פורסם 2009 בספטמבר 2616 שנים PES2010 במשחק הנ"ל אני משחק כאשר המצלמה זזה אז הפריימים נקרעים כזה אני לא יודע איך להסביר את זה קרה למישהו ?אני לא יודע מה הסיבההמפרט בצד דרייבר של הכרטיס מסך 190.62אם מישהו יעזור אני יודה לו
פורסם 2009 בספטמבר 2616 שנים יש לך מחשב ישן אין מה לעשות,או אולי להנמיך את האיכות?בכל מקרה אצלי זה קרה רק בויסטה.. עשיתי על הרדיסק נוסף מערכת XP שנועדה למשחקים נטו ושם אין לי את הבעיה הזו
פורסם 2009 בספטמבר 2616 שנים מחבר יש לך מחשב ישן אין מה לעשותאחינו אם אתה לא יודע על מה אתה מדבר אז עדיף שלא תגיב , תודה.
פורסם 2009 בספטמבר 2616 שנים אני מדבר על סמך המפרט שיש לך בצדאם אתה לא מסביר את עצמך ונותן לנו את המינימום כמו מעבד,זיכרון, כרטיס מסךזה כבר בעיה שלך
פורסם 2009 בספטמבר 2616 שנים מחבר המפרט שיש בצד נכוןומי אמר לך שזה ישן אני מעלה קרייסס על הגדרות גבוהות + פילטריםאתה עושה לי מחשב ישןאם אני מפעיל את הקרייסס את הפרו 10 אני לא יכול לעלות על המחשב מה אתה רציני עכשיווחוץ מזה אני רוצה לפתור את הבעיה הזאת ואני לא מבין מזה אם אתה לא יכול לעזור אז תודה שניסית.
פורסם 2009 בספטמבר 2616 שנים יש לך מחשב ישן אין מה לעשות,או אולי להנמיך את האיכות? בכל מקרה אצלי זה קרה רק בויסטה.. עשיתי על הרדיסק נוסף מערכת XP שנועדה למשחקים נטו ושם אין לי את הבעיה הזו ואוו.. אתה באמת מתכוון למה שאתה כותב ? לבקאם, גם אני זוכר שפעם הפעלתי VSYNC אבל זה לא באמת הפעיל אותו, אבל זה איכשהו הסתדר, לא זוכר איך, האמת הפיתרון הכי טוב זה פשוט להפעיל מהדרייברים, אני לא יודע איך עושים את זה עם NVIDA אבל אני בטוח שאפשר.
פורסם 2009 בספטמבר 2716 שנים יש לך מחשב ישן אין מה לעשות,או אולי להנמיך את האיכות?בכל מקרה אצלי זה קרה רק בויסטה.. עשיתי על הרדיסק נוסף מערכת XP שנועדה למשחקים נטו ושם אין לי את הבעיה הזומחשב ישן?!עם E8400 ו4 ג'יגה של זכרון פנימי הוא לא אמור להרגיש יותר מידי עומס במשחקים. הדבר היחיד שאיכשהו מגביל אותו זה הכרטיס מסך...
פורסם 2009 בספטמבר 2716 שנים עם כרטיס כזה אני לא יורד מ-60fps (שזה המקסימום ל-pes2010) כשהכל על high ב-1600x1200... אז הגבלת חומרה בטוח אין פה :
פורסם 2009 בספטמבר 2716 שנים אוקיי סורי כנראה לחצתי על מפרט אחר או לא יודע מהאצלי הופיע איזה פנטיום 4 2.4עם כרטיס ATI 8600 או משהו כזה
פורסם 2009 בספטמבר 2716 שנים חחחחחחחחחחחחחחחחחחח CASIOMAN שוקקקיסט קיצר גבר, תבדוק תכניות שפועלות ברקע שעלולות להפריע, אם זה לא עובד תתקין מחדש... אם אתה יכול תנסה להפעיל על XP, ואם לא... חכה עוד לא יצא המשחק המלא זה רק דמו... שייצא המלא וייעשה לך בעיות תתחיל להתלונן P:
פורסם 2009 בספטמבר 2716 שנים האמת אני כמעט בטוח שזה בגלל ה7 היתה לי בעיה זהה בויסטה ועכשיו אני מפעיל רק על XP עם vsync זז חלק והמפרט שלי ממש לא משהויש לי intel e2140 1.6ו ati 3800אני משחק בטלויזיה על 1280x720אין שום תקיעות ושום קריעות כאלה שבעיקר היו בקווים שעל המגרש
פורסם 2009 בספטמבר 2716 שנים מחבר חבר'ה אף אחד לא יכול לעזור ?הבעיה לא בוינדוס זה בדוק דווקא בפרו 10 זה ככהSHIFT עובד מצוייןיש רעיונות ?Syndrome אתה חייב להציל את המצב
פורסם 2009 בספטמבר 2716 שנים אתה בוודאות מדבר על "קריעת תמונה" ? - Tearingבהנחה שכן, הכרחת vsync מהדריבר לפרופיל הגלובלי והרצת את המשחק מחדש ? איזה דריבר מותקן לך ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.