עבור לתוכן

קיבלתי תפקיד חדש בצבא ואני רוצה לדעת אם זה נחשב תפקיד טוב

Featured Replies

פורסם

קודם כל,שבוע טוב לכולם!

דבר שני שלא יהיו תגובות מטומטמות וספמאיות,כולה שואל שאלה

העבירו אותי מתפקיד שקמיסט(שדרך אגב הרגשתי שזה גדול עליי ולא אהבתי את זה,רק היציאות שם היו מעולות והייתי יכול גם ללמוד באו"פ אבל זה לא משנה),לתפקיד פקיד בלשכה\בקשר\באג"מ.

האם תפקיד פקיד זה תפקיד טוב יותר משקמיסט?מה אני בתור פקיד אמור לעשות חוץ מלהשתמש בתוכנה שם במחשב להדפיס כל מיני דברים,לקבוע לו"ז למג"ד אם זה בלשכה שלו וכו'?

איך באופן כללי זה עובד?האם זה משמרות?או שעבודה כל היום מהבוקר עד נגיד 6 בערב?

תודה

• תגובות 36
  • צפיות 10.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כן כן תיהיה פקיד לשכה, זו העבודה היחידה שמתאימה לדפ"ר שלך

וברצינות,

א. אין לך קיצור שירות של חודשיים שזוכה לו כל "עובד כללי"

ב. אתה תקרע תתחת שעות נוספות + יציאות חרא

ג. אתה לא מתכוון לעשות משהו + אתה פקיד של איזה סגן אלוף ומעלה כלומר יחס חרא, שעות חרא, שיעמום מטורף

העבודה שלך תיהיה לקבוע דיונים

בקיצור, בהצלחה, ותצתייד בכדורי שינה.

פורסם

אני מכיר איזה אחד שהיה פקיד בצבא, עכשיו הוא שדכן.

(סטאגאדיש)

פורסם

חן , תגיד , ההורים שלך יודעים מה אתה עושה בשעות הפנאי שלך ?

כאילו , מה אתה עושה כשאתה על המחשב ?

פורסם

.....

העבירו אותי מתפקיד שקמיסט(שדרך אגב הרגשתי שזה גדול עליי ולא אהבתי את זה,רק היציאות שם היו מעולות והייתי יכול גם ללמוד באו"פ אבל זה לא משנה),לתפקיד פקיד בלשכה\בקשר\באג"מ.

....

:kopfpatsch:

פורסם

חן לך תתגייס לחמאס. בתפקיד הזה אתה תתרום לצה"ל יותר מכל הטייסת,השייטת וחי"ר ביחד!

פורסם
  • מחבר

לגבי קיצור שירות-אני לא ידוע מה אתה מתכוון,אני יודע שכולם מקבלים חפש"ש,מה שאומר כולם מקבלים כאילו קיצור שירות של חודש

יציאות-כן אני יודע שלא הכי טוב,שבת לשלוש,לא נורא כל כך,שבת אחת בחודש לסגור זה לא סוף העולם,אין בעייה

לגבי שעות נוספות-מה הכוונה?כולם מסיימים את יום העבודה שלהם בשעה 7-...אני אמשיך עד איזה בערך?10-11?

שיעמום מטורף=בשביל זה אני אקח איתי לפטופ

פורסם
,שבת לשלוש,לא נורא כל כך,שבת אחת בחודש לסגור זה לא סוף העולם

אבל בחודש יש ארבע-חמש שבתות... :-\

פורסם

אתה פקיד. מה אתה רוצה שיגידו לך? שזה תפקיד חלומי שכל אחד שואף להתקבל אליו וגורם לאמהות לבכות מהתרגשות?

פורסם

טוב נו תרדו ממנו

יש גם תפקידים אפורים בצבא , ואין מה לעשות מישהו חייב למלא אותם

ולמרות שיש לי תפקיד טוב, אני לומד להעריך את אלה שיש להם תפקיד בוא נגיד לא משהו בלשון המעטה

קבל ח"ח

פורסם

:lol: אני לא יכול עם זה חן :lol: אני הייתי חוקר מצ"ח וזה היה תפקיד חרא לג'ובניק, אתה מתלונן על להיות פקידה

בסה"כ הלו"ז שלך יהיה קבוע לזה של מי שתעבוד בשבילו ואולי אפילו לא תהיה פקידה בודדה (גבר, אין פקיד יש רק פקידות גם אם הם גברים) אלא תהיה חלק מצוות של פקידות. בכל מקרה תתחיל כבר את השרות שלך ואחרי זה תתחיל לתכנן תוכניות.

לי לקח שנה את שהתחלתי להתארגן בבסיס מבחינת חיים נוחים, אתה רוצה לעשות את זה תוך יום...

בנוסף, לא יודע עד כמה אתה יודע את זה אבל לפקידה יש יותר אחריות מאשר לשקמיסט המצוי

פורסם

אני באמת מרחם על המג"ד שאתה תיהיה הפקיד שלו...

פורסם

כן כן תיהיה פקיד לשכה, זו העבודה היחידה שמתאימה לדפ"ר שלך

וברצינות,

א. אין לך קיצור שירות של חודשיים שזוכה לו כל "עובד כללי"

ב. אתה תקרע תתחת שעות נוספות + יציאות חרא

ג. אתה לא מתכוון לעשות משהו + אתה פקיד של איזה סגן אלוף ומעלה כלומר יחס חרא, שעות חרא, שיעמום מטורף

העבודה שלך תיהיה לקבוע דיונים

בקיצור, בהצלחה, ותצתייד בכדורי שינה.

בנוגע לקיצור שירות, זה תלוי אם שינוי לו את המקצוע לפקל"ש אם כן במקרה זה אתה צודק.. אם לא והמקצוע שלו עדיין עובד כללי, אז זה תופס...

ועד כמה שזה אבסורד, עובד כללי ג'ובניק מקבל קיצור כזה, אבל עובד כללי תומכ"ל לא זכאי לקיצור שכזה... גיליתי את זה לפני מספר חודשים..

לא הבנתי את ההגיון שבדבר, הרי שג'ובניק עובד כללי בדרך כלל עושה יומיות ומקבל הרבה יותר הטבות מתומכ"ל שבדרך כלל יש לו יציאות חמשושים...

אבל זה הצבא, לך תבין...

פורסם

אני כבר רואה כותרת בynet :

לראשונה בהיסטוריית צה"ל : יחידה XX מגישה תביעה ייצוגית נגד חייל על הטרדה ועוגמת נפש בלתי הפיכה .

תת-כותרת :

הקב"ן של היחידה הסתגר במחסן ולא מוכן לדבר עם אף אחד . מראיון קצר עם אישתו , התברר שלאחרונה הוא התחיל למלמל מתוך שינה " חן , לא חן , לא , לא , לא !!!!! " .

נפתחה ועדת חקירה . הנתבע בחר לא להתראיין .

פורסם

מעקב מעקב מעקב! :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים