עבור לתוכן

ווינדוס 7 הגדרות רזולוציה, לא עובד על מסך מלא (HDMI)

Featured Replies

פורסם

התקנתי ווינדוס7, לא השתמשתי בכלל בויסטה לפני אז אני עוד צריך להתרגל לכל מה שקורה פה... עידכנתי דריבר של הכ.מסך,

שאני בא לשנות את רזולוצית המסך, קודם כל יש כמה שהם באפור, ויש רזולוציות שהוא עושה אותם 4:3, 1024 או 1152, אין אפשרות למתוח אותם על כל המסך? המחשב מחובר לטלווזיה 42 LCD, ורק 2 אופציות בעצם מותחות לי אותו על כל המסך, אבל זה רזולציות מאוד קטנות.

יש פתרון לזה ?

(חיבור HDMI אגב)

פורסם
  • מחבר

עשיתי ווינדוס אפדייט... יש בעיה נראה לי במסך רחב עם הווינדוס הזה.

גם משחקים, אם אני רוצה לשחק על 1024*768 אז הוא עושה לי את זה על חצי מסך בגלל שזה 4:3, ורק רזולוציה של 16:9 בעצם רואים על כל המסך, אבל זה רזולוציה שהיא כבדה מידי למחשב הזה.

למה הוא לא מותח את הרזולוציה על כל המסך? גם במשחקים גם בווינדוס ... : |

פורסם
  • מחבר

מישהו ? .. ניסיתי לקרוא קצת אני לא מוצא פתרון... מסך רחב עם חיבור HDMI, אם זה לא רזולוציה שהיא 16:9, הוא מראה אותה כ-4:3 הוא לא מותח אותה על כל המסך, בלתי אפשרי למשחקים. (למי שלא יכול לשחק על רזולוציות מאוד גבוהות) , אתה רואה על אמצע מסך שהכל מסביר שחור ..בווינדוס עוד אפשר להגדיל את האייקונים .. ולעשות זום וכאלה.

פורסם

es88, אל תקפיץ דיונים לפני שעברו 24 שעות.

תקרא את חוקי הפורום.

עד עכשיו לא ציינת איזה כרטיס מסך יש לך?

פורסם

ATI NVIDIA???

חפש בדרייברים gpu scaling ותעשה scale to full panel size משהו כזה

פורסם
  • מחבר

כ.מסך HD4770, דריבר הכי מעודכן לווינדוס 7 של ATI.

עוד מידע שאספתי..

ב-DISPLAY רשום לי TOSHIBA-TV, לא מופיעים לי כל הרזולוציות (חלק באפור, אבל אנ יכול ללחוץ עליהם), הרזולוציה שאני רואה עליה טוב זה

1280 על 720, שאני בא לשנות רזולוציה רשום לי כזה, if your resolution is below 1280*960 some items may not fit on the screen.

monitor type: generic pnp monitor

פורסם

במסכי מחשב, המסך מותר את הרזולוציה על כל השטח.

הטלויזייה שלך לא מכוונת למתוח כל רזולוצייה שהכרטיס נותן למסך מלא.

כשמשחק מכוון לרזולוציה של 1024X768, זה בדיוק מה שיוציא כרטיס המסך. זו לא בעיה בדרייברים.

פורסם
  • מחבר

לי באופן כללי נראה שחסר איזה משהו.. עצם זה שהוא לא מציג לי כאילו את כל הרזולוציות ורושם לי מתחת מה שרשמתי בהודעה הקודמת..

בכל אופן,

מה שכן מצאתי, בהגדרות של הכ.מסך, יש שם Desktop & Displays, מקש ימני על התמונה של המסך שמופיע למטה -> configure, ואז במסך הראשי, יש אופציות שאחת מהן כמו שאמר מישהו מעלי, Scale image to full panel size. בעיקרון זה היה באפור ולא היה ניתן ללחוץ על זה , ששיניתי לרוזוציה של 1024*768, זה התאפשר, וכן שאני לוחץ על זה אז זה מותח באמת את כל הרזולוציה על כל המסך.

מצד שני, זה מוריד לי את ה-HERTZ במסך ל-30 ורשום ליד זה Interlaced. ולא מופיע משהו מעבר לזה שאפשר לשנות.

יש אופציה דרך הכ.מסך לעשות Force ל-HERTZ אבל אז זה משנה את הרזולוציה.

פורסם

ובהגדרות של הTV עצמה? יש אפשרות להגדיר כ16:9?

בLG שלי יש 4:3 16:9 ועוד משהו שידוע כnative שזה פיקסל לפיקסל ככה שמידה ואתה משתמש ברזולוציה לא תואמת או לא wide (כמו 1024x768)

זה ימתח לך את זה בצורה ברברית שלהבנתי אתה רוצה

פורסם

תחפש אוציה שנקראת PC MODE

אצלי זה סידר את זה (פיליפס)

פורסם
  • מחבר

תחפש אוציה שנקראת PC MODE

אצלי זה סידר את זה (פיליפס)

איפה לחפש ? [br]פורסם בתאריך: 26.09.2009 בשעה 23:22:23

ובהגדרות של הTV עצמה? יש אפשרות להגדיר כ16:9?

בLG שלי יש 4:3 16:9 ועוד משהו שידוע כnative שזה פיקסל לפיקסל ככה שמידה ואתה משתמש ברזולוציה לא תואמת או לא wide (כמו 1024x768)

זה ימתח לך את זה בצורה ברברית שלהבנתי אתה רוצה

בעיקרון רציתי כי עם רזולוציה גבוהה מידי, הכל נראה לי קטן מידי.. אבל בתכלס העניין הוא, שברגע שאני מעביר לרזולוציה כמו 1024X768, נפתחת לי האופציה לעשות שרזולוציות כאלה ימתחו על כל המסך, כי אלו הרזולוציות שאני משחק איתם, ואז גם במשחקים זה נמתח, נכון שזה כביכול פחות מנתאים מרוזלוציות של WIDE, אבל לא כל כ.מסך עומד בזה.

עד שמצאתי איזה פתרון לא פתרון, אז הוא מגדיר לי את HERTZ על 30, וזה גם עושה בעיה במשחקים.. מה זה כל הבעוית האלה :\

(אגב רק לי פה באתר זה רושם מאוד לאט ובדיליי את האותיות?)

פורסם

אז זה לא הגיוני מה שאתה מבקש אתה רוצה רזולציה שהיא לא wide אבל שתהיה על מסך מלא מבלי שתהיה מתוחה בגלל שהכרטיס לא סוחב

פורסם
  • מחבר

אז זה לא הגיוני מה שאתה מבקש אתה רוצה רזולציה שהיא לא wide אבל שתהיה על מסך מלא מבלי שתהיה מתוחה בגלל שהכרטיס לא סוחב

למה לא הגיונית? למה ב-XP זה היה פשוט ? בגלל שזה טלווזיה (מן הסתם WIDE) אני חייב לשחק על רזולוציה מאוד גבוהה?

שכביכול רק הגבוהות מותאמות ל-16:9.. זה שאני מאבד איכות בגלל שאני משחק על רזולוציה לא גבוהה ועוד שזה אמור למתוח לי אותה על כל הטלוויזיה זה משהו אחר, אבל שיעבוד על כל המסך ולא על חצי מסך.

פורסם
  • מחבר

המקור - לכמעט כל הבעיות, חיבור ה-HDMI.

חיברתי חיבור רגיל של VGA למסך, כל הרזולוציות מופיעות, על כל המסך, HERTZ מסתדר טוב, יש איזה אי תאימות כנראה בין חיבור HDMI לווינדוס הזה.

אם מישהו מוצא פתרון לעניין עם חיבור HDMI אשמח לשמוע, כי אני מעדיף לעבוד איתו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים