עבור לתוכן

פסיכומטרי-שאלות

Featured Replies

פורסם

פעם ראשונה? כמה פעמים אתה מתכנן לגשת לפסיכומטרי? הנחת היסוד שלי היא שרוב האנשים באים בכוונה לעשות רק פעם אחת.

בכל מקרה, כמובן שזה תלוי באדם אבל באמת שפסיכומטרי זה לא כלכך מסובך ומורכב שיש צורך לקחת את המבחן פעמיים בשביל להבין על מה מדובר. אני מסכימה שצריך להכיר את השאלות והפורמט לפני שניגשים אבל זו פונקציה של חזרה ואין שום חובה שהחזרה הזו תיעשה במסגרת קורס. הקונספט ברור לחלוטין אחרי כמה פעמים שעוברים על המבחנים הללו. לגבי ה"שיטות" שמלמדים אותך במקומות הללו - לטעמי מדובר פשוט ב-Common Sense, לא בטכניקות פלאים סודיות. אותו דבר בדיוק ניתן ללמוד לבד דרך חוברות הכנה שעולותן שבריר מעלות הקורס. מן הסתם, זה נוח שמישהו מאכיל אותך בכפית, השאלה היחידה היא כמה אתה מוכן לשלם על זה. לדעתי אלפי שקלים זה מוגזם בשביל התמורה.

כמו כן, מה שחשוב לשקול זה בעצם כמה אתה צריך. אין טעם לעבוד קשה ולהוציא יותר ממה שאתה צריך בשביל להתקבל למה שאתה רוצה. אם מה שאתה צריך זה 650 כמובן שזה שונה מאם אתה חייב 780.

מסכים

100 שקל שעלו לי ערימה של ספרים משומשים (רוב הספרים לא היו פתורים והקצת שהיה פתור היה בעיפרון) של יואל גבע+כרטיסיות מילים שקיבלתי חינם נתנו לי את כל הלמידה שאני צריך

פורסם
  • מחבר

אתם סוטים מהשאלה: האם אנקורי בית ספר טוב ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים