פורסם 2009 בספטמבר 2516 שנים אתה משתכנע בקלות אהה?אתה רוצה לעבוד במשהו שנראה לך מתאים, אתה רוצה לעזור לאנשים, אתה מצוייד בסבלנות ואורך רוח...אתה תבחר במה שאתה רוצה לעשות, והיה ולא מוצא חן בעיניך, תוכל ללכת הלאה.בהצלחה.
פורסם 2009 בספטמבר 2516 שנים אישית לא עבדתי בתמיכה טלפונית מעולם אבל הבוס שלי התחיל משם. אני גם מכיר אחד שעשה את המסלול של תמיכה פרטית -> עסקית והוצעו לו אחלה הצעות כגון הגשה למבחן CCNA על חשבונם וכו'.אז אני מניח שמי שרוצה יצליח למצוא מקום להתקדם שם.
פורסם 2009 בספטמבר 2516 שנים אני עשיתי CCNA על חשבון בזק וזה לא היה כל כך קשה (מעבר לעובדה שסיימתי לעבוד מיד שהתחלתי ללמוד).fighter, אין חכם כבעל הניסיון כמו שאומרים. תנסה ותראה בעצמך ואז תחזור לפה.
פורסם 2009 בספטמבר 2516 שנים מולטי, עכשיו אתה גם "עובד" בתמיכה טכנית (סוג של) לא נראה לי שאתה כ"כ סובל
פורסם 2009 בספטמבר 2516 שנים מחבר אבל אנשים, זה לא שאני יכול לרקד בין עבודותההורים שלי כל הזמן מקטרים על איך שאין עבודות היום ושאם עוזבים אחת אז חבל על הזמןאני צריך משהו שאני אצטרך להישאר בו
פורסם 2009 בספטמבר 2516 שנים ההורים שלך הגיעו מתקופה אחרת בן אדם ממוצע היום מחליף עבודות כמו כפכפים לא ראית אף פעם את אחד מסרטוני ? (אמא שלך יודעת מה זה טוויטר? אז מה היא מבינה )
פורסם 2009 בספטמבר 2516 שנים מולטי, עכשיו אתה גם "עובד" בתמיכה טכנית (סוג של) לא נראה לי שאתה כ"כ סובל על סמך מה זה נאמר?
פורסם 2009 בספטמבר 2516 שנים חחחח http://hwzone.co.il/community/index.php?board=3.0 ייבגני עוזר לאנשים לדעתי, עדיף כבר לדבר עם אנשים מאשר לכתוב להם, ואתה לא תמיד זוכה להערכה מתאימה, לפעמים כלל לא מתייחסים לעזרה הניתנת בפורום/ים - בטלפון, אפשר לא מעט פעמים לקבל פידבק מיידי ONLINE . במיוחד שמקבלים שכר עבור העזרה (לא מי יודע מה שכר, אבל בכל זאת .)
פורסם 2009 בספטמבר 2516 שנים מחבר הצחקת אותי עם ה"נו זה בערך מה שאני עושה בצבא", זה מצחיק מה מצחיק בזה? שאני עובד בארגון שמורכב מהרבה אנשים בורים שבאזרחות לא היו מקבלים אותם? (וזה למה חלק מהנגדים הם כאלה שהיו להם בעיות באזרחות וחזרו אחרי 4 שנים) נ.ב :givemebeer: too אני צמא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.