עבור לתוכן

לקראת החג המתקרב: מה אתיופיות עושות ביום כיפור?

Featured Replies

פורסם

מה נסגר איתכם? מה קשור גזענות?

בדיחת הקרש הזאת לא ממש מצחיקה, וסופר ישנה... אבל גזענות? מה קשור?

• תגובות 30
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה נסגר איתכם? מה קשור גזענות?

בדיחת הקרש הזאת לא ממש מצחיקה, וסופר ישנה... אבל גזענות? מה קשור?

Heavyzone '

פורסם

כמה בדיחות כדי לחמם את הנושא

בבוקר אחד קרתה תאונת דרכים באמצע כביש מהיר, הרבה מכוניות שעברו במקום נעצרו להסתכל והרבה אנשים שהיו שם יצאו מהמכוניות והקיפו את זירת האירוע, עיתונאי שהגיע למקום, לא הצליח להתקרב למכונית בגלל הצפיפות, חשב וחשב ובסוף עלה לו רעיון, הוא נכנס לפאניקה התחיל לדחוף את האנשים ולצעוק כמו משוגע : תנו לי לעבור, תנו לי לעבור אני הבן של הקורבן ! אני הבן של הקורבן !!! הקהל מיד פינה דרך לעיתונאי, הגיע העיתונאי לזירת התאונה וראה שהקורבן הוא חמור !!!

חייל ודוס עומדים בטרמפיאדה בשעת לילה מאוחרת, התקופה הייתה תקופת חורף והקור בחוץ היה עז, גשם חזק התחיל וגם רוחות, לפתע הגיחה מכונית משום מקום ועצרה להם המסכנים, נהג המכונית, הסכים להעלות רק את החייל, הדוס הרטוב ניגש לאדן חלון אותה המכונית, ואמר לנהג : אבל למה אתה לוקח רק אותו ומשאיר אותי פה לבד בלילה ? ענה לו נהג המכונית : כי הוא משרת אותי ומשרת את המדינה שלי ! אז הדוס הסתכל עליו ואמר : נו, אבל אני משרת את השם ! אז הנהג אמר לו : אז שהשם ייקח אותך !

;D ;D ;D

פורסם
  • מחבר

אם צריך להסיר בדיחות לא מצחיקות אז את DarkRise ממש צריך לגרש מהפורום!!!!!

הבדיחות האלה היו כל כך גרועות שזה כבר עצוב!!!

ומה זה לעזאזל משנה אם הבדיחה ישנה מאוד? העיקר שהיא מצחיקה! (אותי בכל אופן...)

נכון שהיא ישנה אבל יש סיכוי שיש כאלה שלא מכירים אותה

ומי שכן מכיר אותה שיחסוך את הפירוט על אורך הזקן של הבדיחה או עד כמה (לדעתו) היא לא מצחיקה ויעבור לנושא אחר!

פורסם

אני לא הכרתי!

צחקתי...

פורסם
  • מחבר

!mission accomplished

:xyxthumbs:

פורסם

לא הבנתי,אתה מוכן להסביר?

פורסם

אם צריך להסיר בדיחות לא מצחיקות אז את DarkRise ממש צריך לגרש מהפורום!!!!!

הבדיחות האלה היו כל כך גרועות שזה כבר עצוב!!!

ומה זה לעזאזל משנה אם הבדיחה ישנה מאוד? העיקר שהיא מצחיקה! (אותי בכל אופן...)

נכון שהיא ישנה אבל יש סיכוי שיש כאלה שלא מכירים אותה

ומי שכן מכיר אותה שיחסוך את הפירוט על אורך הזקן של הבדיחה או עד כמה (לדעתו) היא לא מצחיקה ויעבור לנושא אחר!

הצחקת אותי, כמעט כול מי שאני מכיר צוחק מהבדיחה הזאת בעיקר על הזאת עם החיל והדוס לך תשיג לעצמך קצת חוש הומור

פורסם

האמת שזה באמת לא ממש מצחיק

פורסם

האמת שזה באמת לא ממש מצחיק

זה לא איך שקוראים את זה, זה איך שמספרים את זה.

פורסם

אתה רומז שאני לא יודע לקרוא?

פורסם

אתה רומז שאני לא יודע לקרוא?

איך לעזאזל הגעת למסקנה כזאת? רק אמרתי שאם מספרים לך את זה אז זה יותר מצחיק מאשר שסתם תקרא את זה

פורסם

דווקא מצחיק הקטע העם הצמות:)

פורסם

איך לעזאזל הגעת למסקנה כזאת? רק אמרתי שאם מספרים לך את זה אז זה יותר מצחיק מאשר שסתם תקרא את זה

זאת אחלה בדיחה,של אסייג, ואם אני לא טועה מספרים אותה קצת אחרת(אני חייל של אלוהים - אז שאלוהים יקח אותך)

פורסם

דווקא מצחיק הקטע העם הצמות:)

יותר מצחיקה רמת העברית שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים