פורסם 2009 בספטמבר 2516 שנים שלום..יש לי בעיה של מסך כחול וכריסת המחשב בכל עבודה מול הדריוורים של הכרטיס מסך אם בשינוי הגדרות בסיסיות של רזולוציה ומספר צבעים או בפתיחת משחקים.ניסיתי לעדכן את ההדריוורים לעדכן את ה directx אך דבר לא עזר.אני עובד עם כרטיס מסך של ati hd8450 ו win 7 נתוני המחשב:Operating System: Windows 7 Ultimate 64-bit (6.1, Build 7600) (7600.win7_rtm.090713-1255)Language: Hebrew (Regional Setting: Hebrew)System Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd.System Model: P35-DS3LBIOS: Award Modular BIOS v6.00PGProcessor: Intel® Core2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs), ~3.0GHzMemory: 5120MB RAMAvailable OS Memory: 5118MB RAMPage File: 1556MB used, 8678MB availableWindows Dir: C:\WindowsDirectX Version: DirectX 11DX Setup Parameters: Not foundUser DPI Setting: Using System DPISystem DPI Setting: 96 DPI (100 percent)DWM DPI Scaling: DisabledDxDiag Version: 6.01.7600.16385 32bit Unicodeהנה תצלום של המסך הכחול: http://img338.imageshack.us/img338/935/img12451.gif
פורסם 2009 בספטמבר 2516 שנים לפי חיפוש בגוגל זה יותר לכיוון של אוברקלוק ויותר מדוייק מתח של זכרונות מאשר דרייבר של כרטיס מסך.
פורסם 2009 בספטמבר 2516 שנים לפי חיפוש בגוגל זה יותר לכיוון של אוברקלוק ויותר מדוייק מתח של זכרונות מאשר דרייבר של כרטיס מסך. אולי, אבל דרייבר כ מסך יותר נראה זה מה מיקרוסופט אומר:This indicates that an exception happened while executing a routine that transitions from non-privileged code to privileged code. CauseThis error has been linked to excessive paged pool usage and may occur due to user-mode graphics drivers crossing over and passing bad data to the kernel code.תנסה דריברים ישנים יותר.
פורסם 2009 בספטמבר 2616 שנים מחבר ניסיתי דריוורים ישנים אולי 8 גם מהשנה שעברה ועדיין אותה הבעיה..בקשר למתח לש הזיכרונות.. זו לא נראית לי בעיית חומרה משום שהדבר לא קורה כאשר אני מעלה את המערכת מ hd שמותקן עליו ויסטהתודה לעוזרים בכל מקרה ואשמח לעצות נוספות
פורסם 2009 בספטמבר 2716 שנים למען האמת אני עם אותה בעיה.גירסאת מערכת ההפעלה היא וינדוס 7 7600 32 ביט ויש לי את אותו כרטיס המסך.ניסיתי דרייברים מ9.9 ועד 9.3.שום דבר לא עוזר, ברגע שאני נכנס למשחקים, ולו למשחק העלוב ביותר (בומברמן) אחרי תקופת זמן רנדומלית המחשב נתקע. לפעמים הדרייבר עושה לעצמו ריסטארט ונותן להמשיך עד התקיעה הבאה, לפעמים סתם המחשב נתקע עם סאונד מרוח ואני צריך לעשות ריסטארט ידני ולפעמים יש גם מסכים כחולים שחולפים במהרה.חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי פיתרון. ניסיתי לבטל את האוברקלוק של המעבד והזכרונות לחלוטין, לא עזר לי. החזרתי הגדרות ביוס להגדרות יצרן, גם לא עזר. אותה בעיה בדיוק.
פורסם 2009 באוקטובר 2716 שנים מחבר אני מקפיץ את הנושא מכיוון שהתקלה עדיין תקפה..שוב אני עדיין לא מצליח למצוא פתרון לתקלה ואני דיי נואש כבר.ניסיתי כל דריוור אפשרי.. ובעיית חומרה פרט HD כנראה נשללת.. רציתי לדעת אם יש איזו תוכנה שיכולה לדווח לי על התנגשות דריווורים או אי-תאימות חומרתית/אפליקטיבית מסוימת ? תודה, וערב טוב
פורסם 2009 באוקטובר 2816 שנים אל דאגה גם אני עם אותה הבעיה אבל לי יש GTS250 שהוא בערך אותו דבר כמו 4850, מסכים כחולים שיר איך שאני מתקין תדרייבר של הכרטיס מסך מהכי ישן ועד הכי חדש, אני חושב שזה בעיה בWIN7 כי בVISTA לא הייתה לי הבעיה הזאת, חכו לעדכונים בימים הקרובים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.