עבור לתוכן

cm gladiator vs cm 690 vs 300

Featured Replies

פורסם

מי משלושתם עדיף?

:nixweiss:

פורסם

גם אני תוהה בקשר לכך...

שאלתי כאן ולא ענו לי :bash:

אך אני מאמין שהוא באותה רמה כמו ה690 ואף עדיף אם אתה לא מוסיף מאווררים :kopfpatsch:

פורסם

CM590

אחריו CM690

פורסם

לאנטק אין סידור כבלים

הגלדיאטור.. לא יודע הלוק שלו לא משהו והוא דיי חדש אז אין כל כך הרבה ביקורות עליו בנתיים

ה CM 690 פשוט מעולה!

עיצוב מדהים, אפשרות לשים עד 8 מאווררים, סידור כבלים מאוד נוח, הוא גדול אפשר לעבוד עליו בקלות

יש כאלו שיגידו שה 590 יותר טוב כי הכלוב של ה HD's חוסם את זרימת האוויר, שטויות, אפשר לשים 2 מאווררים מקדימה (אחד מעל הכלוב) + יש הכנה למאוור אחרי הכלוב

תראה:

http://media.photobucket.com/image/cm%20690/jarrydg/690.jpg

פורסם

הבעיה עם ה 690 זו הזמזמת משיטת עיגון ההדרדיסקים והגריל העליון. לא חסימת אוויר.

פורסם

אין בכלל ביקורות על הגלדיאטור?

..

ונוספה אפשרות נוספת:

http://skypc.co.il/pl_product~PC-7BYCF~6~0.htm

אם אתה מרחיב אפשרויות אז אם כבר תסתכל לעבר ה Antec Three Hundred

פורסם
  • מחבר

כולם אומרים שה300 לא שווה כי הוא קטן ואין בו סידור כבלים ואפשר להוסיף פחות מאווררים.

ומה לגבי הליאן לי

תודה רבה שאתם עוזרים לי :yelclap::xyxthumbs:

פורסם

כולם אומרים שה300 לא שווה כי הוא קטן ואין בו סידור כבלים ואפשר להוסיף פחות מאווררים.

ומה לגבי הליאן לי

תודה רבה שאתם עוזרים לי :yelclap::xyxthumbs:

אוי איזה שטויות :)

וכבר כמה מאווררים אתה מתכוון להשים 20? תאמין לי לי יש HEC6A21 ואין לי תלונות [ואני שמתי שתי SFLEX עם MUGEN 2 וזה מעולה]. שלושת המארזים CM590/690 ו ANTEC 300 באמת מעולים.

ליאן לי אני מכיר את הדגמים היותר יקרים שלו את הדגם הספציפי הזה לא מכיר :ג סורי אבל אם הוא לא עבר מול עיני כנראה שהוא לא שווה משהו כמו אלה שציניתי לעיל.

פורסם

שוב אני לאחי אישית לקחתי לו את ה CM690 והוא מארז מדהים חוץ מהמאורר הלד הקדמי [לא יודע אולי שינוי את זה בגירסה עם הדלת]/

אז אני אישית אומר לך לך או על CM690 או CM590 מארז זול ואיכותי כמו שאני אוהב :)

פורסם
  • מחבר

אוקיי

תודה רבה

(איזה פורום טוב!!!!! ;D ;D ;D)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים