עבור לתוכן

קיבלתי תפקיד חדש בצבא ואני רוצה לדעת אם זה נחשב תפקיד טוב

Featured Replies

פורסם

חברה, להיות שק"מיסט בצה"ל זה לא הכי להיט, למרות שיש אחלה יציאות התפקיד עצמו לא משהו....

דוגמאות מהיחידה שלי:

1. חברים מבקשים לרשום אצלך ונשבעים בכל דבר אפשרי "שיחזירו" למחרת.

2. אנשים עוברים בשקם ומבקשים ממך סיגיריות או עודף כי חסר להם שקל...

3. טעויות בעודף, לתת יותר ממה שצריך, זה יכול לקרות לכל אחד, ובהחלפת משמרת לגלות שחסר כסף זו הרגשה לא נעימה כל כך, כמובן שאם לא חסרים מאות שקלים לא יעשו סיפור אבל עדיין...

אני יכול רק להמשיך עם הדוגמאות... ואני בטוח שזה לא ככה רק אצלי ביחידה, כי למשל שני הדוגמאות הראשונות הם האופי של הישראלים, במיוחד של הצעירים..

חן, גם בלהיות פקל"ש יש אחריות, אתה צריך לקבוע פגישות ולתאם את הלו"ז של המפקד שלך בצורה הטובה ביותר, למנוע התנגשות בין פגישות (תתפלא לאיזה מצבים אתה יכול לגרום...) וכדו'..

• תגובות 36
  • צפיות 10.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

^לצערי זה לא רק כשהם צעירים אלא נשאר איתם לרוב חייהם.

פורסם

1. חברים מבקשים לרשום אצלך ונשבעים בכל דבר אפשרי "שיחזירו" למחרת.

2. אנשים עוברים בשקם ומבקשים ממך סיגיריות או עודף כי חסר להם שקל...

3. טעויות בעודף' date=' לתת יותר ממה שצריך, זה יכול לקרות לכל אחד, ובהחלפת משמרת לגלות שחסר כסף זו הרגשה לא נעימה כל כך, כמובן שאם לא חסרים מאות שקלים לא יעשו סיפור אבל עדיין...

אני יכול רק להמשיך עם הדוגמאות... ואני בטוח שזה לא ככה רק אצלי ביחידה, כי למשל שני הדוגמאות הראשונות הם האופי של הישראלים, במיוחד של הצעירים..

חן, גם בלהיות פקל"ש יש אחריות, אתה צריך לקבוע פגישות ולתאם את הלו"ז של המפקד שלך בצורה הטובה ביותר, למנוע התנגשות בין פגישות (תתפלא לאיזה מצבים אתה יכול לגרום...) וכדו'..

[/quote']

אתה רציני? :screwy:

יש אנשים שקורעים את התחת במארבים, שמירות, מלחמה... ואתם מתלבטים מה יותר טוב, שק"מיסט או פקיד?

מה נסגר איתכם? אנשים נפצעים ומתים בזמן שאתם "מגלים שחסר שקל בקופה" או "מתכננים פגישה חשובה!"

ואתם באמת מנסים להבין איזה תפקיד יותר טוב?

אז שאלת אם זה תפקיד טוב? בוא אני אענה לך.. שני התפקידים מעפנים ומטופשים..

ואני בטוח שגם אם יש לך לא יודע איזה בעיות בריאותיות ונפשיות, יש תפקידים הרבה יותר מאתגרים/מעניינים/מועילים/חשובים

שאתה יכול וצריך לעשות...

נו באמת. טופיק על אם פקיד זה יותר טוב משק"ימסט.. כבר ננעלו ת'רדים הרבה פחות טפשיים מאלה כאן..

פורסם

אתה רציני? :screwy:

יש אנשים שקורעים את התחת במארבים, שמירות, מלחמה... ואתם מתלבטים מה יותר טוב, שק"מיסט או פקיד?

מה נסגר איתכם? אנשים נפצעים ומתים בזמן שאתם "מגלים שחסר שקל בקופה" או "מתכננים פגישה חשובה!"

ואתם באמת מנסים להבין איזה תפקיד יותר טוב?

אז שאלת אם זה תפקיד טוב? בוא אני אענה לך.. שני התפקידים מעפנים ומטופשים..

ואני בטוח שגם אם יש לך לא יודע איזה בעיות בריאותיות ונפשיות, יש תפקידים הרבה יותר מאתגרים/מעניינים/מועילים/חשובים

שאתה יכול וצריך לעשות...

נו באמת. טופיק על אם פקיד זה יותר טוב משק"ימסט.. כבר ננעלו ת'רדים הרבה פחות טפשיים מאלה כאן..

מה אתה מזיין במוח?

קודם כל ממש לא נראה לי התון המזלזל והמתנסה הזה שלך... אתה מערבב כאן בין מחט לתחת אף אחד כאן לא דיבר על לוחמים...

הבחור כפי שאתה רואה לא יהיה לוחם וגם לא מתעניין בתפקיד שקרוב לזה.

כל תפקיד מועיל בדרך כזאת או אחרת לצבא... אם זה להיות פקיד בלשכה ואם זה להיות שק"מיסט.

פורסם
קיבלתי תפקיד חדש בצבא ואני רוצה לדעת אם זה נחשב תפקיד טוב

כן... זה תפקיד מצויין.. כל הכבוד על מיצוי הפוטנציאל... :xyxthumbs:

יותר טוב? :kopfpatsch:

חסר תפקידים שהם לא של לוחמים והם תפקידים מעולים ותורמם הרבה יותר מפקיד, או שק"מיסט?

יש.. ויש המון תפקידים רציניים כמעט בכל החיילות, שהם לא בתקן לוחם, אבל הם מעניינים, מאתגרים ותורמים הרבה יותר.

אבל תעשה לי טובה, "כל תפקיד תורם".. הבנאדם רוצה ללמוד באו"פ אבל טוען שקשה לו ליהית שק"מיסט? לי הוא נשמע סתם עצלן :nixweiss:

פורסם

אם היית קורא את הדיונים הקודמים שלו, היית מבין שאין סיכוי שבעולם שהוא יקבל תואר במשהו...

ובגלל זה צוחקים עליו בנוגע לשק"מיסט או פקיד

פורסם

הנושא מוצה.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים