עבור לתוכן

עכבר לגיימר תקציב 200+- דגש על נוחות

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם אני מעוניין לקנות עכבר למחשב למטרת גיימינג ושימושים כלליים במחשב. התקציב בכותרת. הכי חשוב זה שיהיה נוח ולא יגרום לכאבים ביד לאחר שימוש ארוך. לא מעניין אותי אם הוא מדויק ב1000% או ב1001%. חשבתי לקנות את הDEATHADDER של רייזר אבל לאחר הטרד של ה100 תגובות לגביו נראה לי שירדתי ממנו. שוקל אולי את MX518 אבל הוא לא מיושן? אשמח לעזרה ותודה מראש

פורסם

כך G5

ועכשיו יבואו התגובות כמו MX518 יותר טוב, ותראד הזה יהפוך לעוד מריבה ענקית של איזה עכבר יותר טוב עד שינעלו אותו.

פורסם
  • מחבר

לא מעניין אותי יותר טוב. מעניין אותי יותר נוח/פחות גורם לכאבים בשימוש ארוך

פורסם

תחזיק את שינהם ביד ותיראה מה הכי נוח לך

פורסם

כן חח MX518 יותר טוב מ-G5

מה לעשות כך אני חושב,הגב הגיע לארץ עכברים חדשים,G500+G9X

פורסם

Razer DeathAdder

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא שבחנויות העכברים בקופסאות והם לא מוכנים לפתוח לי כל קופסא כדי להרגיש את העכבר ביד. מה עושים??

פורסם

זאת בעיה..

הMX והG5 בעלי אותה צורה. יותר עגוליםץ

לעומת זאת הDA שטוח יותר.

פורסם

גם אף פעם לא שמעתי שמישהו אמר שDA לא נוח, שמעתי שאמרו G5 לא נוח אבל DA לא שמעתי עליו תלונות.

פורסם

אני דווקא כן שמעתי תלונות על ה-DA ולדעתי הם היו יותר משמעותיות מהבעיות של G5.

למשל החימום של הלדים בעכבר..

פורסם

שמח לבשר לך שקניתי את הDA לפני יומיים ואין שום חום מהלד ועכבר מאוד מאוד נוח!

פורסם

אישית אני מכיר מקרוב את ה- G5 והוא עכבר נוח מאוד. שיחקתי איתו הרבה מאוד והייתי איתו לזמן ממושך ולא הרגשתי כלום, פשוט תענוג.

פורסם

אני יכול להמליץ בחום על הG5 , אני משתמש בו שנתיים וחצי בערך ועד עכשיו אין תלונות.

העכבר מדויק נוח מאוד לעבודה של שעות ממושכות עליו.

מעולה למשחקי FPS.

פורסם

בתור בעלים של MX518 וגם G5 אני יכול לקבוע מנסיוני שG5 עולה בביצועיו בהרבה על MX518,הפיצרים הנוספים כגון הציפוי המחוספס משמעותיים מאוד,את הMX צריך לנקות כל הזמן כדי שלא יהפוך לדביק ובקיץ כשהייד מזיעה סיוט לשחק איתו,יתרון נוסף הוא הגלגלת שניתן לגלול לצדדים (יתרון קטן אבל משמעותי) לסיכום אני יכול להעיד שקניתי את MX,ולאחר חודש של שימוש החלטתי שנמאס לי,ורכשתי G5

פורסם

בתור בעלים של MX518 וגם G5 אני יכול לקבוע מנסיוני שG5 עולה בביצועיו בהרבה על MX518,הפיצרים הנוספים כגון הציפוי המחוספס משמעותיים מאוד,את הMX צריך לנקות כל הזמן כדי שלא יהפוך לדביק ובקיץ כשהייד מזיעה סיוט לשחק איתו,יתרון נוסף הוא הגלגלת שניתן לגלול לצדדים (יתרון קטן אבל משמעותי) לסיכום אני יכול להעיד שקניתי את MX,ולאחר חודש של שימוש החלטתי שנמאס לי,ורכשתי G5

מסכים לחלוטין. עכבר גועל נפש, הציפוי "גומי" שבצדדים מתקלף והוא ממש מכוער.. (לא שהוא כזה יפה out-of-the-box)

כבר אי אפשר למכור את זה ביד שנייה, זה לא שווה 10 שקל. אני אשכרה מאמין שהעכבר של גיגהבייט יותר טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים