.

פורסם
  • מחבר

קראתי את המדריך.

מודה שלא ממש הבנתי.

תוכל להסביר לי בכמה צעדים קצרים מה לעשות . נכנסתי לדף המתאים בנתב אבל לא הצלחתי להפעיל. הגדרתי שם התניית פורט 85 למספר ה IP שלי ב- TCP אבל לא מצליח. באיזה כתובת גם ניתן לראות את המצלמה?

תודה על הסבלנות

פורסם

ניתן לראות את הצלמה ע"י גישה מבחוץ לכתובת WAN שלך שאותה אתה מקבל מהספק. במידה ואתה לא משלם על כתובת סטאטית מנוי חודשי אתה יכול להגדיר DYNDNS או שנתב עצמו אם הוא יכול או במחשב כתוכנה וזא תוכל לגשת למחשב כל הזמן עם אותה כתובת בלי קשר לשינוי הכתובת החליצונית שלך למשל ronbs100.ath.cx שתמיד תתעדכן בהתאם לכתובת שלך.

אם אתה מעוניין לגשת מתוך הרשת הפנימית שלך אתה יכולך לעשות את זה ע"י הכתובת שמחשב קיבל מהנתב ופה כמובן אין שום צורך בהגדרות של הפניית פורטים.

פורסם
  • מחבר

נשמע לי מדי מסובך ולא הבנתי בכלל את ההסבר.

אם יש הסבר פשוט לאיזה הגדרות בדיוק אני צריך אשמח מאד.

אם לא ארד מהענין שהוא כנראה מסובך לי מדי.

פורסם

אני אסביר שוב.

יש לך אפשרות לגשת למצלמה כשאר אתה מחוץ לרשת שלך ובתוך הרשת שלך. עד כאן זה מובן?

כדי לגשת מתוך הרשת שלך, למשל ממחשב אחר שמחובר לאותו נתב, אין צורך להגדיר שום דבר ומספיק רק להכניס את הכתובת של המחשב השני.

לדוגמא הנתב מחלק כתובות מהDHCP שהן 192.168.0.2-168.168.255.254 אז המחשב הראשון קיבל 192.168.0.2 והשני קיבל 192.168.0.3 אז אפשר לגשת מהראשון לשני בכתובת הפנימית שלו וההפך מבלי להגדיר שום דבר חוץ מאולי הגבלות של חומת אש על המחשב.

כאשר יש צורך לגשת למצלמה מבחוץ יש צורך ביותר הגדרות בגלל שאתה כבר לא נמצא בשטח שאתה שולט עליו אדימינסטראטיבית.

אתה מקבל כתובת IP מהpool של הפסק שלך שהיא כתובת דינאמית אלא אם כן אתה משלם תשלום חודשי על כתבות סטאטית כך שאין לך דרך לדעת איך תגיע לרשת שלך מבחוץ מבלי להשתמש בשירות כמו dynamic DNS שנותן לך כתובת אחת שקל לזכור כמו ronbs100.ath.cx ותמיד תוביל לרשת שלך ותתעדכן מול כתובת הIP שקיבלת באותו רגע מהספק.

את השירות ניתן להגדיר בממשק של חלק מהנתבים או בעזרת תוכנה שרצה על מחשב.

אחרי שקראת את זה תציין מה בדיוק לא היה מובן.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה.

את ההסבר הזה הבנתי.

האם יש תוכנה פשוטה שדרכה אוכל לראות מה קורה במצלמה בבבית?

שימו כגון לשים את המצלמה בחדר של תינוק ולראות מה קורה גם שאני מחוץ לבית.

תודה רבה

פורסם

אם כבר התקנת שרת מצלמה במחשב אז מה הבעיה להתחבר אליו? אני מניח שיש לו ממש web עם שם משתמש וסיסמא שפשוט ניתן לקראות את הוידיאו זורם.

פורסם
  • מחבר

יש לי תוכנת מצלמה פשוטה שבה אני רואה במסך את המצלמה.

לא הבנתי את ההסבר של החיבור מרחוק ואיך עושים את החיבור הזה.

פורסם

לא כתבת בעמוד הקודם שהתקנת שרת מצלמה ואתה צריך לפהנות פרט בנתב?

יש לך את זה למשל.

פורסם
  • מחבר

תוכנה מצוינת. אני רואה את המצלמה ברשת הפנימית

העליתי אותה . אבל עדיין לא הבנתי מהי הכתובת שאני צריך להכנס מהרשת החיצונית כדי לראות את המצלמה. מופיעה הכתובת הזו :https://www.domain.com/page.aspx

אבל אין בה כלום. מה הכתובת המלאה כדי להכנס

תודה[br]פורסם בתאריך: 28.09.2009 בשעה 21:30:56

הוא רושם בלשונית של UPLOAD ף

HTTP Post Thread Started

>> Add File : cam_1.jpg

>> Error during HTTP Post to https://www.nb-pc:8080.com/page.aspx

>> Socket Error # 11001

Host not found.

כנראה שהכתובת בשורת ה - URL לא נכונה. מה הכתובת הנכונה שצריך להזין בשורה זו?

ומה הכתובת שיש להכנס מבחוץ?

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים