פורסם 2009 בספטמבר 2616 שנים אוקי אז בא לי לעשות שדרוג ניק.. יאללה תצביעו איזה שם נשמע הכי יפה תציעו גם הצעות חדשות אם יש למישהו (העיקר שיהיה בפנים Chaos כדי שיזהו אותי).
פורסם 2009 בספטמבר 2616 שנים מחבר :errrr: עכשיו אני צריך לסמוך על העובדה שאתה ציני.. או לפחות לקוות שזה המצב :-X באמת, קצת רצינות..
פורסם 2009 בספטמבר 2616 שנים אתה באמת מאמין שלמישהו חוץ ממך יש את היכולת לגבש דעה בעניין? אני ברצינות חושב שאפילו אם הייתי מתאמץ לא הייתי מצליח כי זה פשוט כלכך חסר משמעות.
פורסם 2009 בספטמבר 2616 שנים מחבר לגבש דעה-לא. לנצח "דעות יריבות" (סקר) כן. ד"א איך עשית את ה "Never Enough" הזה בין הניק לדרגה? ________________________________________________ עריכה: טוב החלטתי מה יהיה הכינוי החדש.. הנה החלק שאלכס הכי אוהב-לנעול
פורסם 2009 בספטמבר 2616 שנים אם הכי חשוב זה שיהיה שם CHAOS למה אתה שם תוספת H ?זה לא נשמע כאוס-ון או קאושון
פורסם 2009 בספטמבר 2616 שנים למה נראה לך שלמישהו אכפת בכל?מה אתה ילדה בת שתיים? נו באמת.הסקר הבא יהיה "איזה חלב כדאי לי לקנות? 0%, 1% או 3%".
פורסם 2009 בספטמבר 2616 שנים מחבר אם הכי חשוב זה שיהיה שם CHAOS למה אתה שם תוספת H ?זה לא נשמע כאוס-ון או קאושוןבגלל ש Shon זה השם שלי.. אם זה יהיה ChaoSShon זה לא ישמע (או יראה) טוב..
פורסם 2009 בספטמבר 2616 שנים למה נראה לך שלמישהו אכפת בכל?מה אתה ילדה בת שתיים? נו באמת.הסקר הבא יהיה "איזה חלב כדאי לי לקנות? 0%, 1% או 3%".ברור ש-3%.
פורסם 2009 בספטמבר 2616 שנים ברור ש-3%.עדיף מטרהכי החלב של תנובה בכלל לא טעים ויטבתה זה עוד באמצע ככהלמרות שחלב עזים זה דה בסט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.