פורסם 2009 בספטמבר 2716 שנים הוא אמר 190.62בדרייברים האחרונים של NVIDIA הVSYNC פשוט לא עובד כמו שצריךמנסיון אצליאולי תרד לדרייבר יותר נמוך 186-או תנסה את 191.03
פורסם 2009 בספטמבר 2716 שנים לא ידעתי ש-vsync שבור בדריבר הרשמי האחרון... אולי יש בעיות רק במשחקים מסויימים? בכל אופן אני ממליץ בחום על הבטא האחרון 191.03, הוא פותר בעיות ומשפר ביצועים. אני איתו ו-vsync מהדריבר עובד יופי ב-pes2010 .
פורסם 2009 בספטמבר 2716 שנים מחבר אממ ... כן ניסיתי להוריד וקובץ ההתקנה אומר לי שהוא לא יכול לחלץ את ההתקנה אני לא יודע למה זה ככה בכל מקרה אני אנסה שוב ואני יעדכן תודה רבה על העזרה . עריכה : הורדתי את הדרייבר ואני מעלה את ההתקנה וזה מה שאני מקבל מוזר ביותר , מערכת ההפעלה היא וינדוס 7 , 32 ביט אני לא יודע מה הבעיה
פורסם 2009 בספטמבר 2716 שנים נסה את זה:Error:Installer does not recognize Windows Vista operating system. Produces an error message such as "This system is not Windows Vista, setup will now close."Cause:At some point in the past, user has selected "Install program with recommended settings." for this install.Resolution:1 - Right click on the installer2 - Choose properties3 - Go to the "Compatability" tab.4 - Verify that nothing on this screen is checked or selected. If anything is, uncheck or unselect it and click "Apply"5 - Now click on "Settings for All Users"6 - Once again... Verify that nothing on this screen is checked or selected. If anything is, uncheck or unselect it and click "Apply" (This is the screen that usually has something selected. In many cases, the problem is that there is an all users setting to run in compatability mode for Windows XP)7 - Click OK until everything is closed.8 - Run install againGood luck.
פורסם 2009 בספטמבר 2716 שנים מחבר תאמין לי Syndrome אתה שפיץ עולם ! מתקין ! לגבי המשחק אני יעדכן עריכה : התקנתי את הדרייבר וכנראה שזה לא עזר ועדיין יש את הקריעת תמונה יכול להיות משו בהגדרות של הדרייבר לא טוב הנה תמונה
פורסם 2009 בספטמבר 2716 שנים התקנתי את הדרייבר וכנראה שזה לא עזר ועדיין יש את הקריעת תמונה יכול להיות משו בהגדרות של הדרייבר לא טוב הנה תמונה הגזמת לגמרי ידידי עם AA 16xQ ברור שהמשחק יקרטע לגמרי על 8800gt. קודם כל תוריד את ה-AA לגמרי ותראה אם זז טוב.
פורסם 2009 בספטמבר 2716 שנים מחבר המשחק לא מקרטע הוא זז חלק חוץ מהקטע של הקריעת תמונה , יכול להיות שהכרטיס מסך מתחמם או משו כזהגם אם אני לא מפעילים פילטרים ומפעיל רק את ה Vsync זה אותו דבר משו מוזר ומעצבן כאן
פורסם 2009 בספטמבר 2716 שנים לא יודע מה לומר אם כך... רק וודא שהמסך מכוון על קצב רענון 60hz.(אגב, ב-1600x1200 AAx16q הוא נופל לי ל-11fps. לא יודע באיזה רזולוציה אתה משחק)עריכה: אתה צודק, ברזולוציה נמוכה יותר הוא באמת רץ חלק עם 16xq. כנראה הגבלת זכרון vram ברז' גבוהה
פורסם 2009 בספטמבר 2716 שנים מחבר אני משחק על 1680X1050קצב הרענון אצלי עומד על 59 , אני מנסה לשנות ל60 והוא מחזיר את זה ל-59אז מה אני צריך לעשות ?
פורסם 2009 בספטמבר 2716 שנים תשתמש ב-D3DOverrider שמגיע ביחד עם RivaTuner, תבחר שם Force Vsync ו -Force Triple Buffering.אם זה לא עוזר, תוריד את PowerStrip ותגדיר פרופיל שמכריח 60hz כשמריצים pes2010
פורסם 2009 בספטמבר 2716 שנים מחבר טוב אני אנסה עריכה :המצב נשאר כמו שהוא עדיין יש את הקריעת פריים אני לא יודע מה זה
פורסם 2009 בספטמבר 2816 שנים טוב אני אנסה עריכה :המצב נשאר כמו שהוא עדיין יש את הקריעת פריים אני לא יודע מה זה אוקי אחי שמע לי טוב הינה הפתרון ... גם לי זה היה קורה ועד שגיליתי את זה בפורומים בחול יצא לי הנשמה ...כי לא זכור לי שזה קרה לי ב PES 2008-2009 רק שעכשיו החלפתי כרטיס מסך ומסך !!!שים לב:1.אתה הולך לרזולוציה הככלית בהגדרות של המחשב (בכרטיס מסך לפני שאתה מעלה בכלל את המשחק או את הקובץ הגדרות) - אני לא יודע איזה מסך יש לך אבל לי יש 22 " ושם על 1280X960 - 60Hz 2. תפעיל שוב עכשיו את הקובץ הגדרות -settings ותסמן את WHAIT FOR VSYNC3.תבחר לך אזיה רזלוציה שאתה רוצה בעקרון עכשיו זה לא יקרה - הכי כיף זה לשים עכשיו 1680X1050 -4:3 ללא סימון של ה LB ֱזהו מקווה שעזרתי אחי.
פורסם 2009 בספטמבר 2816 שנים מחבר יש לי גם מסך 22 אני בשולחן עבודה על רזולוציה 1680 על 1050 וגם במשחק .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.