עבור לתוכן

רמקולים למחשב בעיקר לסרטים 1200 תקציב 1200 שקל

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם אני מתכנן קנייה של רמקולים בקרוב מעוד אבל כרגע אני לא בטוח מה לקנות.

הרמקולים האלה ישמשו אותי בהרבה מאוד סרטים אז מה שחשוב לי הוא בעיקר איכות הסאונד שיהיה צליל נקי ושישמעו את האפקטים כמו שצריך, שהרמקול יתמוך בכמה שיותר אפקטים ושיהיה עם יציאה דיגיטלית, אני מוכן להתפשר על עוצמה בשביל לקבל איכות או כול אחד מהדברים שהסכרתי.

הרמקולים שחשבתי עליהם הם הada 880 ששמעתי עליהם הרבה דברים טובים מCarter הגבר, והatp5 שניהם 4.1 ששמעתי שהם מצויינים אני נוטה יותר לכיוון ה880 בגלל הגודל והקלות בתלייה של הרמקולים האלה (יש לי חדר קטן) עם יש למישהו כאן המלצות אחרות או נסיון עם אחד מהדגמים בבקשה להגיב

פורסם
  • מחבר

וואללה אין פה מישהו שחולק על הבחירה הזאת כי אני כבר כמעט בטוח לוקח אותם כול כך ברבה דברים טובים שמעתי עליהם מאנשים שונים שזה נראה לי הכי טוב שאני יכול להשיג

פורסם

כן, זו מערכת רמקולים דיי טובה בתקציב כזה.. והוא ממש מתאים לסרטים.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה זה מה שאני יקנה

עכשיו עוד שאלה אני קונה רמקולים אז כרטיס קול הוא חובה על מה אתם ממליצים משני הכרטיסים הבאים או שיש לכם המלצות אחרות תקציב 500 שקל גג לא שקל אחד יותר

http://www.pch.co.il/docs/pd929388361.htm

http://www.pch.co.il/docs/pd-1686342161.htm

פורסם

אמממ...אני הייתי הולך על האודיג'י 2 . (מניסיון . יש לי אותו) .

פורסם

לא, לא ושוב לא.

אם אתה משתמש בחיבור דיגיטלי אין חשבית לכרטיס קול, הוא רק טרנספורט.

זה לא משנה אם זה כרטיס של ערביה-טאק או M-audio, ברור?

פורסם

אמממ...אני חשבתי שיהיה יותר שווה לקחת את האודיגי' מפני שיש לו כל מיני שטויות שאין להרקולס...כמו EAX וכאלה .

פורסם
  • מחבר

מה זה eax סוג של אפקט ועם כן העם הad880 תומכים בוא כי עם לא לא שווה להשקיע יותר בכרטיס הקול

פורסם

אתה צריך את הכרטיס קול הכי זול שיש עם יציאה דיגיטלית, יותר מזה כלום.

night keeper, למה הוא צריך EAX אם זה לסרטים? זה ביזבוז כסף לקנות כרטיס קול יקר אם משתמשים ביציאה הדיגיטלית שלו.

פורסם

בתור בעליה של הADA אני מסכים, אלה הרמקולים בשבילך וכל כרטיס פשוט יעשה את העבודה מעולה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים