עבור לתוכן

מסך לעבודה משרדית שיאפשר קריאה נוחה של קובץ pdf על המסך בפורטרייט, 1000-2000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אודה על המלצות למסכים שיאפשרו קריאה נוחה של דף pdf שלם בפורטרייט.

התקציב מאוד גמיש אם כי חל הכלל של "כמה שיותר זול יותר טוב".

נוחות הקריאה בעדיפות ראשונה.

פורסם

התקציב שלך מאפשר מסכים עם פאנל IPS/VA וזוויות צפייה טובות, מה שבכל מקרה מומלץ מאוד לעבודה במצב portrait במיוחד.

ה-2209WA הוא מעולה וזול מאוד.

אם אתה מעדיף מסך שהוא קצת פחות רחב (וכך הוא פחות צר וארוך ב-portrait), עליך להסתכל במסכי 20" לא רחבים. ה-LG L2000CP אמור להיות זמין בסביבות ה-1700 שקלים.

פורסם
  • מחבר

תדה רבה

לקריאת מסמכים בפיבוט, ולנקודה זו בלבד, מסך שאינו רחב (wide) הוא עדיף ?

פורסם

לרוב, כן, שכן פורמט עמוד טקסט A4/Letter סטנדרטי קרוב יותר ל-3:4 מאשר ליחסים של מסכים רחבים למיניהם.

פורסם

התקציב שלך מאפשר מסכים עם פאנל IPS/VA וזוויות צפייה טובות, מה שבכל מקרה מומלץ מאוד לעבודה במצב portrait במיוחד.

ה-2209WA הוא מעולה וזול מאוד.

אם אתה מעדיף מסך שהוא קצת פחות רחב (וכך הוא פחות צר וארוך ב-portrait), עליך להסתכל במסכי 20" לא רחבים. ה-LG L2000CP אמור להיות זמין בסביבות ה-1700 שקלים.

או אולי את XP2011AMag בחצי מחיר.

http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=C-Monitor&models=704710,305350,469460,676725

בברכה :)

פורסם
  • מחבר

תודה גם לך !

מה לגבי מסכים ביחס של 10:16

אני מעדיף שהמסך יהיה 22 אינטש או 24

פורסם
  • מחבר

האם יש מה לפחד מרזולוציה גבוהה ?

כנ"ל לגבי גודל הנקודה ?

אני מניח שהשאלות ממוחזרות לכן אבקש תשובה קצרה ביותר שתיתן לי כיוון

פורסם

לקריאת PDF רזולוציה גבוהה היא רק יתרון, כי ממילא הטקסט נפרש על כל המסך, וככל שגודל הנקודה קטן יותר, כך הפונטים חלקים יותר.

פורסם
  • מחבר

אני אלך על הדל שהצעת לי ב-22 אינטש.

אבל לפני החלטה סופית מה דעתך בכלל על השימוש בפיבוט. למרות שיש לי מסך דל 20 אינטש שעובד גם בפיבוט בפועל השתמשנו בו רוב הזמן בצורה הרגילה (לא בפיבוט).

פורסם

דעתי? מה קשורה דעתי? כל אחד משתמש בזה באופן שמתאים להעדפותיו וצרכיו.

ב-portrait אפשר לפרוש עמוד שלם על כל המסך ולקרוא בכיף, גם מרחוק. לעומת זאת ב-landscape אפשר לראות שני עמודים זה לצד זה, שזה נחמד, אם מסתדרים עם גודל הכתב.

פורסם

ב-portrait אפשר לפרוש עמוד שלם על כל המסך ולקרוא בכיף, גם מרחוק. לעומת זאת ב-landscape אפשר לראות שני עמודים זה לצד זה, שזה נחמד, אם מסתדרים עם גודל הכתב.

כשאתה אומר LANDSCPE כוונתך למסך במצב אופקי??

האם ב PORTRAIT כוונתך שהמסך סובב למצב אנכי?? ודרך אגב איך גורמים לכתב להסתובב כדי להתאים למצב זה??

בברכה :)

פורסם

מסובבים את התמונה באמצעות דרייבר של כרטיס מסך או תוכנה כמו iRotate שמתלבשת על הדרייבר ומאפשרת מקשי קיצור לפעולות אלה.

פורסם
  • מחבר

האם מסך 22 אינטש על שולחן עבודה משרדי ייראה מוגזם ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים