עבור לתוכן

קניית PS 3 SLIM - עזרה

Featured Replies

פורסם

אהלן חבר'ה.

אז ככה, אחותי טסה בסוף החודש לכמעט חודש לארה"ב והשאלה אם כדי לייבא כבר משם את הקונסולה החדשה?

זה או לקנות את זה שם ב - 1,200 ש"ח (300 דולר) או ב - 2,000 ש"ח בארץ. הבדל של 800 ש"ח.

האם שווה לקחת את הסיכון של להיתפס עם זה במכס ובנוסף לזה להוסיף את העובדה שאין על המכשיר הזה אחריות בארץ? אשמח לשמוע את דעתכם על הנושא שנטחן כל כך הרבה כאן. אני באמת בדילמה רצינית בנוגע לזה.

היא תהיה גם ספציפית ב - BUST BUY וחשבתי על איזה "ציוד היקפי" לקונסולה היא יכולה לייבא לי. בקישור הבא יש 6 עמ' עם כל הציוד ההיקפי שנראה לי שקיים לקונסולה:

http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?id=abcat0715007&type=category

מה לדעתכם כדי לייבא לארץ? אני מחפש משהו איכותי ושימושי. האם הבקר של Logitech או אוזניות איכותיות או המקלדת הקטנה שמתלבשת על הבקר? אשמח לשמוע את דעתכם בנושא. או פשוט לקנות עוד בקר של סוני?

בנוגע לכבל HDMI - יש לי כבל כזה שהגיע אלי ביחד עם הממיר HD של הוט. האם מדובר בכבל מספיק איכותי או שעדיף יהיה לקנות כבל אחר? איכותי יותר? כי אני מעוניין בכבל כזה שלא "יפגע" בחוויה מבחינת גרפיקה והכל..כבר דובר כאן שאין הבדל בין כבל של 20 ש"ח או של 1,000 ש"ח אם מדובר על מרחק קצר מאוד (שזה המקרה שלי) אבל אני עדיין רוצה לוודא שלא יהיו בעיות..

תודה מראש!!

פורסם

זה לא כל כך משנה איזה כבל HDMI יש לך, אם הוא זול רק תשמור עליו והוא יעבוד בדיוק כמו שאחד יקר.

חשוב שתדע שאם אתה קונה בארה"ב לא תוכל ליראות סרטים הקונסולה (אין הגבלה איזורית למשחקים אבל לשאר הדברים יש). לא תיהיה לך בעיה עם המכס, כל מה שצריך זה לפתוח את האריזה ואת כל הדברים שאתה צריך שמגיעים איתה (שחט וכו'), כדאי גם להעביר הכל לתיק שלא יהיה באריזה המקורית (בדרך כלל יש עליה מדבקה של החנות). אחרי זה המכס לא יכולים לעשות שום דבר, מדובר במוצר פתוח, יכול להיות שאחותך אוהבת את ה PS3 שלה והלך איתו לארה"ב ויכול להיות שהוא נקנה בדיוטי פרי (אי אפשר להשאיר את הקונסולה שם, אם קנית בדיוטי פרי אתה צריך לשמור לעיה כל הטיול שלא יגנבו אותה :screwy:).

פורסם

THDURRR אני ממליץ לך לקנות את הקונסולה בארץ וזה המלצה על רוב הקונסולות

חבל על הלחץ של לשמור על הקונסולה במהלך הטיול ועל הלחץ לנסות לחמוק מהמכס שזה יהיה שווה בכלל

אם הPS3 הייה בפחות מ200$ זה היה סיפור אחר

כן תקנה משחקים ואביזרים משם

פורסם
  • מחבר

כיום אין כבר חסימת אזורים לא למשחקים ולא לסרטים ככה שזה לא רלוונטי.

ובאמת אין הבדל בין כבל HDMI מוזהב לבין כזה שהוא לא?

והשאלה היא האם האחריות באמת כל כך חשובה? כי זאת בעצם ההתלבטות היחידה שצריכה להיות לי...

בנוגע לאביזרים שאפשר לקנות? על מה אתם ממליצים?

פורסם
כיום אין כבר חסימת אזורים לא למשחקים ולא לסרטים ככה שזה לא רלוונטי

בטח שיש

יש חסימה לDVD תבין הPS3 הוא לא נגן DVD מולטיזון כמו שנוהגים למכור בארץ

יש גם הגנה על בלו רי ולמרות שהרבה סרטי בלו רי בלי הגנה אזורית זה יכול להשתנות מאוד בעתיד אם התפוצה שלהם תגדל

וחברות הסרטים ירצו בזה

יש הגנה אזורית על משחקי PS1 וPS2 למרות שהPS2 כבר לא נתמך אם יום אחד סוני יחליטו להכניס תמיכה כזאת אם עדכון תוכנה

בארץ הרוב PAL

וחוץ מזה אתה שוכח את עניין המכס -זה הימור ואם תופסים אותך בירוק אתה משלם הרבה יותר בגלל כנס חוץ מהמכס עצמו

וזה חבילה גדולה להעביר במכס הSLIM לא כזה קטן

פורסם
  • מחבר

בטח שיש

יש חסימה לDVD תבין הPS3 הוא לא נגן DVD מולטיזון כמו שנוהגים למכור בארץ

יש גם הגנה על בלו רי ולמרות שהרבה סרטי בלו רי בלי הגנה אזורית זה יכול להשתנות מאוד בעתיד אם התפוצה שלהם תגדל

וחברות הסרטים ירצו בזה

יש הגנה אזורית על משחקי PS1 וPS2 למרות שהPS2 כבר לא נתמך אם יום אחד סוני יחליטו להכניס תמיכה כזאת אם עדכון תוכנה

בארץ הרוב PAL

וחוץ מזה אתה שוכח את עניין המכס -זה הימור ואם תופסים אותך בירוק אתה משלם הרבה יותר בגלל כנס חוץ מהמכס עצמו

וזה חבילה גדולה להעביר במכס הSLIM לא כזה קטן

הבנתי אבל שסוני בעידכון 3.0 או 3.1 ביטלו את חסימת האזורים של הבלו ריי ועכשיו אפשר לצפות בסרטים גם אם הם מוגדרים לאזור ספציפי.. זה העניין כמו שבמשחקים אין חסימה של אזורים אז ככה גם בסרטים..

פורסם

לא יצא לי לשמוע על ביטול ההגנה של סרטי בלו רי באף עדכון ואני בספק אם סוני יכולה להחליט על זה לבד

תבין זאת הייתה דרישה של אולפני הסרטים הגדולים לסוני אומנם יש אולפן גדול משלה אבל רק אחד

זה שבארץ נגני הDVD נמכרים כמולטי זון זה כבר סיפור אחר

ומאוד יכול להיות שיתחילו להכניס הגנות אזוריות בדיסקי בלו רי אם הוא יתפוס חזק כי כרגע המכירות שלו זניחות יחסית לDVD

ככה שאין הרבה טעם ליצר 6 גרסאות שונות

אבל זה יכול להגיע

פורסם
  • מחבר

מאיזה חנות בארץ אתם ממליצים לקנות את ה - SLIM? חנות אמינה וטובה כאילו..

פורסם

מדיה גיים\אנגויסטיק \באג ובטח יש עוד חנויות

תראה הPS 3 SLIM כרגע מוצר חדש ככה שכרגע אין הרבה סכנה שחנויות ימכרו לך מחודשים ודברים בסגנון

אבל כן כדי לך לחפש חנויות שנותנות אחריות טובה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים