פורסם 2009 בספטמבר 2516 שנים שבת שלום לכולם, כרגע יש לי וינדוס XP32,ואני רוצה לשדרג לוינדוס 7. כשאני מכניס את הדיסק בשביל להתקין,מופיעה לי השגיאה המחורבנת הזאת: אשמח לקבל תמיכה בהקדם האפשרי. תודה
פורסם 2009 בספטמבר 2516 שנים אתה לא יכול לשדרג מXP לWINDOWS 7, אתה צריך לגבות את כל המסמכים שלך ולהתקין WINDOWS כהתקנה חדשה ונקיהדרך CUSTOM INSTALL. ואם זה לא עובד אז כדי להתקין אתה תיהיה חייב להפעיל את המחשב דרך הדיסק התקנה כדי להתקין,ולא תוכל להתקין מהווינדוס אצמו.בהצלחה
פורסם 2009 בספטמבר 2516 שנים מחבר יש איזה מדריך מסויים ? איך אני נכנס ל- CUSTOM INSTALL,הבעיה שאני לא יכול להכנס לדיסק.. אז איך אני יעשה פורמט ?אני חייב לעשות פורמט דרך הbios ? תודה
פורסם 2009 בספטמבר 2616 שנים אפשר להתקין WIN7 במחיצה נקייה ומפורמטת בתצורה של דואלבוט .אין צורך לתקין דווקא מבוט, אפשר להתקין מתוך XP - בתפריט ההתקנה של WIN7מנווטים את יעד ההתקנה למחיצה שהוכנה מראש .
פורסם 2009 בספטמבר 2616 שנים מחבר הבעיה היא זה כשאני מכניס את הדיסק של הוינדוס 7 בשביל להתקין,והוא לא מעלה לי את הממשק של ההתקנה,אלא מראה לי את השגיאה..
פורסם 2009 בספטמבר 2616 שנים אתה מעוניין לוותר על XP המותקן לך לטובת WIN7 ?אולי תפרט כמה דיסקים פיזיים יש לך, או כמה מחיצות על דיסק קשיח אחד ?תן בבקשה פרטים מדוייקים כולל נפח המחיצות .מדריך התקנה נקיה WIN7 אם אתה מעוניין לוותר על XP :http://www.windowsreinstall.com/win7ultimate/windows7reinstallguides/
פורסם 2009 בספטמבר 2616 שנים מחבר יש לי 500 ג'יגה שמחולקת לשני מחיצות C ו - D.ה XP נמצא על ה C.יש לי בעיה בוינדוס,הוא לא מעלה לי קבצי EXE מסויימים,כולל את השולחן עבודה בהתחלה.תודה
פורסם 2009 בספטמבר 2716 שנים למה אתה מנסה להפעיל את ההתקנה מXP לעזאזל אם ברצונך למחוק אותה ולהתקין במקומה את 7???תעשה בוט מהדיסק למען השם ותריץ CUSTOM INSTALL, חפש בגוגל מדריכים עם תמונות אחת אחרי השניה איך להתקיןיש גם עשרות סרטונים ביוטיוב.שיהיה לך בהצלחה.ובבקשה...בבקשה אל תשאל מה זה בוט מדיסק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.