עבור לתוכן

בעיה בעבודה של windows 7 עם הדריוורים של הכרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

שלום..

יש לי בעיה של מסך כחול וכריסת המחשב בכל עבודה מול הדריוורים של הכרטיס מסך אם בשינוי הגדרות בסיסיות של רזולוציה ומספר צבעים או בפתיחת משחקים.

ניסיתי לעדכן את ההדריוורים לעדכן את ה directx אך דבר לא עזר.

אני עובד עם כרטיס מסך של ati hd8450 ו win 7

נתוני המחשב:

Operating System: Windows 7 Ultimate 64-bit (6.1, Build 7600) (7600.win7_rtm.090713-1255)

Language: Hebrew (Regional Setting: Hebrew)

System Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd.

System Model: P35-DS3L

BIOS: Award Modular BIOS v6.00PG

Processor: Intel® Core2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs), ~3.0GHz

Memory: 5120MB RAM

Available OS Memory: 5118MB RAM

Page File: 1556MB used, 8678MB available

Windows Dir: C:\Windows

DirectX Version: DirectX 11

DX Setup Parameters: Not found

User DPI Setting: Using System DPI

System DPI Setting: 96 DPI (100 percent)

DWM DPI Scaling: Disabled

DxDiag Version: 6.01.7600.16385 32bit Unicode

הנה תצלום של המסך הכחול:

http://img338.imageshack.us/img338/935/img12451.gif

פורסם

לפי חיפוש בגוגל זה יותר לכיוון של אוברקלוק ויותר מדוייק מתח של זכרונות מאשר דרייבר של כרטיס מסך.

פורסם

לפי חיפוש בגוגל זה יותר לכיוון של אוברקלוק ויותר מדוייק מתח של זכרונות מאשר דרייבר של כרטיס מסך.

אולי, אבל דרייבר כ מסך יותר נראה

זה מה מיקרוסופט אומר:

This indicates that an exception happened while executing a routine that transitions from non-privileged code to privileged code.

Cause

This error has been linked to excessive paged pool usage and may occur due to user-mode graphics drivers crossing over and passing bad data to the kernel code.

תנסה דריברים ישנים יותר.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי דריוורים ישנים אולי 8 גם מהשנה שעברה ועדיין אותה הבעיה..

בקשר למתח לש הזיכרונות.. זו לא נראית לי בעיית חומרה משום שהדבר לא קורה כאשר אני מעלה את המערכת מ hd שמותקן עליו ויסטה

תודה לעוזרים בכל מקרה ואשמח לעצות נוספות

פורסם

למען האמת אני עם אותה בעיה.

גירסאת מערכת ההפעלה היא וינדוס 7 7600 32 ביט ויש לי את אותו כרטיס המסך.

ניסיתי דרייברים מ9.9 ועד 9.3.

שום דבר לא עוזר, ברגע שאני נכנס למשחקים, ולו למשחק העלוב ביותר (בומברמן) אחרי תקופת זמן רנדומלית המחשב נתקע. לפעמים הדרייבר עושה לעצמו ריסטארט ונותן להמשיך עד התקיעה הבאה, לפעמים סתם המחשב נתקע עם סאונד מרוח ואני צריך לעשות ריסטארט ידני ולפעמים יש גם מסכים כחולים שחולפים במהרה.

חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי פיתרון. ניסיתי לבטל את האוברקלוק של המעבד והזכרונות לחלוטין, לא עזר לי. החזרתי הגדרות ביוס להגדרות יצרן, גם לא עזר. אותה בעיה בדיוק.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אני מקפיץ את הנושא מכיוון שהתקלה עדיין תקפה..

שוב אני עדיין לא מצליח למצוא פתרון לתקלה ואני דיי נואש כבר.

ניסיתי כל דריוור אפשרי.. ובעיית חומרה פרט HD כנראה נשללת..

רציתי לדעת אם יש איזו תוכנה שיכולה לדווח לי על התנגשות דריווורים או אי-תאימות חומרתית/אפליקטיבית מסוימת ?

תודה, וערב טוב

פורסם

אל דאגה גם אני עם אותה הבעיה אבל לי יש GTS250 שהוא בערך אותו דבר כמו 4850, מסכים כחולים שיר איך שאני מתקין תדרייבר של הכרטיס מסך מהכי ישן ועד הכי חדש, אני חושב שזה בעיה בWIN7 כי בVISTA לא הייתה לי הבעיה הזאת, חכו לעדכונים בימים הקרובים

פורסם

מה רשום ב system log ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים