עבור לתוכן

שאלה על הכונן של הXBOX

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני רוצה לקנות XBOX, שישמש אותי גם לצפיה בסרטים.

אבל הדגם של האלייט יקר לי מדי, ואני כנראה מתכנן על הארקייד.

אז רציתי לדעת, אם אני אקנה את הארקייד ואחבר אליו דיסק קשיח נייד, אני אוכל לראות סרטים דרך הכונן הנייד כרגיל?

תודה מראש, :xyxthumbs:

אלון

פורסם

אפשר לראות סרטים דרך כוננים חיצוניים, אני אישית חיברתי נגן MP4 של Sansa ודיסק און קי. הבעיה עם האקסבוקס שהוא לא תומך בסרטי HD, וגם לא בכתוביות. לכן מבחינת "מרכז בידור" עדיף כבר לחבר את המחשב לLCD...

פורסם
  • מחבר

מה זתומרת לא תומך בHD? גם לא READY?

ודרך אגב, באיזה פורמטים הוא תומך?

פורסם

הוא תומך באיזו גירסא של WMA.

בכ"א - דרך רצינית יותר לראות סרטים על הXBOX ועם כתוביות ללא שום בעיה וללא צורך בכוננים חיצוניים ושאר סוגי בזבוז זמן (כולל HD) - בעזרת סטרימר על המחשב כמו TVERSITY.

ליביו

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת לרראות סרטים על הXBOX בסטרימר מהמחשב? צריך בשביל זה חיבור לאנטרנט?

פורסם

תנסה את PS3 Media Server, קיבל תמיכה לXbox 360 לאחרונה, אצלי זה עובד לא משהו, אבל יש כאלה שאומרים שרץ חלק אפילו בשילוב הקשה ביותר MKV H.264 עם כתוביות.

פורסם
  • מחבר

אבל איך הדבר הזה עובד?

אני משדר סרט מהמחשב וזה קולט אותו בXBOX ומראה אותו שם?

דרך אגב, שמעתי שאפשר לראות דרך הXBOX סרטים שבתיקיה "הסרטים שלי", זה עובד גם עם סרטי HD?

פורסם

אני לא יודע איך זה עובד עם XBOX - אבל עם PS3 - הPS3 MEDIA SERVER עובד פשוט מדהים! היא פשוט כמה רמות מעל כל תוכנות הסטרימרים שאני ראיתי.

לא צריך בשביל זה אינטרנט - צריך רק חיבור רשת בין המחשב לXBOX - הרעיון הוא - כל הוידאו שלך על המחשב ,והמחשב משדר את הוידאו לXBOX/PS3 ועושה את כל ההמרות הנחוצות אם צריך - כולל הוספת כתוביות.

פורסם

שאני אבין, PS3 MEDIA SERVER, לאקסבוקס 360?

פורסם

אני לא יודע איך זה עובד עם XBOX - אבל עם PS3 - הPS3 MEDIA SERVER עובד פשוט מדהים! היא פשוט כמה רמות מעל כל תוכנות הסטרימרים שאני ראיתי.

לא צריך בשביל זה אינטרנט - צריך רק חיבור רשת בין המחשב לXBOX - הרעיון הוא - כל הוידאו שלך על המחשב ,והמחשב משדר את הוידאו לXBOX/PS3 ועושה את כל ההמרות הנחוצות אם צריך - כולל הוספת כתוביות.

גם לי עובד הPS3MS מעולה בPS3, אבל בXbox 360 אפילו בקובץ DVD RIP עם כתוביות הוא עשה לי כמה שטויות.

פורסם

יכול ליהיות , אין ל XBOX בבית.

החברים שלי עם XBOX משתמשים עדיין בTVERSITY - ומקללים כל פעם שהם רואים כמה PS3 MEDIA SERVER עובד יותר טוב על הPS3.

לחבר שלי שיש גם וגם - מותקנות פשוט 2 התוכנות במחשב.

ליביו

פורסם

ליביו ל360 אין כרטיס רשת אלחוטי מובנה ובגלל זה אני חושב שיש קצת בילבול

חברה אם אתם רוצים בלי חוטים שה360 יהיה סטרימר אפשר לקנות לו כרטיס רשת אלחוטי של MS (מיוחד ל360 )

או לעשות קומבינה אם ראוטרים מסוימים -תחפשו בגוגל

פורסם

אין לו כרטיס אלחוטי - אבל כרטיס רשת רגיל יש לו.

ליביו

פורסם

בסדר אבל אתה באמת חושב שאנשים רוצים להעביר חוט עד הסלון ?

פורסם
  • מחבר

המתאם המיוחד הוא דיי יקר (400 שקל!!) אבל שווה את זה בהתחשב בזה שאני לא אצטרך לקנות מקום אכסון לXBOX, אלה כול הסרטים פשוט יהיו לי שמורים על המחשב שאני אקרין אותם דרכו.

ועדיין לא עניתם לי על השאלה - זה משבית את המחשב כשמזרימים סרט לXBOX?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים