עבור לתוכן

שאלה|P35-DS3

Featured Replies

פורסם

יש ברשותי את הלוח P35-DS3 של GIGABYTE,יש לי דיסק של דרייברים ורציתי להתקין WINDOWS 7,רציתי לדעת אם הדרייברים תומכים בווינדוס?

פורסם

לא חושב שצריך שום דרייבר

חלונות 7 תומכת בצורה מלאה.

פורסם

גם אני עם P35-DS3L ו-WIN7 ואין צורך להשתמש בדיסק כלל. המערכת מזהה את ההתקנים ומסדרת הכל בצורה נהדרת.

פורסם

תומכת - כן, עם דריברים ישנים או בסיסיים- כן, WINUPDATE יעזור ? - רק חלקית.

הורד דריברים אחרונים מאתרי היצרניות.

צ'יפסט של אינטל.

כרטיס רשת - מרילטק.

כרטיס קול - מרילטק.

ככה עושים התקנה כמו שצריך, בייחוד במערכת שבקושי נמצאת בשוק.

פורסם

לא צריך כלום

תתקין חלונות 7 על מערכת נקיה, תעדכן את חלונות דרך "עדכון חלונות" ותבדוק ב- DEVICE MANAGER אם הכל תקין.

עדכונים מיוחדים צריך רק לכרטיס המסך.

פורסם

תחליט:

אתה "לא חושב שצריך" או "שאתה יודע שלא צריך", למה לענות פעמיים בצורה מבלבלת ?

לפי מה שאתה אומר אז כל העידכוני דריברים הם חסרי משמעות והם לא עושים שום דבר אלא החברה שמוציאים אותם משועממים.

ואם כבר לא להיות מעודכן - אז למה להתקין WIN7 ? הכל יעבוד טוב גם על WINXP, למה להיות מעודכן ?

עשה לנו טובה,

מאז ומעולם התקנה נכונה היא עם דריברים אחרונים מלאים !!

זה נכון ש7 עושה את זה הרבה יותר טוב מ XP, אבל זה עדיין לא מושלם (ובחיים כנראה לא יהיה). אם יש דריבר בUPDATE הוא רק דריבר כזה שבגינו מייקרוסופט קיבלה כסף (יעני דמי בדיקת תקינות).

בכל מקרה, עם הלוח שלי - DS3R, כמובן שיש דריברים להכל - אבל חלק מהדריברים זה דריברים ג'נרים שמתאימים לכל החומרות. למשל בקר SATA הוא לא התקין לי והתקין לי דריבר ג'נרי של מייקרוסופט - זה כמובן משפיע על ביצועים, לפעמים בצורה קריטית. גם יש דריבר ג'נרי לתצוגה - אז מה ?

דריבר לכרטיס רשת הוא שם לי למשל מפברואר 2008, בUPDATE נתן לי דריבר ממאי 2009, מהאתר של רילטק הורדתי דריבר מספטמבר 2009.

בכל מקרה טוב לדעת שמתקנים בעיות ומשפרים ביצועים רק בכרטיסי מסך ובכל שאר הדריברים לא עושים כלום - באמת גרמת לנו להיות חכמים יותר ::).

מזל שמומחי המחשבים שלנו לא עובדים בצורות המצחיקות שלך ...

אני עדיין לא מוצא את הסיבה שבחרת לחזור על דבריך פעם שנייה באותו תרד בצורה כזו ... נו עדיף לא להגיד.

בכל מקרה כמו שכבר אמרתי:

צריך דריברים אחרונים או בכלל? - לא, המערכות תעבוד לפי מה שהיא מזהה לבד.

כדאי להיות מעודכן לפחות בפעם הראשונה שמתקינים? - כן

האם זה חשוב יותר במערכת שרק יצאה לשוק? - כן עם שני סימני קריאה

האם לסמוך על WINUPDATE שייתן לי דריברים הכי מעודכנים? - לא, אבל תצפה לחווית עידכון יותר טובה מXP.

זהו, זה הMINI FAQ של הנושא.

