פורסם 2009 בספטמבר 2616 שנים קודם כל,שבוע טוב לכולם!דבר שני שלא יהיו תגובות מטומטמות וספמאיות,כולה שואל שאלההעבירו אותי מתפקיד שקמיסט(שדרך אגב הרגשתי שזה גדול עליי ולא אהבתי את זה,רק היציאות שם היו מעולות והייתי יכול גם ללמוד באו"פ אבל זה לא משנה),לתפקיד פקיד בלשכה\בקשר\באג"מ.האם תפקיד פקיד זה תפקיד טוב יותר משקמיסט?מה אני בתור פקיד אמור לעשות חוץ מלהשתמש בתוכנה שם במחשב להדפיס כל מיני דברים,לקבוע לו"ז למג"ד אם זה בלשכה שלו וכו'?איך באופן כללי זה עובד?האם זה משמרות?או שעבודה כל היום מהבוקר עד נגיד 6 בערב?תודה
פורסם 2009 בספטמבר 2616 שנים כן כן תיהיה פקיד לשכה, זו העבודה היחידה שמתאימה לדפ"ר שלךוברצינות, א. אין לך קיצור שירות של חודשיים שזוכה לו כל "עובד כללי"ב. אתה תקרע תתחת שעות נוספות + יציאות חראג. אתה לא מתכוון לעשות משהו + אתה פקיד של איזה סגן אלוף ומעלה כלומר יחס חרא, שעות חרא, שיעמום מטורףהעבודה שלך תיהיה לקבוע דיוניםבקיצור, בהצלחה, ותצתייד בכדורי שינה.
פורסם 2009 בספטמבר 2616 שנים חן , תגיד , ההורים שלך יודעים מה אתה עושה בשעות הפנאי שלך ?כאילו , מה אתה עושה כשאתה על המחשב ?
פורסם 2009 בספטמבר 2616 שנים ..... העבירו אותי מתפקיד שקמיסט(שדרך אגב הרגשתי שזה גדול עליי ולא אהבתי את זה,רק היציאות שם היו מעולות והייתי יכול גם ללמוד באו"פ אבל זה לא משנה),לתפקיד פקיד בלשכה\בקשר\באג"מ. ....
פורסם 2009 בספטמבר 2616 שנים חן לך תתגייס לחמאס. בתפקיד הזה אתה תתרום לצה"ל יותר מכל הטייסת,השייטת וחי"ר ביחד!
פורסם 2009 בספטמבר 2616 שנים מחבר לגבי קיצור שירות-אני לא ידוע מה אתה מתכוון,אני יודע שכולם מקבלים חפש"ש,מה שאומר כולם מקבלים כאילו קיצור שירות של חודשיציאות-כן אני יודע שלא הכי טוב,שבת לשלוש,לא נורא כל כך,שבת אחת בחודש לסגור זה לא סוף העולם,אין בעייהלגבי שעות נוספות-מה הכוונה?כולם מסיימים את יום העבודה שלהם בשעה 7-...אני אמשיך עד איזה בערך?10-11?שיעמום מטורף=בשביל זה אני אקח איתי לפטופ
פורסם 2009 בספטמבר 2616 שנים ,שבת לשלוש,לא נורא כל כך,שבת אחת בחודש לסגור זה לא סוף העולםאבל בחודש יש ארבע-חמש שבתות... :-\
פורסם 2009 בספטמבר 2616 שנים אתה פקיד. מה אתה רוצה שיגידו לך? שזה תפקיד חלומי שכל אחד שואף להתקבל אליו וגורם לאמהות לבכות מהתרגשות?
פורסם 2009 בספטמבר 2616 שנים טוב נו תרדו ממנויש גם תפקידים אפורים בצבא , ואין מה לעשות מישהו חייב למלא אותםולמרות שיש לי תפקיד טוב, אני לומד להעריך את אלה שיש להם תפקיד בוא נגיד לא משהו בלשון המעטהקבל ח"ח
פורסם 2009 בספטמבר 2616 שנים אני לא יכול עם זה חן אני הייתי חוקר מצ"ח וזה היה תפקיד חרא לג'ובניק, אתה מתלונן על להיות פקידה בסה"כ הלו"ז שלך יהיה קבוע לזה של מי שתעבוד בשבילו ואולי אפילו לא תהיה פקידה בודדה (גבר, אין פקיד יש רק פקידות גם אם הם גברים) אלא תהיה חלק מצוות של פקידות. בכל מקרה תתחיל כבר את השרות שלך ואחרי זה תתחיל לתכנן תוכניות. לי לקח שנה את שהתחלתי להתארגן בבסיס מבחינת חיים נוחים, אתה רוצה לעשות את זה תוך יום... בנוסף, לא יודע עד כמה אתה יודע את זה אבל לפקידה יש יותר אחריות מאשר לשקמיסט המצוי
פורסם 2009 בספטמבר 2616 שנים כן כן תיהיה פקיד לשכה, זו העבודה היחידה שמתאימה לדפ"ר שלךוברצינות, א. אין לך קיצור שירות של חודשיים שזוכה לו כל "עובד כללי"ב. אתה תקרע תתחת שעות נוספות + יציאות חראג. אתה לא מתכוון לעשות משהו + אתה פקיד של איזה סגן אלוף ומעלה כלומר יחס חרא, שעות חרא, שיעמום מטורףהעבודה שלך תיהיה לקבוע דיוניםבקיצור, בהצלחה, ותצתייד בכדורי שינה.בנוגע לקיצור שירות, זה תלוי אם שינוי לו את המקצוע לפקל"ש אם כן במקרה זה אתה צודק.. אם לא והמקצוע שלו עדיין עובד כללי, אז זה תופס...ועד כמה שזה אבסורד, עובד כללי ג'ובניק מקבל קיצור כזה, אבל עובד כללי תומכ"ל לא זכאי לקיצור שכזה... גיליתי את זה לפני מספר חודשים..לא הבנתי את ההגיון שבדבר, הרי שג'ובניק עובד כללי בדרך כלל עושה יומיות ומקבל הרבה יותר הטבות מתומכ"ל שבדרך כלל יש לו יציאות חמשושים...אבל זה הצבא, לך תבין...
פורסם 2009 בספטמבר 2616 שנים אני כבר רואה כותרת בynet :לראשונה בהיסטוריית צה"ל : יחידה XX מגישה תביעה ייצוגית נגד חייל על הטרדה ועוגמת נפש בלתי הפיכה .תת-כותרת :הקב"ן של היחידה הסתגר במחסן ולא מוכן לדבר עם אף אחד . מראיון קצר עם אישתו , התברר שלאחרונה הוא התחיל למלמל מתוך שינה " חן , לא חן , לא , לא , לא !!!!! " .נפתחה ועדת חקירה . הנתבע בחר לא להתראיין .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.