פורסם 2009 בספטמבר 2716 שנים לילה טוב, נכון יש את ההגרלה של HWZONE וINTEL לרגל השקת המעבדים החדשים ,אשר שבהגרלה מחלקים חלקי מחשב אז השאלה שלי אם הייתה כבר הגרלה או לא, ואם כן אז האם זכיתי או לא? כי אני לא קיבלתי שום אימייל אז חשבתי שאו שנתתי בטעות אימייל שגוי אאו שעם הם שלחו לאימייל שגוי או שהם לא שולחים אימייל למי שלא זכה.ואם לא הייתה הגרלה אז מתי תהיה?ולדעתי כדאי לפרסם את רשימת הזוכים
פורסם 2009 בספטמבר 2716 שנים LOLלא, אנחנו לא שולחים לכל העולם ואישתו מיילים ומודיעים להם שהם לא זכו... :-\
פורסם 2009 בספטמבר 2716 שנים מחבר אוף באסה שלא זכיתי ודווקא עכשיו שמתי לב שעשיתי פאדיחה ואני נשמע כמו מסכן אתה יכול למחוק את זה?
פורסם 2009 בספטמבר 2716 שנים מי שזכה כבר קיבל מייל - אז תבדקו את המיילים שלכם.אנחנו לא יכולים לפרסם את הפרטים של הזוכים - מי שירצה מבין הזוכים מוזמן לפרסם את זה בעצמו. גמר חתימה טובה,
פורסם 2009 בספטמבר 2716 שנים באסה, מזה היה לי בא לי על ספק כח חדש. בסוף יתברר שמשתמשים עם 10 הודעות זכו
פורסם 2009 בספטמבר 2716 שנים ^^זה אומנם נראה "לא הוגן" שמשתמשים עם מעט הודעות יזכו אבל זה טיבה של הגרלה...זה צריך להיות הוגן כלפי כל משתמשי האתר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.