פורסם

כדאי שתקרא לפני שאתה מברבר

ככה מתקינים:

"תתקין חלונות 7 על מערכת נקיה, תעדכן את חלונות דרך "עדכון חלונות" ותבדוק ב- DEVICE MANAGER אם הכל תקין.

עדכונים מיוחדים צריך רק לכרטיס המסך."

כל זה במקום כל הבבל"ת שאתה רושם.

פורסם

אה אז אתה פשוט עקשן (ואולי גם לא חכם במיוחד שיכול לנמק איפה מישהו אחד טועה ולמה).

לא יותר פשוט להביא לי אגרוף לפנים אחרי שאתה אומר לי "תסתום את הפה ואל תעז להגיד שמה שאמרתי לא נכון" ?

בכל מקרה תודה על המידע הקלוקל שלך של איך מתקינים כמו שצריך, למדנו.

בנוסף - תודה רבה על המדריך איך מתנהגים ועל צורת התנהגות תרבותית בפורום ציבורי, למדנו גם.

:xyxthumbs:

אה רגע - ומתי אתה רושם בדיוק את אותם דברים נוביים פעם רביעית ? :lol:

תן לי לנחש, ואפילו לעזור לך עם כותרת:

"המדריך החפפני להתקנת WIN7 ע"י הישראלי העצלן שקצר בזמן:"

"תתקין חלונות 7 על מערכת נקיה, תעדכן את חלונות דרך "עדכון חלונות" ותבדוק ב- DEVICE MANAGER אם הכל תקין.

עדכונים מיוחדים צריך רק לכרטיס המסך."

אתה מוזמן לרשום את זה אפילו עוד פעם ביחד עם המילים הנחמדות שלך שגובלות בקללות כי אין לך דרך אחרת להגיב או להוכיח שאתה לא אידיו* מושלם ...

אם יש לך ידע ומידע קצת יותר מועיל כזה שיכול לעזור לך לנמק מדוע התקנה כזו עדיפה על התקנה עם דריברים מלאים הכי מעודכנים במקרה של WIN7 - אתה מוזמן לנמק, אחרת - אל תבלבל אותנו עם הקישקושים שלך.

פורסם
  • מחבר

אני מתקין את הווינדוס 7 בגלל הכרטיס מסך שאני מתכוון לרכוב ביחד עם מחשב חדש 5850 שתומך בDX11,ואני מתקין אותו ל מחשב ללא מערכת הפעלה [bOOT]

פורסם

תן לי לנחש, ואפילו לעזור לך עם כותרת:

"המדריך החפפני להתקנת WIN7 ע"י הישראלי העצלן שקצר בזמן:"

אתה מוזמן לרשום את זה אפילו עוד פעם ביחד עם המילים הנחמדות שלך שגובלות בקללות כי אין לך דרך אחרת להגיב או להוכיח שאתה לא אידיו* מושלם ...

אתה יודע מה גרוע מחכם עצלן? טיפש חרוץ וזה מה שאתה.

פורסם

יש דרייברים מעודכנים לWIN 7 מספטמבר באתר של ג'יגה בייט בתפריט ההורדות בדף של לוח האם שלך (עדכנו לכל סדרת הP35 לא מזמן).

פורסם

:xyxthumbs:

(רק תיזהר שלא תיקרא "טיפש" על כך שהמלצת על דריברים מעודכנים למערכת הפעלה טרייה ודנדשה. וגם אם כן יקראו לך ככה אז אין מה להתרגש, כשאי אפשר להגיב בעזרת ידע מגיבים בעזרת אגרסיביות ותוקפנות).

לימבו,

מילים יפות - אהבתי... בפעם האחרונה שראיתי פייטן שמנסח משפטים כלכך יפים אבל טיפש כמו חמור עם המלצות של סוחר מהשוק זה היה עם יוסי בובליל הידוע לשימצה (ובאם יש קשר דם בינכם אז אני מצטער מראש - לא התכוונתי לפגוע).

בכל מקרה - אני עדיין מחכה להסברים רלוונטים לתרד: המלצת על משהו ושללת על הסף משהו אחר- לפחות תנמק את הסיבות.

פורסם

אני אחשוב כבר על משהו בשבילך :bash:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים