עבור לתוכן

הזמנה קבוצתית מוקדמת לגירסת ה PC של המשחק Call of Duty: Modern Warfare 2

Featured Replies

פורסם

נשמע כמו פוקס הזוי.

• תגובות 423
  • צפיות 45.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

זה גם מה שאני חשבתי עד שחיפשתי את זה בגוגל וגיליתי שרק ל HALO יש קוד שונה, כל מי שניסה הצליח להפעיל SF4 עם קוד של GTA4 או להפעיל אותם עם קוד של THE CLUB. זה מפגר בצורה נוראית, ניראה לי הם חשבו שאנשים יפספסו את זה :kopfpatsch: מה שדפוק עוד יותר זה שלא סידרו את זה ושלמרות שלא סידרו את זה חברות משתמשות ב LIVE. בכל מקרה אל תנסו עם WM2, הוא לא הולך להשתמש ב CD KEY של LIVE, בניגוד לחברות אחרות ACTI לא יאפשרו לאנשים לגנות משחק בצורה חוקית.

פורסם

נשמע כמו פוקס הזוי.

זה אולי הזוי אבל אמיתי , אנשים הפעילו את Red Faction Guerrilla ואת Batman:AA עם CD-KEY של Gears Of War...

פורסם

רגע, אם אני קונה אחד מאלה אני בעצם מקבל את הכל? איך זה עובד?

(קחו בחשבון שאין לי ניסיון עם Live)

פורסם

הלו הלו,

אנשים כבר הגיעו למסקנה שMW2 הולך להשתמש בלייב בוודאות!

יש אישור לזה מאיפשהו?

בסה"כ אמרתי שאני מקווה שיהיה LIVE במשחק, ואנשים הלכו עם זה קצת רחוק...

מישהו יודע אחרת?

פורסם

רגע, אם אני קונה אחד מאלה אני בעצם מקבל את הכל? איך זה עובד?

(קחו בחשבון שאין לי ניסיון עם Live)

זה... נכון...! לפחות ממה שאני נסיתי:o

לא ארחיב, אסור לדבר על ווארז.

פורסם

באתר של MW2 יש למטה לוגוים של אקס בוקס ואקס בוקס לייב (וכמובן של PC וPS3) , זה לא אומר הרבה אבל יש סיכוי טוב שזה יהיה בלייב...

פורסם

זה... נכון...! לפחות ממה שאני נסיתי:o

לא ארחיב, אסור לדבר על ווארז.

מה בעצם לא חוקי פה?

עד כמה שאני רואה את זה מדובר בפאשלה שלהם שאני מקבל את כל המשחקים האלו במחיר של אחד, אבל אני לא עובר על החוק.

פורסם

זה לא חוקי כי את המשחק הראשון קנית והכל סבבה אבל איך השגת את האחרים?? :xyxthumbs:

יאללה , חזרה לנושא של הדיון...

פורסם

^

מה שהוא אמר

פורסם

ותגובה אחרונה בנושא: אז כנראה שזה לא יהיה בLIVE...

אין שום אזכור לGFWL...

בכל משחק שכן משתמש בזה, בנוסף ללוגו של XBOX LIVE, PS, PC וכו' גם כתוב GAMES FOR WINDOWS LIVE.

פורסם

לא נעים לי להגיד את זה אבל תכנית הפריצה ב LIVE לא נכללת ב WAREZ ולכן ניתן לדבר על זה. בשביל לעשות משחק MP ב 360 חובה להשתמש ב LIVE, במחשב אין צורך בזה. בנוסף במחשב יש ל AVTI קוד MP מוכן והם ישתמשו בו (יש להם חברה במיוחד בשביל זה), LIVE נועד למפתחים שאין להם את היכולות לבצע את העבודה הזו, הוא מקל על הפורטים למחשב.

פורסם

כשאומרים לשלוח הודעה לסיימון הכוונה לשלוח לו אי מייל או שיש פה משהו אחר שאני מפספס?אני חדש פה בפורומים... :s05:

פורסם

יש אפשרות לשלוח הודעות פרטיות בפורום.

פורסם

אני חושב שהוא לא יכול כי אין לו כמות מסויימת של הודעות באתר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים